Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 490
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета,къде могат да се намерят професионалните продукти на шварцкопф ,нямам в предвид поръчка от чужди сайтове

# 421
Здравейте момичета,може ли да попитам някоя от вас зняели нещо ,полсвала ли е и има ли отзиви за едни хапчета против косопад,казват се-novophane- и в момента им тече реклама във фейсбука.Какво ще кажете за тях?

# 422

ЧерЕн_ШокоЛад, а снимки???????????  Flutter

дадох си  photo  като ми го върнат ще покажа  Hug

# 423
Здравейте момичета,може ли да попитам някоя от вас зняели нещо ,полсвала ли е и има ли отзиви за едни хапчета против косопад,казват се-novophane- и в момента им тече реклама във фейсбука.Какво ще кажете за тях?

ivafara, започнах ги преди 5,6 дни по препоръка на дерматолог, пък да видим  Thinking Все още нищо не мога да кажа, освен че имат ужасен вкус и миризма  Sick    Hug

# 424

ivafara, започнах ги преди 5,6 дни по препоръка на дерматолог, пък да видим  Thinking Все още нищо не мога да кажа, освен че имат ужасен вкус и миризма  Sick    Hug
Ще те помоля като видиш някакъв резултат от тях да споделиш.Ако излезнат добри да ги ползвам ,когато ми е наложи.Защото аз пия още витамините на Дюкре и съм доволна засега.Но не съм много чак впечатлена. Rolling EyesРезултата дойде доста по-късно от предполаганото.

# 425

И аз съм силно заинтересована. Чувала съмче косопада е нормален при зимни условия, моята не пада, но определено пада дпста повече отколкото например лятото, истина ли е това за зимните условия и косопада?

# 426
Момичета, знаете ли по принцип шампоаните 2в1 подходящи ли са за честа употреба?  Praynig Или всеки е различен?

# 427
Облаче, аз не ги харесвам шампоаните 2в1. Ползвала съм и не видях ефект на балсам след измиването. Все едно си бях измила косата само с шампоан.  Peace По-добре си вземи просто шампоан за честа употреба.  Hug

# 428
Деси, аз много си бях харесала един шампоан Бейбимил с ефект на балсам. Но нямам възможност да го купя, той се продава само на едно място, поне на друго не съм виждала. И си помислих, че може да купя друг такъв подобен евентуално... Мия се с такива неприятни шампоани сега, защото не ми се ще да рискувам с нещо непроверено, пък Бейбимила е далеч далеч в ж.к. Младост... ooooh!

# 429

Ще те помоля като видиш някакъв резултат от тях да споделиш.Ако излезнат добри да ги ползвам ,когато ми е наложи.Защото аз пия още витамините на Дюкре и съм доволна засега.Но не съм много чак впечатлена. Rolling EyesРезултата дойде доста по-късно от предполаганото.
Разбира се,ще споделя  Hug Но лекарката каза, че трябва да се пият най - малко 2 месеца . Между другото много се чудих кои да си взема -Дюкре или тези  newsm78, ти от кога ги пиеш ?  bouquet

# 430
исках да попитам откъде мога да си купя зелена хума питах в аптеката но ми казаха че за 1ви път чуват за зелена хума Simple Smile благодаря предварително

# 431
4ernokoska да не се е засилила под влияние на някакъв продукт за коса,който използваш - шампоан, маска, стилизант  newsm78
Маслата няма как да увеличат омазняването - напротив те го регулират, особено например маслото от гроздови семки,но и другите също са добър избор.
Отварата от коприва също действа добре на пърхот и себорея.
Lady Brinne проблемът се засили страшно много след като използвах на Gliss 19 маската която е в туба - http://www.ivis.bg/products_images/GK_DRK_TR19_CEE3.jpg , а за отварата от коприва - пролетта съм решила направо да си направя тинктура от корени  Grinning  За маслото от гроздови семки съвсем бях забравила  ooooh!  явно временно ще заменя стимуланта на Икаров с него. Мерси че ме подсети  Hug

4ernokoska много ме натъжаваш като чета. Събери смелост и отиди на дерматолог ,според мен и най-лошия лекар ,ще постави по-добра диагноза от теб. Вчера изчетох много неща и там пишеше ,че има и смесен вид. Освен това четох ,че много често себореята се бърка с дермат.Затова ходи на лекар ,да не би с нещо да провокираш дразненето на кожата си. Аз например много уважавам Себорала/лосиона /, косата расте от него, спира косопада, влияе добре на пърхота ,даже прическата има обем,защото изсушава, но трябва да ти кажа ,че ако го слагам редовно такъв сърбеж получавам от него. Същото горе -долу е и при мен с алкохола в маските ,дразни ме ,суши ми косата и я наелектризира. Така ,че нещата са много индивидуални.
Си♥си ако знаеш колко ми е криво като си гледам снимките от преди  Cry  Явно ще трябва да посетя дерматолог, колкото и да са некадърни тук във Видин все ще ми кажат нещо /надявам се/. А за себорала и аз съм забелязала същите неща - растеж, обем и горе-долу влияе на пърхота, но при мен явно си е някаква по-тежка форма, защото колкото и себорал да слагам кожата на главата ми не се изчиства напълно.

4ernokoska, мъжът ми има себорея и ако не ползва подходящ продукт срещу себорея главата му е винаги на люспи. С шампоана Селсън Блу кожата му напълно се изчиства много бързо, само с 1-2 измивания. Беше му ги препоръчала дерматоложка, има няколко вида, за различни типове коса. От както го ползва, изобщо не му се появяват люспи. Същото е и с един друг познат, който беше много зле.
Много добре му действат и шампоаните на Виши да пърхот.
Jani много хубави неща съм чела за този шампоан, намислила съм когато има на кой да оставя детето за час-два /надявам се скоро да стане/ да обиколя всички аптеки да го потърся, ако ли не да го поръчам  Simple Smile

Момичета благодаря ви за отговорите   bouquet

# 432
  • Пловдив
Реших във времето за почивка от тривитаминола, да си правя маска само с масла, и днес си купих от пшенични зародиши. Наклепах се естествено Laughing, но въпросът ми е, на коя фирма си купувате масла, колко мл. са и каква им е цената? Това което взех е 55мл, и струва 4лв., така като гледам ще ми стигне за 3 пъти newsm78 понеже косата ми е под раменете и не е рядка. Някой нещо по-изгодно да е намирал? 

# 433
to4ica123 ,аз пия витамините на Дюкре от ноември месец.Пият се 3 месеца по 2 хапчета на ден.Обаче,много бавно се възтанови косата и бавно ми спря косопада.Даже  ако не бяха маските,които правя с стимуланта на Икаров и стритите хормонални хапчета и да си правя маска от това и още някои съставки,нямаше да има тотално спиране на косопада.Истина е ,че ми расте нова коса.имам по къси косъмчета,растящи и по-дълги.Има ефект от Дюкре ,но аз мисля,че е по-бавен.Хубави са,не се пълнее от тях.Май и стомаха ми стана по-редовен от както ги пия-незнам дали има връзка с това-,но го споделям.Много ми ги похвалиха в аптеката и ги започнах.Обаче сега тези,които доста рекламират са тези,които ти пиеш.Възбудиха интереса ми,затова питам за тях.Незнам,може би при мен е и комплексно всичко,защото ползвам и хининов шампоан на милва,както и този на същата фирма  с хума и себорал форте.Явно всичко това в комплекс помогна да ми се оправи косата.Но мисля на интервали през  цялата година да си потдържам косата с тези продукти,които изброих.Т.е. с почивки.Незнам от кое,обаче косата ми ръсте много бързо в момента. Rolling EyesНалагами се всеки месец да ходя на фризйор,защото прическата ми е черта и си губи формата като порастне. Simple Smile

# 434
Момичета здравейте. Често за зачитам във вашата темичка. Бях срещнала много добри коментари за един балсам...имаше и снимка...в някаква зеленикава опаковка  Embarassed....мисля че от аптека се купуваше. Бях си го записал някъде,но сега не намирам къд е.Някой беше споделял,че се радва на завидни резултати само от няколко използвания. Моля ако някой се сети за какво говоря да ми помоге в намирането 

Общи условия

Активация на акаунт