Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 525
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Айде намазах се с маската, пак сложих и лимон....да видим дали ще има промяна в цвета, че другата седмица ще я боядисвам а много ми се иска да махна максимално един гаден червен отенък..останал от предишни експерименти с боядисването Rolling Eyes.
Иначе по заформилият се спор...мисля че е индивидуално, аз ако сложа само балсам е чуствам някак по-суха косата и не толкова подхранена, да не говоря че с по-евтинки балсами не мога дори да я среша. Това налага ползване на маска почти при всяко миене на косата. Искам да питам някой ползвал ли е това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=151&products_id=851, предвид предстоящото боядисване се чудя дали да не го пробвам newsm78

ще съм ти много благодарна ако споделиш дали има промяна в цвета след като си сложила лимон в маската  Blush благодаря предварително

# 331
Много полезна информация! Поздравления!

# 332
  • Пловдив
nYxuHkAa, в предишни постове съм писала че има промяна, но нали никой не си мисли че от черна коса ще си докара руса Sunglasses. Още повече моята коса е боядисвана, предполагам, че на естествена коса ще е различно.

# 333
много искам да си начупя така косата..ама как става?

# 334
Пробвай на мокра коса с много пяна и суши с дифузер. Снаха ми много добре си я прави, но аз не успявам. Много ми е гъста, дълга и тежка и с това упражнение не се справям.

# 335
  • Пловдив
Аз този ефект го постигам с дифузер, но косата ми е леко чуплива. Ако искам да стои с мокър ефект и на клечки, слагам пяна, така издържа и по-дълго. И косата май не трябва да е прекалено дълга.

# 336
Да наистина не трябва да е мнооого дълга. От опит не става и не става  Confused

# 337
моята косичка е къса, някъде колкото на снимките ама отгоре пласта ми е по-къс
а с пяна ми стана мн гадна косата на мен, пробвала съм няколко пъти ама ще пробвам на мокра коса..дано да стане, защото много ми харесва как изглежда на всички коси, които съм виждала така  Heart Eyes

# 338
  • В полите на Пирин планина
моята косичка е къса, някъде колкото на снимките ама отгоре пласта ми е по-къс
а с пяна ми стана мн гадна косата на мен, пробвала съм няколко пъти ама ще пробвам на мокра коса..дано да стане, защото много ми харесва как изглежда на всички коси, които съм виждала така  Heart Eyes
Аз за пореден път ще препоръчам моят любим фиксатор: http://www.saphir.it/tocco-finale.php?categoria=nomousse

Нанасям на почти суха коса и намачквам. Моята коса е чуплива и става доста по-къдрава от показаното на снимките:
http://media.snimka.bg/1860/009975756.jpg

# 339
  • Пловдив
Lady Brinne , това само с този фиксатор ли го постигаш Shocked, или ползваш и дифузер?

# 340
  • В полите на Пирин планина
Само с фиксатора  Grinning

# 341
  • Пловдив
Уаааууууу, много готино!

# 342
  • до една звездичка

Отдавна го търся аз този твой фиксатор, но не мога да го намеря никъде...Sad

# 343
страхотна коса   bouquet
а къде мога да го намеря този фиксатор?
всички ми казват с пяна и мачкане или пяна и след това се вързват и се начупвало, обаче при мен нито едното не става..колко време трябва да се мачка?

# 344
  • до една звездичка
страхотна коса   bouquet
а къде мога да го намеря този фиксатор?
всички ми казват с пяна и мачкане или пяна и след това се вързват и се начупвало, обаче при мен нито едното не става..колко време трябва да се мачка?

Мачкаш с пръсти, докато сушиш със сешоара. При мен така ставаше.

Общи условия

Активация на акаунт