Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 260
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
аз пред време позвах тази серия на елсев и изобщо не бях доволна. Боядисвам се руса, косата ми е тънка и се късаше. С този шампоан и балсам почна и да се омазнява. Сега съм си взела с пчелно млечице и съм по-доволна.  Crossing Arms

# 61
Момичета, на какъв лекар се ходи при проблеми с косата?
кожен  Rolling Eyes

ами ендокринолог???..
кой е за предпочитане, в случай, че хормоните съм си ги изследвала - пак ендо. или да искам при кожен, защото винаги ме пращат на ендокрин.  Confused

# 62
Здравейте на всички и честита Коледа.  Hug

Момичета, имам въпрос към вас.
Преди няколко месеца преживях ужасен стрес (може би някои от вас знаят за какво става дума), и една "прекрасна" сутрин се събудих с коса, която сякаш не беше моята.  ooooh!
Просто като че ли някой я попари, накъса и направи неприличаща на нищо.  Cry
Можете ли да ми дадете съвет какво да правя, защото до тук нищо не ми помогна.
Правих маски, купих си някаква серия SOS на Елсев, подстригах я, какво ли не пробвах, но ефект няма.  Confused
Ще съм ви много благодарна, ако някой, който е имал подобен проблем, а след това е успял да се справи, ми подскаже какво да правя.
Благодаря предварително.
   bouquet

# 63
може би е добре да почнеш с домашните маски, информация за тях има навсякъде- аз лично ти препоръчвам с хума ,жълтък , зехтин и някакъв алкохол(ром, ракия).И най важното е да намериш сили и начин да си по спокойна защото стресът вреди повече от всичко  newsm03

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 18:55 от happy_aneta

# 64
Благодаря, ще пробвам и такава.
Пробвах домашна маска с мас, но ефект нямаше.
  Sad

# 65
  • Sofia
Днес си направих маската, но този път не сложих никакъв алкохол. Само тривитаминол, зехтин, масло от жожоба и пшеница. Измих се първо с балсам, после шампоан, после пак малко балсам си сложих и след като излязох от банята малко кристали на връхчетата. С мойта суха коса и мазни корени се получи чудесно. Не се е наелектризирала като с ракията и е по-мека.  Flutter Повече никакви алкохоли, че много изсушават!!!  newsm11

# 66
...

А защо не си взе Anti-Casse маска вместо балсам?

ами в наличност имаха шампоана и балсама (с отмиване и без), шампоани точно в момента сигурно имам 4,5 отворени и изхабени до половината и за това реших, че за сега нямам нужда от шампоан и си взех балсама, но тези дни мисля да си взема и маската Hug

а момичета имам една питанка, как в това влажно време навън да си запазя косата без да щръква и без да и става нещо, когато вали винаги имам тоя проблем, с лакове, пяни и някакви там спрейчета не става Crossing Arms вие какво правите newsm78

# 67
Сега ползвам Syoss и някаква маска Echo и забелязвам, че косата ми адски много ми се омазнява в корените за 1-2 дни.Не ми са в къщи, а у баба всички масла и ме е много яд, че стоя без да се клепосвам с тях.Някакъв шампоан да ми препоръчате предимно за суха коса, обаче да не омазнява много много в корените, че направо ставам като зализана... Sad

# 68
  • в.преслав
BG_kaka,кой Syoss ползваш?Аз имам балсама за третирана коса,който страшно ми харесва.Искам сега да си взема шампоана за обем,но има толкова лоши отзиви в нета за тях,че направо незнам.Явно ще трябва пак да рискувам,иначе няма да разбера кое как ми действа.
  Онзи ден и аз си сложих само от тривито и стимуланта на Икаров и този път косата ми беше добре.Нямаше го това наелектрезирване,като преди.Надявам се след време да се отърва и  от постоянният  цъвтеж.Време е и да се запася с някакви кристали,но пусто все не остава ред за тях.
  Кокосовото масло и то от кога ми е свършило,но нашите аптеки освен стимуланта и бадемовото масло нищо друго не зареждат.  Sad Ще трябва да чакам път към Шумен.

# 69
Аз имам балсама на Syoss оранжевия, той много ми сплесква косата. Трябва да го държа максимум 30 сек, за да има после нормален обем. Но пък я прави много мека.

# 70
Ами и моя е оранжевия шампоан, но може да ми се омазнява и от маската newsm78
Кой е най-хубавия шампоан, който може да ми препоръчате?

# 71
  • до една звездичка
Днес си направих маската, но този път не сложих никакъв алкохол. Само тривитаминол, зехтин, масло от жожоба и пшеница. Измих се първо с балсам, после шампоан, после пак малко балсам си сложих и след като излязох от банята малко кристали на връхчетата. С мойта суха коса и мазни корени се получи чудесно. Не се е наелектризирала като с ракията и е по-мекаFlutter Повече никакви алкохоли, че много изсушават!!!  newsm11

Има ли алкохола и такова действие? newsm78 Аз отдавна се каня да го пропусна в маската точно по тази причина, ама май следващия път наистина ще го направя.

# 72
  • Sofia
Направи го. Нямах никакъв проблем с измиването както написах по-горе. Само после косата наистина е по-мека и не се наелектризира.

# 73
така извинявам се много че нахлувам така изведнъж в темичката попринцип до преди 4 месеца бях руса след което се боядисах с черна боя като мислех че след време боята ще се отмие и ще остане някакъф кестеняв цвят но за 4 месеца черното не е мръднало.... маската я правих 2 месеца , 1 почивах и сега пак трябва да започна да я правя (в нея съм слагала и кис.мляко и жълтък и газ) и черното пак си стои...та въпроса ми е какво още да слагам та поне малко да падне черната боя  Thinking мерси предварително на всички  Hug

# 74
Благодаря на всички за отговорите!Пак си взех обикновен-Lorys със змийско мляко(масло),за първи път ще го ползвам,дочух,че има доволни.Но от коса до коса има разлика.
Лека вечер!

вече една седмица го използвам и много ми харесва, за чувствителен скалп е и е за ежедневна употреба..много ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт