Къде в Пловдив - 9

• 75 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Аз още си търся алое в саксия, че в Бриколаж от година нямали казаха.

Мерси за идеите:)
Комшийката е наизвадила 5 саксии с алое на стълбището. Ела си вземи една  Laughing Като я засека ще попитам от къде ги е взела.

Пловдив действително е с много ниски заплати на фона на другите големи градове. Средната заплата действително ли е 500лв за града?

# 271
Хе хе абе едно време и ние извадихме нашите саксии с алое на стълбите...и сега нямаме алое Laughing
Питай я ако ти падне под ръка дали ще ми продаде една саксия-не се шегувам!Дето ще обикалям града и ще се чудя от къде?! newsm78

# 272
Брей,и нова тема имало  ooooh!

# 273
# 274
Търсим уроци по пеене, но да не е хор или групово занимание, а индивидуално.
Препоръчвам ти учителката в читалище "З. Стоянов" (не се сещам за името в момента) в Смирненски.

# 275
  • София
Здравейте,момичета!
Честита Нова Година на всички!!!
Пожелавам ви много здраве,щастие и нови хубави покупки през тази година  Heart Eyes

Искам да ви попитам къде продават на най-ниски цени ето тази кафемашина?
http://bureto.com/images/VIA_VENETO_DE_LU.jpg
В смисъл до 170-175 лв,защото в зората и по Техномаркетите е към 200 лв,а от нета не ми се ще да поръчвам.Искам на живо да си  я купя  Laughing
И ако някой има отзиви дали прави добро кафе,моля да сподели.Не съм се спряла 100% точно на тази,може и Делонги да е,но просто прочетох само хубави отзиви,а и цената ме устройства напълно,та затова засега съм се ориентирала към нея  Rolling Eyes
Точно тази кафемашина ползваме вече 3 години, без забележка е, кафето е страхотно наистина, супер каймак прави. Същата има и свекърва ми, и двете са купувани от Зора, виж там, мисля, че имаше минимална разлика в цената. Понеже ни е подарък от свекърва ми, не мога да кажа за колко точно са я купили преди три години, но със сигурност е била около 180 лв. Също Саеко ползва и съседката ми с години, ние всъщност от нея се запалихме. Смятам, че е добър избор и няма да съжаляваш.

Честита Нова Година на всички! Да сте здрави и щастливи!

В новата брошура на Метро я има тази кафе машина на промоция. Цената е 166,80 лв. с ДДС.

# 276
  • Пловдив
Някой да знае от къде мога да взема аудиокасета с детски песнички?

# 277
Мама Светла благодаря ти за отговора,за вече си я купих от Деком за 170 лв ,общо взето подобна цена,доволна съм  Laughing

# 278
  • Пловдив
Някой да знае от къде мога да взема аудиокасета с детски песнички?

http://www.diskovebg.com/index.php?cPath=36&osCsid=3e96044e7 … c479b7eb750f4d5a8

# 279
  • Пловдив
Момичета, къде има каса за плащане на интернет към Евроком-около центъра или на главната някъде?  newsm78

# 280
  • София
В центъра не знам да има, касата е на Иван Асен, на Сточна гара.

# 281
Здравейте,момичета!
Честита Нова Година на всички!!!
Пожелавам ви много здраве,щастие и нови хубави покупки през тази година  Heart Eyes

Искам да ви попитам къде продават на най-ниски цени ето тази кафемашина?
http://bureto.com/images/VIA_VENETO_DE_LU.jpg
В смисъл до 170-175 лв,защото в зората и по Техномаркетите е към 200 лв,а от нета не ми се ще да поръчвам.Искам на живо да си  я купя  Laughing
И ако някой има отзиви дали прави добро кафе,моля да сподели.Не съм се спряла 100% точно на тази,може и Делонги да е,но просто прочетох само хубави отзиви,а и цената ме устройства напълно,та затова засега съм се ориентирала към нея  Rolling Eyes
Точно тази кафемашина ползваме вече 3 години, без забележка е, кафето е страхотно наистина, супер каймак прави. Същата има и свекърва ми, и двете са купувани от Зора, виж там, мисля, че имаше минимална разлика в цената. Понеже ни е подарък от свекърва ми, не мога да кажа за колко точно са я купили преди три години, но със сигурност е била около 180 лв. Също Саеко ползва и съседката ми с години, ние всъщност от нея се запалихме. Смятам, че е добър избор и няма да съжаляваш.

Честита Нова Година на всички! Да сте здрави и щастливи!

В новата брошура на Метро я има тази кафе машина на промоция. Цената е 166,80 лв. с ДДС.

Миналата седмица си  я купихме от представителите на Саеко за 160лв. .... страхотна е, бях забравила какво е да пиеш в къщи кафе със страхотен каймак.

# 282
  • Пловдив
Имаме същата кафемашина, мин. Коледа моя мъж я купи от представител на Саеко, някъде в Търговията, ако искаш мога точно да го питам и да пиша довечера  Peace Доволна съм, имаше един проблем по някое време, но мъжа ми я оправи, кафето ми харесва  Peace
Ох, поста ми е излишен, сега погледнах по-нагоре, че си я купила вече  Embarassed

# 283
Момичета, може ли да ми дадете координатите на Пепи, предстои ни р.д. и искам да си поръчам торта при нея.

# 284
Най-добре й пиши на Лични, че ако някой сурне тука телефон без нейно съгласие  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт