Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 503
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Малеее,не съм се разписвала в най-вкусната темичка от цяла вечност,срам,срам.... Blush

И докато се натуткам,ще вземе да дойде другата Коледа  Joy

та ето коледната ми "обърната баница"

новогодишната баклава

и мноооого вкусните пудингови мъфини на Лабрекс    bouquet

# 661
# 662

Ох таз обърната баница ще ме преследва Mr. Green докато не я направя сполучливо и аз.Твоята изглежда просто мммм Heart Eyes.
И баклавата също PeaceС готови кори ли е или си точила newsm78

# 663
  • София

Ох таз обърната баница ще ме преследва Mr. Green докато не я направя сполучливо и аз.Твоята изглежда просто мммм Heart Eyes.

И аз въобще не си я представям как ще стане - еле пък както напоследък печа само върху хартия за печене.  Laughing

# 664

И аз въобще не си я представям как ще стане - еле пък както напоследък печа само върху хартия за печене.  Laughing
Аз си я представих и доста попрочетох де.Само да се престраша пак - то мечка страх мене не hahaha

# 665
polin4eto,много апетитно при теб!От всяко нещо бих опитала с удоволствие! Hug
Може ли да кажеш малко повече за баклавата? Simple Smile

# 666
 Хъни-Бъни няма нищо страшно в обръщането ,мисля че мернах някъде снимки из темичката  как става,наистина като че ли става по-пухкава  Peace
И двете неща са с готови кори  Simple Smile

Селма благодаря ти  bouquet

А баклавата е с пандишпанова смес по средата,ако искаш ще напиша точната рецепта,
много е вкусна,аз само нея правя и е лесна  Wink

# 667
  • пак на Рив Гош
Ще каже човек, че след празниците сте си дали почивка, обратно на работа, туй-онуй... ама нямате спирка  Grinning
Пици, мъфини, Панадолко...  Grinning
Много добра ми се видя идеята на Марабу за хляба с трите вида сирене Grinning
Бъни, ще я докараш тази виснала баница  Laughing. Аз даже и не опитвам, щото си нямам емайлирани тавички...
Да похваля рецептата на Ягодка за холандския ябълков сладкиш - правих го преди около месец по една смес от нейната рецепта и тази на Милика и става нещо чудесно!  Hug

Аз да се запиша в Новата година с едно леко филе от бяла риба със зелен фасул на пара - тъкмо като за преяли по празниците  Laughing (срам не срам, ще си призная, че от пусти мързел не инсталирах "фото-студиото" и снимах на синкавата северна светлина в спалнята и после пообработих снимката малко с ФШ... ама пак не вАжи  Embarassed)

И понеже не бях правила чийзкейк от миналата година  Wink - чийзкейк с прясно козе сирене, мед, лавандула и розмарин :

Отивам да се хоризонтирам, че моят враг, будилникът, пак ще запее утре по никое време  Sad
Лека седмица, момичета!

# 668
  • Пазарджик/Лондон
Хъни - Бъни , чудесно ти е хлебчето, а за баницата - просто грешната тава си подхванала, като я направиш в емайлираната - няма да имаш проблем / аз няколко пъти подред я правя, но въпреки това си подлагам нещо отдолу, знам, че няма да падне, ама ей така, за всеки случай Joy/.

ilrai78 , дояде ми се зелен боб Hug.В една друга тема се спомена за една сиропирана баница, мисля , че е по твоя рецепта, много ми допадна, ще я пробвам тези дни Wink.

polin4eto , чудесна ти е баницата, и баклавата, а мъфините с този шоколад ...ммм.

marabu , много интересна рецепта, копирах си я Wink.

дядо хаджия , да забравиш хартията за печене, ако ще правиш обърната баница, че ще се получи изсипана баница Joy.

Роца , очите ми останаха в чийзкейка, отивам да го търся в рецептите ти Heart Eyes.

bliznacite2004, честито ти темичка   bouquet. Харесах си едни курабийки оттам, сега ще разгледам и другите рецепти Heart Eyes.
,

Вчера правих малки содени питки със сусам, много вкусни , мекички отвътре и с хрупкава коричка отвън Heart Eyes:

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 09:18 от Аелис

# 669
polin4eto , много пухкава баница.     Peace   Гледам и тая баклава с плънка...записах си рецептата преди нова година ,ама много ме изкушавате с нея...    Mr. Green
Роца , чийзкейка изглежда страхотно!Без печене ли е?
Аелис , много апетитни хлебчета!
При мен
Фаготини с плънка

и Картофи "Дофиноа"

# 670
От снощи...

Пържен лефер (познат като чернокоп) с картофено пюре

Сръбската погачица на labrex (Тази жена милост няма  Joy, само ме изкушава с нейните нови рецепти - винаги вкусни и страхотни. Благодаря ти, labrex   bouquet)

# 671
Полуадашке Laughing, баницата ти е един път Peace!

Аелис, може ли рецептата за содените питки Heart Eyes?

rossonera, погачата изглежда страхотно Peace!

От мен крем-пита, благодарение на тъй нареченият "отряд за бързо реагиране" от съседната тема Hug:

Хубав ден  bouquet!

# 672
Полинка,чудна е станала Heart Eyes

# 673
  • Пазарджик/Лондон
  polin_a , заповядай :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447977.msg13656797#msg13656797

И аз сега правя крем- пита, най- вероятно е същата като твоята, защото от онази тема взех идеята и аз Joy.Твоята е много апетитна, дано и моята се получи Heart Eyes.

краси.мира , отивам да чета за фаготините  bouquet.

rossonera , чудесна ти е сръбската погача, и аз съм й хвърлила око Wink.

# 674

Момичета, цял ден вчера и нощес не можах да вляза във форума. Като гледам, май друг не е имал тоя проблем, темичките си вървят, тая прелива от вкусотии. Какво беше това чудо, не знам..........ама ми писна.......

Pinki_81, хубави купчинки, радвам се, че сте ги харесали!  bouquet

polin4eto , не можах да си избера кое ми харесва най-много newsm78. Големи вкусотии си показала!  chef  bouquet

rossonera, ама как само си я докарала тая погачица, като цветенце!   bouquet Ами вкусна е, и аз нали вече писах, че се страхувам, че ще придобия пищните форми на тая красавица, защото я правя почти всеки ден. Embarassed

У нас снощи рибена чорбица,

пържен шаран с орехово-чеснов сос

и..........сръбска погачица за N-ти път. Grinning Не знам що реших да я пека във формата за кекс, нейната форма си е най-добра, но вкусът си е същия. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт