Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 246
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
ами машата даже не е и керамична и аз си го знаех това и за това обилно си сложих от термозащитното и не съм държала мн пресата, на най-ниската температура я сложих, много си се грижа за косата, здрава ми по принцип, не цъфти такъв ми е гена, а бе харесвам си косата, ама тая преса вчера доста ми я увреди #2gunfire а не искам да я режа, имам още 4,5 пръста до мечтаната дължина и за това се чудех как да замаскирам положението Sad

# 46
  • В полите на Пирин планина
~`irresistible`~ много гадно  Confused Според мен някакъв спрей/крем за "възстановяване" на увредена коса може да позамаже нещата ...

# 47
Момичета, на какъв лекар се ходи при проблеми с косата?

# 48
Момичета, на какъв лекар се ходи при проблеми с косата?
кожен  Rolling Eyes

# 49
къде другаде в Бургас има ветеринарна аптека освен на Ботева?

# 50
Момичета,препоръчайте ми НЕагресивен шампоан и за честа употреба.

ПС: Замисляла съм се дали детските (не бебешките) шампоани стават за по-честа употреба,понеже нали уж не са толкова агресивни?

# 51
  • София
Karites с червения надпис.На мене този ми е любимия и съм адски доволна от него.

# 52
  • София
бебешките не мият добре нашите коси.  опитвала съм, трябва по много да се слага и пак не ми харесва, все ендо не мие.....

# 53
Момичета,препоръчайте ми НЕагресивен шампоан и за честа употреба.

ПС: Замисляла съм се дали детските (не бебешките) шампоани стават за по-честа употреба,понеже нали уж не са толкова агресивни?
Регал с козе мляко  Peace

# 54
ще следя

# 55
Благодаря на всички за отговорите!Пак си взех обикновен-Lorys със змийско мляко(масло),за първи път ще го ползвам,дочух,че има доволни.Но от коса до коса има разлика.
Лека вечер!

# 56
Шампоаните ,както и диетите действат различно на всеки .Просто всеки трябва да открие своя шампоан.  bouquet

# 57
Шампоаните ,както и диетите действат различно на всеки .Просто всеки трябва да открие своя шампоан.  bouquet
Peace

# 58
Момичета, аз си взех едни ампулки с кератин и на Elseve Anti-Casse възстановяващ балсам. Преди ползвах шампоана и си спомням, че нямах оплаквания. Отзад пише:

Вашата коса е изтощена, загубила е естествения  си цимент, който осигурява целостта и устойчивостта на косъма. Съчетание на патентовани от Лореал молекули, съставката Ciment-Ceramide e подобна на естествения цимент на косъма. Тя открива изтощените зони на косъма:
1. Запълва пукнатините: косъмът преоткрива целостта и устойчивостта си
2. Затваря люспичките: повърхността на косъма става гладка и блестяща

Ползвали ли сте го и дали ще помогне на изгоряла коса?

Аз сега съм си намазала цялата коса със зехтин, защото ми свършиха маслата и забравих да си взема, а тривитаминол в кварталната аптека нямаха и от другия път се надявам да съм си го взела и започвам нов курс с тривитаминола Flutter

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 11:34 от ~`irresistible`~

# 59
Момичета, аз си взех едни ампулки с кератин и на Elseve Anti-Casse възстановяващ балсам. Преди ползвах шампоана и си спомням, че нямах оплаквания. Отзад пише:

Вашата коса е изтощена, загубила е естествения  си цимент, който осигурява целостта и устойчивостта на косъма. Съчетание на патентовани от Лореал молекули, съставката Ciment-Ceramide e подобна на естествения цимент на косъма. Тя открива изтощените зони на косъма:
1. Запълва пукнатините: косъмът преоткрива целостта и устойчивостта си
2. Затваря люспичките: повърхността на косъма става гладка и блестяща

Ползвали ли сте го и дали ще помогне на изгоряла коса?

Аз сега съм си намазала цялата коса със зехтин, защото ми свършиха маслата и забравих да си взема, а тривитаминол в кварталната аптека нямаха и от другия път се надявам да съм си го взела и започвам нов курс с тривитаминола Flutter

Гласувам с 2 ръце за кератина и за Елсев-а(ползвала съм шампоана и маската)...Това са ми едни от  любимите продукти.Особено кератина.

Хм,за изгоряла коса нали знаеш какво е най-доброто решение-ножицата. Sad  Но може твоята да не е толкова зле.Зависи с какво е изгорена и какво и цялостното състояние.Така че пробвай. Нищо не губиш. Според мене ще помогне тази комбинация.
А защо не си взе Anti-Casse маска вместо балсам?

Общи условия

Активация на акаунт