Къде в Пловдив - 9

• 74 449
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Накой скоро да е намазал нещо хубаво от разпродажбите? Simple Smile Интересуват ме рокли най-вече.
В Мола в магазина на Манго има доста модели, намалени са на 45 и 55лв Peace

# 661
Да питам и аз - някой срещал ли е в Пловдив джапанки за дребни (т.е., номер 22-23)?
Да. В Хот Спот на 2ри етаж.

# 662
Да питам и аз - някой срещал ли е в Пловдив джапанки за дребни (т.е., номер 22-23)?

И аз преди 2 седмици,гледах джапанки малки номера в Мола,в магазина на К&K,провери може още да има   Peace

# 663
  • София
Има ли заведение в града, който да разполага с детски кът? Нещо като пицария Верди в Кючука. Все си мисля, че единствено там има такова нещо, ама да ви питам да не са отворили нещо друго, пък аз да не съм разбрала. Grinning

# 664
Има ли заведение в града, който да разполага с детски кът? Нещо като пицария Верди в Кючука. Все си мисля, че единствено там има такова нещо, ама да ви питам да не са отворили нещо друго, пък аз да не съм разбрала. Grinning

Сентрал Парк на младежкия хълм
Фенси в Мола - отстрани има детски кът
Предстоят още занапред   Simple Smile

# 665
Здравейте момичета, преди време бях чела, че февруари месец ще откриват Карфур в Пловдив. Отворен ли е вече?
Благодаря  bouquet

# 666
  • Пловдив
Здравейте момичета, преди време бях чела, че февруари месец ще откриват Карфур в Пловдив. Отворен ли е вече?
Благодаря  bouquet
не е отворен,но може би наистина февруари месец ще стане.Сега оборудват магазина. Ще кажа да попитат и ако имам по-точна информация за откриването,ще пиша  Peace

# 667
Благодаря  bouquet
не е отворен,но може би наистина февруари месец ще стане.Сега оборудват магазина. Ще кажа да попитат и ако имам по-точна информация за откриването,ще пиша  Peace
А къде ще е?

# 668
Благодаря  bouquet
А къде ще е?
Не ли в Галиерията? До Метро тракийското?

# 669
Да, там е

# 670
Но той няма ли да е само хранителен ( мальк Карфур ) - на мястото на Пикадили .

# 671
  • Пловдив
Но той няма ли да е само хранителен ( мальк Карфур ) - на мястото на Пикадили .

Аз пък разбрах, че даже са му увеличили площта спрямо първоначалния план  Peace
Мъжът ми правят климатичните инсталации вътре в Галерията  Peace

# 672
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря клубни тениски на прилични цени?

В подлеза на гарата вече бях- няма такава каквато търся

# 673
  • Пловдив

Подобие на детски кът има и в р-т Гладиатори.

# 674
Аз пък разбрах, че даже са му увеличили площта спрямо първоначалния план  Peace

Колкото и да са я увеличили , пак няма да е толкова широко , колкото , ако си бяха в самостоятелна сграда.  Laughing  Няма да е Карфур , такъв какъвто го знам.....със всичките му джунджурийки там....

Общи условия

Активация на акаунт