КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 928
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
аз съм ЗА довечера.

# 421
Прибрах се.И аз съм ЗА довечера.Беше пълно с деца при зъболекъря,а свеки не спря да гововри,наду ми главата просто.Грам не ми помага,как няма и усещания дори за нещата,ама айде поне идва да пази страх.Преди тва бях на сладкарница с приятелки,децата се държаха ужасно.Ходих и клубчето запазих за рожд. ден на Надина.Долу-горе сведох разходите колкото е възможно.
Бързо оправяне на болничките!
Задължително ще си направим среща на Плиска тогава!Много искам да се запознаем Ува най-сетне,а и с другите момичета да се видим!  Hug

# 422
И аз съм ЗА довечера /освен ако Ина не направи поредната истерия и не ме задържи вкъщи  Rolling Eyes/
Еленко  Hug бързо да се оправя Коки  Praynig

# 423
  • София
хехе плиска и на мен ми е наблизо, ама нали казах нещо за кутсуза та  Rolling Eyes

благодаря ви, дано  Hug

# 424
Ели и тук бързо оздравяване  Hug
Аз също съм за ранното лягане при децата  PeaceСъдейки по Еви- когато заспива към 9.00-9.30 вечер сънят и е по спокоен и по пълноценен, сутрин се буди някак по ведра ,може би влияят и други неща , моментни ,но в повечето случаи съм го отдавала именно на ранното лягане.Но определено когато е спала до по късно сутрин и я виждам че й се спи и наобяд .приспивам я наобяд и вечер я оставям до по късно ,защото процеса успиване трае в повечето случаи 1 час- ми то по добре да си шава около мен и нещо да се занимаваме отколкото аз да се преструвам на заспала,а тя да скача на главата ми.И все още мисля че обедният сън е много важен за тях , имам не еднократни случаи - заспива рано вечер към 20.00 след цял буден ден и след това събуждане към 4.00- когато вече се е наспала , на мен обаче не ми се става и тя лежи 1 час бърборейки ,заспива след това и после пак спи до 10.00- ей това ми е "най-любимо" Crazy

# 425
  • София
Ели, бързо оздравяване на Коки, дано наистина минете без толкова висока температура. Буути наскоро беше писала, че помага сок от вишни при ангина.

Значи и аз чакам среща на Плиска Simple Smile

# 426
Ами, Вики, аз това целях. Ако не исках да прозвучи обидно, нямаше да използвам умалителна форма  Peace разбира се отношението ми не е към професията, а към личността. По същия начин, ако нарека някого "юристче", няма да е защото имам негативно отношение към юридическата професия по принцип...

Иве, имат дупки, но така и не съм разбрала за какво са, защото в тях не може да се пъхне щепсел  newsm78

# 427
  • София
Сещам се,Марти имахме такива,щепселът се мужка и леко се завърта опитай ще намериш цаката.Те са им най лесни.Ти не харесваш ББ или самото управление на партията?
То като гледам доста има от тези райони трябва по две срещи паралелно с видео връзка Joy

# 428
Цитат
Сещам се,Марти имахме такива,щепселът се мужка и леко се завърта опитай ще намериш цаката.Те са им най лесни.Ти не харесваш ББ или самото управление на партията?

Иве, не става  Laughing и ваденето е ужасно трудно, явно не са същите. Щепселът въобще не влиза в дупките, а и да се върти не може

на въпроса - вече и двете. До скоро ми беше забавна тази ситуация с "ББ-премиер", но сега ми е много ядосано и тъжно даже...

# 429
  • София
Ще ходя да ги видя,щом казваш че е супер трудно.Не си гласувала за ББ ?

# 430
Цитат
Не си гласувала за ББ ?

Laughing ей, въртиш, сучеш....не съм, но майка ми напирмер е, а съм сигурна, че няма да повтори след последните няколко изцепки на великия финансист № 1

# 431
  • София
Марти любопитствам просто,защото се беше ядосала поне с такова чувство останах.Надявам се на срещата около Плиска да се видим.

# 432
крайно време е Laughing аз с добро чувство го написах това...и съм си ядосана

тази пицярия Мис Каприз, в която ни бяха лекциите, не става ли за среща...въобще съществува ли още?

Ели, забравих да ти кажа за Коки - прави му изварения компрес, ако го боли гърлото. Много да го цункаш  Hug

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 17:49 от марисса

# 433
  • Асеновград
Оживях , обаче бях на работа до 8 часа.12 часа , в които не станах от стола и хапнах 2 бонбона.Утре как ще си почина , от сега се заканвам.
Ели , бързо оздравяване на Коки  Hug.

# 434
  • USA
Ех, как ми се доходи и на мен в Миз Каприз... или в някоя друга българска пицария.. Ммм
Това с работенето от вкъщи не става, да знаете. От сутринта се каня да работя, ама все с нещо друго се захващам. Сега ще взема да подремна преди да е дошла хуната  Laughing.
Ели, дано бързо да оздравее Коки!

Общи условия

Активация на акаунт