Моля помогнете на майка с три деца

• 2 112
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • на правилното място, в точното време
Поредната "сърдита нуждаеща се"
А ти очакваше да пуснеш тема с адрес и  телефон и да завалят едни пари, подаръци....
Какво стана с оперирания ти мъж? Нали беше нетрудоспособен, сега пък те изостави...
Цитат
отдел Закрила на детето и от там са Ви посъветвали да изоставите децата си за да може да Ви проверят и да се опитат да ВИ Помогнат финансово да се стабилизирате и да си върнете децата.
[/b] - В това искрено се съмнявам да  се е случило. Не заради друго, ами ако ги послушате и си оставите децата, те ще изпишат една цистерна мастило с обяснения, защо не са ви предложили алтернативи. Държат им сметка за всяко новопостъпило дете в институция, така  че се съмнявам, че точно това са ви предложили.
Всъщност, появяваш се, пускаш тема и отиваш пред пощата в очакване на колети. Какво очакваш? Ти самата не си проявила никаква заинтересованост, пускайки зов за помощ.

# 16
Здравейте на всички сеирджии,неверници,скиптици и др.
    Отговарям на всички едновременно, защото нямам възможноста да седя дълго в интернет зали
и да си чатя или други тем подобни.Това беше най кошмарната коледа и нова година за една майка която търси някаква временна помощ от хора които не търсят само с кого да се заяждат.Искам да попитам тези от Вас които си мислят,че съм скалъпила тази история:Как ще се чувствате ако получавате на месец по 205 лв.,с които трябва да платите ток, вода,кабелна и да изхраните с тях 3 деца и себе си?

ами ще ти отговоря била съм в такова положение, 2005г. майчинството беше 120лв. съпругът ми без работа 3 месеца, наема ни 300лв. сина в 8 клас, с бебе на 4м ходех да събирам кестени-изкупуват ги по 0,15лв. за да има поне 5лв. за ядене, кисело мляко и 3 памперса, но не съм си и помислила че мога да прося, а такива екстри като кабелна ( от миналата година съм я спряла нищо че ходим на работа-криза е и махаме не неужните неща) интернет зала не съм посещавала, търсехме начин да се справим и успяхме без да ревен на родители,приятели още по малко тук  че сме зле, знам какво е на коледа да имаш само кремвирши и салата за разкош, ти колко пъти се замисли над живота си и как ще се грижиш за децата си те са ваша отговорност а не на някой друг, бяхме наясно че ще ни е трудно като родя второто дете но правим всичко да се справяме, не може ми синът ми от 15г. възраст да ходи да работи събота, неделя а вие да ни казвате колко сме лоши, съпругът ви е получавал болнични ( а и като шеф на фирмата има работници и не е фатално че не може два месеца да прави кашпи

# 17
Миля ми Гери Маркова,на моя приятелка мъжът го оперираха от херния преди 2 седмици.Живеят сами.Жената е с 2 деца,като едното е с СД и всеки ден ходи по болници,заедно с мен.
Мъжът става,разрива колата от снега,гледа другото,пазарува и т.н.
Приеха го на 22.01 в 10:30,в 14ч. го оперираха,на другата сутрин го изписаха.Вече е свежар от всякъде Mr. Green И се връща на работа,тия деца няма да ги гледа благотворителния,я

Общи условия

Активация на акаунт