Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
nYxuHkAa, в предишни постове съм писала че има промяна, но нали никой не си мисли че от черна коса ще си докара руса Sunglasses. Още повече моята коса е боядисвана, предполагам, че на естествена коса ще е различно.

аз не очаквам да стане руса.преди бях руса и се боядисах след това с черна боя и искам малко да падне боята поне да стане тъмно кестенява и затова питам.след кое измиване г/д има промяна и колко лимон слагаш в маската  Thinking  Hug

# 346
  • В полите на Пирин планина
страхотна коса   bouquet
а къде мога да го намеря този фиксатор?
всички ми казват с пяна и мачкане или пяна и след това се вързват и се начупвало, обаче при мен нито едното не става..колко време трябва да се мачка?

Много странно, че не го намирате Thinking Аз живея в малък град, а си го купувам от един козметичен магазин, има го и при фризьорката ми, а тя има малък салон ... Всички, които работят с продукти на Кристиан оф Рома груп могат да го поръчат.
Мерси за комплимента за косата  Grinning

# 347
  • до една звездичка
страхотна коса   bouquet
а къде мога да го намеря този фиксатор?
всички ми казват с пяна и мачкане или пяна и след това се вързват и се начупвало, обаче при мен нито едното не става..колко време трябва да се мачка?

Много странно, че не го намирате Thinking Аз живея в малък град, а си го купувам от един козметичен магазин, има го и при фризьорката ми, а тя има малък салон ... Всички, които работят с продукти на Кристиан оф Рома груп могат да го поръчат.
Мерси за комплимента за косата  Grinning

Ми...и аз живея в малкък град. По магазините е абсурд да го намеря. Пробвах при една фризьорка, за която знам, че зарежда Кристиян ъф Рома. Поръчах и, каза, че ще си пита дистрибутора. После ми заяви, че "точно него нямал".  ooooh!  Laughing

# 348
аз съм от Бургас  Flutter преди няколко месеца търсих минералното олио на saphir, в няколко козметики, но никой не беше чувал дори за него..може би, не търся където трябва

# 349
  • В полите на Пирин планина
Ползвала съм и други фиксатори - UNA, MAGY / това второто е даже българско /, но са доста по-лепкави и доста заплитат косата, затова не ги препоръчвам - иначе визуално имат същия ефект.

# 350
  • СОФИЯ
Имам един въпрос,че нещо не открих отговора.Купих си за първи път шампоана на Клоран с хинин,но сега се чудя дали е за всекидневна употреба или колко пъти в седмицата мога да го ползвам? По принцип си мия косата през ден.Взех го заради косопад.

# 351
Мисля че през ден може  Peace
Аз сега се мия с http://s1.hubimg.com/u/2182264_f260.jpg и съм доволна
Всяка седмица си слагам ампула на Виши или Рене Фуртерер, а маската я правя когато мога (1 път седмично или на две седмици веднъж)  Peace
Като свърши този шампоан ще си купя на Виши за косопад или Дюкре Анафаз шампоан

# 352
Момичета,имам въпрос към вас.Купих си шампоан,на който пише партида 02.12.2009.Това ли му е срока на годност?Ако е дали мога да го върна,пазя касотават бележка?

# 353
Мисля, че това значи датата за производство на шампоана Rolling Eyes Т. е. произведен е на 02.12. 2009. И би трябвало шампоана да си е в годност. така си мисля.

# 354
И аз си мисля,че партидата означава датата на производство,обаче не намерих срок на годност никъде и се чудя...

# 355
Потърси да пише примерно -срока да е 2 или 3 години от датата на производство. Иначе е в срок - не се тревожи  Peace това е месеца на произвоство  Peace

# 356
Аха,мерси  Simple Smile

# 357
Здравейте , имам проблем със скалпа - люпи ми се и постоянно имам малки ранички . Това лекува ли се -с какво е най-подходящо и опасно ли е ?  Rolling Eyes
Благодаря и се извинявам ,че нахлувам така ,просто не видях по-подходящо място , а тук има наистина хора които разбират   bouquet

# 358
  • Пловдив
Вероятно е обсъждано, но нямам време да чета всичко назад, за това ще питам. Колко време оставяте косата си да почива от маската с тривинаминол, месец достатъчно ли е? През това време мога ли да ползвам, само масла, че ми е доста сухичка косата?
Някой беше попитал колко лимонов сок слагам в маската, изстисквам половин лимон с ръка, не много старателно...

# 359
Здравейте , имам проблем със скалпа - люпи ми се и постоянно имам малки ранички . Това лекува ли се -с какво е най-подходящо и опасно ли е ?  Rolling Eyes
Благодаря и се извинявам ,че нахлувам така ,просто не видях по-подходящо място , а тук има наистина хора които разбират   bouquet

Би трябвало да посетиш лекар дерматолог...

Общи условия

Активация на акаунт