Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 565
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Днес у нас имаше муска с кисело зеле:

Шоколадовата торта с банани по рецепта на pep-40  bouquet, но на вид няма нищо общо с нейната Embarassed, вкуса обаче е ненадминат Mr. Green

и накрая, но не на последно място пухкавите, божествено вкусни мъфини с круша на леля Ог  bouquet
 благодаря ви момичета за рецептите

# 571

Шоколадовата торта с банани по рецепта на pep-40  bouquet, но на вид няма нищо общо с нейната Embarassed, вкуса обаче е ненадминат Mr. Green

яяяяяяяяя, че ти кога направи  #Crazy Може би е трябвало повече време в хладилник да стегне, но щом вкуса ви харесва - какво пък толкова, друг път повече ще стяга  Peace

# 572
  • Пазарджик/Лондон
Бъни, давам снимка на моята обърната баница - тавата не е емайлирана, мисля, че алпака се нарича :

Не е проблем и намасляването, аз също мажа тавичката с мазнина, леко, и тогава нареждам топките - така си е по рецепта.Да не би тавичката ти да е била от тези с незалепващото покритие?Сега прочетох, че е огнеупорна, сигурно е незалепваща Sad.Пробвай в емайлираната или такава, като моята, много искам да ти се получи Hug.

Bergkristall, ето рецептата на салатата с кус- кус :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447977.msg13320771#msg13320771

Кари_ , чедесна е тортата ти Hug.

# 573
  • София
На вкус е невероятна, даже съпружеското тяло коментира, че може и само блата другия път да направя, което е много странно, защото той орехи не обича, а не ги усети Mr. Green

Още веднъж ти благодаря за рецептата за лесната и вкусна тортичка  bouquet

# 574
  • сред люляците
ilrai78, благодаря, радвам се, че са ти харесали плодовете! Сложих малко масълце, доста захар (всичко на око, не съм го правила по рецепта), малко канела, да кажем половин лъжичка. Изсипах плодовете, бъркам, поливам и отгоре ликьорчето, пак бъркам, поливам и така. Извадих ги и ги наръсих с ядки.

Благодаря! Ще ги пробвам Hug

При нас днес картофена супа, зайче на яхния и пържоли.

# 575
vangobi, много си бърза!  Shocked Кога успя да ги завъртиш и сладкиша, и кексчета, че и мусака?!?! Радвам се много, че са ви харесали! Нашите крушови мъфинки, заедно с крушовия кекс приключиха преди часове.
Аелис и аз записвам рецептата за кус-куса!   bouquet
ilrai78, чудесно меню! Покани ни на гости!  Laughing

Момичета, днес нещо ме споходи музата и направих още:

Пилешка супичка

и невероятно идейните и вкусни бонбони от моркови на Йоана

Отивам да направя и една пилешка салатка и за днес стига толкова, че ми се върти и една идея за един сладкиш...  Laughing

# 576
Специални поздрави и от мен за Берина - усмивки, обич и топлина в твоя дом желая, винаги край теб да са любимите ти хора Simple SmileSimple SmileSimple Smile

И да благодаря на Леля Ог за простичката на вид, но гениална идея (за мен гениална поне) за бананите с прасковите, орехчета,канела и черешовия ликьор ..... просто как нямам банан в момента....... Дано се подседя в момент, в който има банан наоколо. Отивам да пека крекери  Wink

# 577
  • София
Благодаря ви момичета много сте мили  bouquet То нали знаете луд умора няма, някои пият успокоителни, аз готвя.. Sick.....само като се сетя, че утре съм на работа и.... smile3511

# 578
То нали знаете луд умора няма, някои пият успокоителни, аз готвя.. Sick.....само като се сетя, че утре съм на работа и.... smile3511

по-добре друго пий  Flutter Flutter Ако ще те успокои, не само ти си на работа  Hug

Леля Ог, тез морковени бонбони изглеждат чудесно. Ама няма да се навия да ги правя  Naughty че ще ги ям сама

Днес готвих
Пица   почисти-хладилник  newsm78

Супа от магданоз   

Кифлички с мармалад

Жълт ориз с пиле

Пиле с грах

Крем карамел още топъл, не съм обръщала.

Хубава и успешна седмица, момичета   bouquet

# 579
Здравейте мили дами и невероятни кулинарки.От дълго време с дъщеричката ми сме ваши почитателки и редовно разглеждаме вкусотиите ви. До сега не съм писала в темата , но днес искам да се похваля с баницата приготвена от дъщеря ми.

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 17:55 от req

# 580
Здравейте майсторки  Hug
Всички сте приготвили страхотни Новогодишни трапези ...  bouquet
Направо останах без думи .... Crazy Невероятни сте !
Искам да ви кажа едно голямо Благодаря , че ви има ! Благодаря за споделените рецепти, съвети....  bouquet Щастлива съм , че съм част от тази вкусна, уютна и красива темичка !  newsm51

Берина- Честит Рожден Ден ! Всичко най-хубаво ти желая, от сърце !  Heart Eyes

от мен:
баница

и портокалови кексчета с шоколадови парченца

# 581
До сега не съм писала в темата , но днес искам да се похваля с баницата приготвена от дъщеря ми.

Великолепна е, да поздравиш дъщеря си Hug Има вид на правена по метода  на "обръщане" , ама и да не е, изглежда пуФкава Laughing Laughing Laughing

Пепчоооооооооооооооооо сопри се бе жена. Ти кога сколаса всичкото това да го наготвиш,  ooooh! недостижима си ти Simple Smile

# 582
ЧНГ мили дами, пожелавам ви да готвите все така вкусно и през идната година   Grinning

.........

свинско със зеленчук със соев и китайски гъбен сос, с бял ориз, краставичка и кашкавалче

# 583
  • Bulgaria-Italia
ЧРД на Берина .Много здраве ,късмет и сбъднати мечти   bouquet

Няма да изброявам всичко на което се възхищавах досега . Страхотни сте всички   bouquet

От мен следпразнично и скромно

Оссо буко

картофени кюфтета на фурна

Сръбската погачица на Лабрекс . Вижте докато отида до другата стая за апарата и се върна какво заварих  Embarassed .Лабрекс ,благодаря за споделената рецепта.Много се хареса на домашните   bouquet

Баничка , с корите пратени ми от мама , и направена по нейна рецепта

# 584

Пепи, от магданоз!!! I am all astonishment.  Flutter Rolling Eyes Crazy

С удоволствие бих я опитала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт