Съдейки по Еви- когато заспива към 9.00-9.30 вечер сънят и е по спокоен и по пълноценен, сутрин се буди някак по ведра ,може би влияят и други неща , моментни ,но в повечето случаи съм го отдавала именно на ранното лягане.Но определено когато е спала до по късно сутрин и я виждам че й се спи и наобяд .приспивам я наобяд и вечер я оставям до по късно ,защото процеса успиване трае в повечето случаи 1 час- ми то по добре да си шава около мен и нещо да се занимаваме отколкото аз да се преструвам на заспала,а тя да скача на главата ми.И все още мисля че обедният сън е много важен за тях , имам не еднократни случаи - заспива рано вечер към 20.00 след цял буден ден и след това събуждане към 4.00- когато вече се е наспала , на мен обаче не ми се става и тя лежи 1 час бърборейки ,заспива след това и после пак спи до 10.00- ей това ми е "най-любимо"
разбира се отношението ми не е към професията, а към личността. По същия начин, ако нарека някого "юристче", няма да е защото имам негативно отношение към юридическата професия по принцип...
Препоръчани теми