Къде в Пловдив - 9

• 74 431
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Ооо, не се притеснявай, такъв е, такъв е - само не знам за разнообразието и вида на стоките.
Тука са ми съмненията, но не ми е проблема това...
Примерно Овиесе в Италия на площта на нашите има 10 пъти повече неща - и като разнообразие и качество. Като знам особено за бебешките какво чудо, а тук въобще бебешката линия не се внася. Тези обиколничета за количка където ги търси и приспособявах от кошчета, в Овиесе в малкия град където е сестра ми в Италия, имаше 10 модела такива комплектчета. А ние втори по големина град в държавата, в новата детска колекция на Овиесе има 3 вида долнища, 3 вида блузи и 3 вида горнища за деца. Това е всичко.
Малък пазар сме били.

Иначе място в Галерия бол...
В Бургас беше ли?
Май че е по-голям дори от там.
Той един Карфур пролет не прави.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 11:14 от Каспър

# 676
В Бургаския не сьм била , но едва ли е по-голям. Марсилският е един от най-големите вьв Франция.
А за разнообразието на стоките - напълно сьм сьгласна с тебе - тук всичко се побьлгарява на секундата...Няма да се впускам в подробности   Mr. Green     Ще поживеем , ще видим.

# 677
Момичета, къде мога да намеря клубни тениски на прилични цени?

В подлеза на гарата вече бях- няма такава каквато търся
В Люлю съм виждала - преди година бяха към 15-20 лева най-евтините детски размери/обаче откакто се преместиха в Капана - не съм ходила/

# 678
  • София
Днес ми казаха, че остават 52 дни до откриването на Карфур. Аз знаех от сигурен източник, че ще е 18,03, но сега не съм смятала 52 дни точно тогава ли се падат. Но със сигурност няма да е февруари. Заедно с Карфуп ще отворят само 50% от останалите магазини.

# 679
  • Пловдив
Днес ми казаха, че остават 52 дни до откриването на Карфур. Аз знаех от сигурен източник, че ще е 18,03, но сега не съм смятала 52 дни точно тогава ли се падат. Но със сигурност няма да е февруари. Заедно с Карфуп ще отворят само 50% от останалите магазини.

52 дни се падат на 24 март

# 680
И аз потвърждавам инфото за Карфур на mamasvetla ... след 52 дни ще е откриването. 
Живот и здраве ще го видим какво ще предложи повече от съществуващите вече вериги в Пловдив. Но ... все пак тук не е София.

# 681
  • Пловдив
Здравейте пловдивски мами, някоя от вас знае ли какви по-интересни магазини ще има в новия мол Галерия Пловдив, а нещо по-подробно и за Керфур, дали ще е като този в Бургас!?

# 682
 atwork  е точно постовете над твоя това се коментира ooooh!

# 683
  • Пловдив
Момичета, знаете ли някъде в Пловдив да правят ремонт на детски колички? Моята я купих от нета и вече не е в гаранция, а сервиза й е в София. Нужна ми е смяна на задните колела - изтъркали са се доста, тъй като са леко под наклон спрямо оста. Количката е здрава и ми е много удобна, не ми се иска да я сменям заради едни колела.
Ще съм благодарна на всякакво информация.  bouquet

# 684
Момичета откъде мога да си купя продукти на Керастаз/професионалната серия на Лореал/?Интересува ме маска за коса.И евентуално ако знаете каква е цената?

# 685
Момичета, знаете ли някъде в Пловдив да правят ремонт на детски колички? Моята я купих от нета и вече не е в гаранция, а сервиза й е в София. Нужна ми е смяна на задните колела - изтъркали са се доста, тъй като са леко под наклон спрямо оста. Количката е здрава и ми е много удобна, не ми се иска да я сменям заради едни колела.
Ще съм благодарна на всякакво информация.  bouquet
Щъркела на Свобода /ако още работи, че не съм стъпвала там 2 години/ имаха един сръчен чичко   bouquet

# 686
Но той няма ли да е само хранителен ( мальк Карфур ) - на мястото на Пикадили .
Че тя Галерията още не е отворила.. Не знам да има пикадили там.. ?
Нещо се бъркаш мисля ..

# 687
duhi_puhi,
не е грешно мнението на minimo.
Историята е следната, При договарянето на площите в Галерия, Пикадили наемат на преференциални цени тази за супермаркет. Мениджмънтът на всеки подобен център задължително осигурява такъв тип магазин. Нарича се котва. Карфур обаче са много активни и настъпателни и се борят за място в Пловдив и "надцакват". Пикадили, вече разочаровани от двата обекта в града/ с едни от най-слабите обороти в страната/, се опитват да получат още по-изгоден договор, Когато не успяват - Карфур се настанява. Мениджмънтът дори се оправда с тази промяна за закъснението на старта на Мола. Че Карфур имали допълнителни  изисквания към площите и организацията им. Но истината е друга.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 18:17 от Дедо

# 688
  • Пловдив
Дедо ,благодаря за просветлението  Hug.Защото нашата работа стана-седнали 5 глухи бабички и си приказват  Joy

# 689
Аз затуй се учудих, че ще има друго Пикадили.. и то доста близко до туй Баумакското Simple Smile ..
А и като цяло мисля, че доста се наводни с хипермаркети ..
Да не говорим 2рото Метро .. дали ще изкара много .. винаги е празно.. работят 2-3 каси.. Ходим там, че ни е по-близо.. ама ..
Дедо, ама пи пък всичко знаеш  Crossing Arms Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт