Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 439
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Аз вчера се постригах. Денят беше много подходящ за това - нарастваща Луна и то в зодиакален знак Лъв  Wink

Момичета, искам да попитам нали имаше значение според луната кога е и кога не е добре да си подстригваме косата? newsm78 Може ли някой да ми каже за дните които са благоприятни през февруари?  Praynig  bouquet
На първата страница на темата има линк за Луната и косата - http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php - от тук можеш да разбереш за следващите 7 дни какво е подходящо да правиш с косата, кожата, ноктите и още много други неща спрямо това Луната в кой зодиакален знак е  Wink

# 451
Cry Момичетаа.. появи ми се пърхот.Абе гледам,че по косата има едни топчета,като се загледах..ужас.Не ми се бели главата,да е на люспи примерно,а едни бели топченца има по косата ми.. До сега никога не съм имала пърхот,какво да правя?  Cry

Как така на топчета? Да не би да имаш нов шампоан, балсам, маска или стилизант и от това да се е получило?

# 452
Момичета здравейте. Често за зачитам във вашата темичка. Бях срещнала много добри коментари за един балсам...имаше и снимка...в някаква зеленикава опаковка  Embarassed....мисля че от аптека се купуваше. Бях си го записал някъде,но сега не намирам къд е.Някой беше споделял,че се радва на завидни резултати само от няколко използвания. Моля ако някой се сети за какво говоря да ми помоге в намирането  
Аз се сещам за този, който аз ползвам - Биофреш Олива

Облаче, за пръв път чувам за балсам на Икаров, добър ли е?

и аз се интересувам от този балсам на Икаров
Момичета, на мен ми хареса балсама. Само че се държи по-дълго на косата, 6-7 мин. Има балсам за боядисана и балсам за нормална коса.

# 453
  • ВАРНА
Здравейте,момичета.Тук прочетох,много хубави отзиви за балсама ORZENE BEER.Някой може ли да ми каже,къде мога да го намеря във Варна?
В пикадили,но от България не ми допадна.купувам го от Гърция

# 454
Аз вчера се постригах. Денят беше много подходящ за това - нарастваща Луна и то в зодиакален знак Лъв  Wink

Момичета, искам да попитам нали имаше значение според луната кога е и кога не е добре да си подстригваме косата? newsm78 Може ли някой да ми каже за дните които са благоприятни през февруари?  Praynig  bouquet
На първата страница на темата има линк за Луната и косата - http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php - от тук можеш да разбереш за следващите 7 дни какво е подходящо да правиш с косата, кожата, ноктите и още много други неща спрямо това Луната в кой зодиакален знак е  Wink
   и аз гледам от този сайт  Peace  вече 2 пъти се постригвам според луната и резултата е невероятен (иначе косата ми расте мн бавно )

# 455
  • В полите на Пирин планина
marin4eto0o относно съставките в маската - не пречи да се прави маска само с масла, без да се добавя алкохол, защото единственото му действие е да засилва проникванетъо на маската, но и доста изсушава краищата. Аз лично спрях да ползвам алкохол и не виждам резултатите да са по-лоши, а краищата ми не се изсушават вече. Хумата също има изсушаващо действие, но на моята коса действа добре. Моята също е тънка и мека. Жълтъкът много го уважавам, още повече, че помага за отмиване на маслата без проблем. Аз слагам също и пчелен мед - освен, че подхранва придава блясък на косата и я прави да изглежда по-жива.
Масла съм ползвала всякакви, които съм намирала в аптеките - много харесвам сусамово, карите и жожоба. Също ползвам свинска мас и зехтин.
Тривитаминолът няма как да ти изтъни косъма, напротив - с домашните маски е възможно да "събудиш" някои закърнели луковици на косъмчета и те да започнат да растат отново, което ще подобри външния й вид и тя ще изглежда по-гъста. Иначе, за жалост, гъстотата и дебелината на косъма са генетично заложени и няма как да ги променим с маски.
Katy Baby и моето мнение е, че едва ли става дума за пърхут ... Да не ползваш някакъв м=нов много силен стилизант - на мен така ми ставаше от Четния ТАФТ...

Флоьр, kloie пишете по-често  Grinning

# 456
Ползвам само шампоан и кристали,наскоро се наложи да ползвом една синьо-лилава шаума,иначе около месец преди това ползвах Syos за блясък newsm78 То се и пърхот,от кожата ми се отделя,но не е на люспи а на топченца /приличат на големи гниди/  Laughing

# 457
Barz vapros, tai kato jiweia w chijbina i niamam vazmojnost da si kupia ot "konskia vitamin", niakoi ot chujbinskite mami chuvala li e za tova:

http://www.sallybeauty.com/Spray-detangler/SBS-756314,default,pd.html

# 458
МОЖЕ ЛИ ЕДНО ВЪПРОСЧЕ:),ИСКАМ ДА СИ НАПРАВЯ МАСКАТА С ТРИВИТАМИНОЛА,МОЯТА КОСА Е БОЯДИСАНА СВЕТЛО РУСА И СЕ ПРИТЕСНЯВАМ 4Е ОТ ГАЗ-ТА (ПОНЕ ТАКА САМ СЛУШАЛА)МОЖЕ ДА МИ ПАДНЕ ЦВЕТА,ИМА ЛИ НЕЩТО ТАКОВА????

# 459
  • В полите на Пирин планина
МОЖЕ ЛИ ЕДНО ВЪПРОСЧЕ:),ИСКАМ ДА СИ НАПРАВЯ МАСКАТА С ТРИВИТАМИНОЛА,МОЯТА КОСА Е БОЯДИСАНА СВЕТЛО РУСА И СЕ ПРИТЕСНЯВАМ 4Е ОТ ГАЗ-ТА (ПОНЕ ТАКА САМ СЛУШАЛА)МОЖЕ ДА МИ ПАДНЕ ЦВЕТА,ИМА ЛИ НЕЩТО ТАКОВА????

Основните неща, относно маската са систематизирани в първия пост на темата. Газта наистина не е подходяща за изрусена коса.

Освен това според нет-етикета главните букви са равнозначни на крещене  Stop

# 460
  • София
Пък аз се каня вече 3ти месец да се подстрижа...

# 461
някои може ли да ме посъветва какво да си купя за цъфтеж на връхчетата Thinking

# 462
  • София
Привет милички!

Аз скоро станах мама и в момента съм в период на голямо косоопадване - положението е просоооооо  Cry трагично - в нас съм нон стоп с прахосмуча -си  събирам косата от пода...
Ако имате идеи как да огранича косопада ще съм ви безкрайнооооо благодарна!!!
Аз все още кърмя, така че маската с тривитаминола оставя на заден план... Подстригвам се редовно (на месец, месец и половина...) - сега пак трябва д асе подстригвам, ама ще чакам луната - да видим...

# 463
Радостина, можеш да си харесаш маска само с масла, жълтък, кисело мляко и т.н., според типа коса, някакви ампули против косопад...   bouquet

# 464
  • София
Аз много използвам хума - много добре ми се отразява на косата, ама пак пада... Не съм ползвала ампули - ще пробвам и с тях. Ама в маската ли да ги слагам или директно?

Общи условия

Активация на акаунт