Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 481
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Момичета здравейте. Често за зачитам във вашата темичка. Бях срещнала много добри коментари за един балсам...имаше и снимка...в някаква зеленикава опаковка  Embarassed....мисля че от аптека се купуваше. Бях си го записал някъде,но сега не намирам къд е.Някой беше споделял,че се радва на завидни резултати само от няколко използвания. Моля ако някой се сети за какво говоря да ми помоге в намирането  

Този е без отмиване
http://www.ivis-bg.com/images/fructis%20-color%20resist%20balsam%20bez%20copy.jpg
балсам с отмиване
http://www.ivis.bg/products_images/fructis-repair-shine-balsam.jpg
маска с отмиване
http://www.parfumsbg.com/components/com_virtuemart/shop_image/pr … 49fc0f0fed6f6.jpg

Като каза зелен и за тази серия се сетих ! Дано да съм помогнала !

# 436
Аз пък се сетих за балсама на Икаров, той е синьо-зелен. http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … d2d20f9bdd5a182e6

# 437
Момичета здравейте. Често за зачитам във вашата темичка. Бях срещнала много добри коментари за един балсам...имаше и снимка...в някаква зеленикава опаковка  Embarassed....мисля че от аптека се купуваше. Бях си го записал някъде,но сега не намирам къд е.Някой беше споделял,че се радва на завидни резултати само от няколко използвания. Моля ако някой се сети за какво говоря да ми помоге в намирането  
Аз се сещам за този, който аз ползвам - Биофреш Олива

Облаче, за пръв път чувам за балсам на Икаров, добър ли е?

# 438
  • Sofia
Днес си взех на Биофарма серума с кератин. Странен ми изглежда...някак като желе. Дали омазнява много косата? Взех си и някакъв възстановяващ серум против цъфнали краища на LineaBio. Според мен са си обикновенни кристали. Някой ползвал ли ги е?

# 439
 Cry Момичетаа.. появи ми се пърхот.Абе гледам,че по косата има едни топчета,като се загледах..ужас.Не ми се бели главата,да е на люспи примерно,а едни бели топченца има по косата ми.. До сега никога не съм имала пърхот,какво да правя?  Cry

# 440
Днес си взех на Биофарма серума с кератин. Странен ми изглежда...някак като желе. Дали омазнява много косата? Взех си и някакъв възстановяващ серум против цъфнали краища на LineaBio. Според мен са си обикновенни кристали. Някой ползвал ли ги е?
Серума на Биофарма и аз го ползвам, хубав е, харесва ми. Не омазнява косата допълнително, просто я заглажда, но без да я сплесква. Моята коса и с него и без него си е за миене на втория ден, но не мисля, че омазнява Peace

# 441
  • Sofia
супер, днес ще го пробвам  Hug

# 442
Здравейте изчетох цялата ви тема, но не открих конкретен отговор може би в предните теми има по-подробно обяснено. Та проблемът ми е: имам дълга коса с тънък и мек косъм, с мазни корени и сухи краища понеже си правя кичури. Искам да попитам маската с тривитаминола може ли да помогне за подсилване на косъма или сгъстяване на косата (по принцип има периоди в които доста ми пада). И какво точно трябва да прибавя като масла(може би бадемово масло за растеж и масло с гроздови семки за омазняването) и другите съставки какви трябва да са за моята коса (като ракията, оцета, маста, яйцето или хумата).И най-вече може ли да има отрицателен ефект тривитаминола да ми пада повече коса или да ми изтъни косъма(мн съм страхлива, понеже досега никога не съм ползвала домашни маски само химии, но от тях ефект няма особен). Съжалявам сигурно сте обсъждали тези въпроси, но не мога да изчета всички теми Sad

# 443
Здравейте изчетох цялата ви тема, но не открих конкретен отговор може би в предните теми има по-подробно обяснено. Та проблемът ми е: имам дълга коса с тънък и мек косъм, с мазни корени и сухи краища понеже си правя кичури. Искам да попитам маската с тривитаминола може ли да помогне за подсилване на косъма или сгъстяване на косата (по принцип има периоди в които доста ми пада). И какво точно трябва да прибавя като масла(може би бадемово масло за растеж и масло с гроздови семки за омазняването) и другите съставки какви трябва да са за моята коса (като ракията, оцета, маста, яйцето или хумата).И най-вече може ли да има отрицателен ефект тривитаминола да ми пада повече коса или да ми изтъни косъма(мн съм страхлива, понеже досега никога не съм ползвала домашни маски само химии, но от тях ефект няма особен). Съжалявам сигурно сте обсъждали тези въпроси, но не мога да изчета всички теми Sad

Здрасти
Не съм много веща, но предполагам, че момичетата биха те посъветвали да действаш по начина "проба-грешка". Тривитаминола няма как да кажем дали ще ти действа - пробваш 1-2 пъти и следиш за резултат. За изтъняване на косъма до сега не съм чувала някой да се е оплакал от тривитаминола. Simple Smile Това, което мога да ти дам като съвет друг е, ако имаш 2 масла, да слагаш други 2 изсушаващи съставки или едната да бъде в двойно количество. Примерно, ако включиш към маската бадемово и от гроздови семки, към изсушаващите може да включиш водка и ракия равни количества като маслата или само водка, но количество, колкото е общото количество на маслата. Поне така го разбирам аз като чета, но винаги ми е била странна тази работа, защото все си мисля, че се неутрализират. Освен това кичурите изискват доста грижи, защото на някои места косата става суха, на някои по-мазна/където няма кичури/. Абе не са си работа тия кичури според мен, но си е твое решение. Щом косъмът ти е мек и тънък недей да ползваш много агресивни съставки/както и шампоани и т.н./ Успех

---
От известно време чета темата, но съм мълчалива. Преди доста време / преди около 15-20 теми/ бях активна и помня някои момичета, които все още пишат, но спрях да пиша тогава. Ще се радвам пак да участвам в дискусиите ви Wink

# 444

и аз се интересувам от този балсам на Икаров

# 445
  • Бургас

и аз се интересувам от този балсам на Икаров

Да,дайте отзиви и за двата,ако някой ги е ползвал. Grinning

Фльор и аз рядко пиша вече,но следя  Hug
Всъщност маските ги бях спряла за известно време ,но сега пак ги подновявам за сега без Тривитаминол,само с масла и добавки.Вече съм наясно,че дълга и хубава коса немога да си пусна,защото ми е една такава с тънък косъм и май средна дължина ми отива най-много. Sad

# 446
Съжалявам за оф-топика, но теб те помня доста добре, kloie  bouquet Беше ми помогнала с едни фитнес идеи Blush

милиса, балсамът да не е на Импресия, български? Точно за зелен не знам дали има, но бежов със сигурност и бая доволни имаше от него

# 447
Здравейте,момичета.Тук прочетох,много хубави отзиви за балсама ORZENE BEER.Някой може ли да ми каже,къде мога да го намеря във Варна?

# 448
Момичета, искам да попитам нали имаше значение според луната кога е и кога не е добре да си подстригваме косата? newsm78 Може ли някой да ми каже за дните които са благоприятни през февруари?  Praynig  bouquet

# 449
Момичета, искам да попитам нали имаше значение според луната кога е и кога не е добре да си подстригваме косата? newsm78 Може ли някой да ми каже за дните които са благоприятни през февруари?  Praynig  bouquet
И на мен ми е интересно Simple Smile До сега не съм се съобразявала с луната и ми се иска да видя, ако този път се съобразя дали ще има някаква разлика Thinking

Общи условия

Активация на акаунт