КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Иве, не става  Laughing и ваденето е ужасно трудно, явно не са същите. Щепселът въобще не влиза в дупките, а и да се върти не може
Марисса, да не би да са от тези предпазители, които не се махат, а само натискаш и завърташ щепсела, за да влезе? Ето това имам предвид. Пак това и видео с принципа на действие, въпреки, че това е направи си сам, а на оригиналните предпазители сама се връща пластината.

# 436
  • София

Само за протокола - по отношение на... ами, не бих могла да кажа "управлението", понеже той не управлява, но да кажем широкото медийно присъствие на ... пишман- пожарникарят надявам се е добре - а и отразява, подозирам, фактическото му участие в силите за борба с огъня - и неговата пародия на правителство...
Хм, предполагам, си личи точно какво мисля.
"Правителството на техническите грешки" беше най- остроумното - и близко до реалното - определение за това правителство.
Макар не бива да се забравя и строгото мъмрене с наказание в ъгъла и последно предупреждение... и последвалото извинение пред целия клас - заедно с подобаващото мрънкане, хлипане и размазване на потеклия сопол с ръкавче...

Всъщност друго щях да пиша.
Давид ляга м/у 22 и 2. А следобед спи... понякога. От доста време не му пречи... или по- скоро когато ще му пречи, си заспива.

В околоПлисковия район преди време - хм, когато щъках насам - натам - най- вече в Лъки (до зала Универсиада) се озовавахме и в една кръчма... ами, различава се по моторите наоколо лятото - кодово име "металската кръчма" - много вкусни картофки и панирани нещица, много ниски цени... намира се горе - долу зад Неделята с/у Зала Универсиада. И силно присъствие на мЕтал.

# 437
Де да бяха само технически, Кати  Confused

Таня, не са такива, моите се махат много трудно и несе вкарва щепсел в тях. Толкова трудно, че навсякъде съм си запушила контактите, оставила съм само тези в кухнята, които са високо и зад мебелите. Иначе на тези ми харесва идеята, обаче Ивето каза, че лесно се махат капачките от деца  newsm78

Снощи пак легнахме в 21 ч. Четохме една глава от Пипи (има лимит само по една приказка преди заспиване, че много се разсейва), пяхме песнички и към 10 без нещо се унесе. Сеега спи и се чудя дали да не сее разтропам малко около него, че после хем баба му ще го приспива, хем в 13 ч...не знам

# 438
Добро утро!
Ама снощи много забавно беше,разпуснах много.Толкова естествено се получи и всички се чувахме на масата,я колко бяхме една до друга.  Wink
Аз си тръгнах щото Надина изляла вода върху лаптопа и с баща си се скарали,та ми звъняха бесни първо единия после другия.Като си дойдох се оправиха,нищо му няма на лаптопа.

# 439
  • Варна
Добро утро!А снимки не правихте ли?

# 440
  • София
Де да бяха само технически, Кати  Confused

Всеки особено малоумен опит се оказва техническа грешка... а май по- скоро става дума за методът опит- грешка... Simple Smile
Ще вдигнем акциза на алкохола - а, не, техническа грешка; ще спрем парите на студентките- майки и близнаците - опа, не, отново объркахме правописа; ще изтеглим сметките на президентството... ами, просто объркахме банковия код...  Twisted Evil Crazy... ама то все грешчици - и все технически...

Моят мишок се събуди и се придвижваше ведно със спалния си чувал...

# 441
Не се снимахме,защото никой не се сети.Пък и на едно и също място все ние какво да снимаме.Като направим срещата на Плиска ще снимаме щото ще е интересно за гледане.
А сега бях аз,Ивето,Вики,Мими(Томасе),Искрето,Бубето,Веси(Там-Там) и Деси.В началото нямаше места,но окопирахме една масичка в ъгъла до прозореца и после с помощта на сервитьора си докарахме още една.Спретнахме си супер софра,а преди тва измъкнахме столовете от всички маси.  LaughingНастроението беше добро щом Ивето не се сдържа и поръча уиски та и второ.  WinkВсички си говорихме и беше много задушевно.

# 442
И у дома сме с такива предпазители за контаскти, каквито описва Марти. Съвсем прости, пъхат се еднократно и имат една малка дупчица в средата, където трябва да пъхнеш нож или отверка или една специална пластмасова част, за да ги извадиш. Не се въртят наникъде и се вадят доста трудно с подръчни средства. Много съм доволна от тях.
Между другото в Мис Кпариз вече няма от оня сандвич с тиквички, който беше много вкусен Crossing Arms

Ще пусна няколко морски снимки, щом няма снощни  Laughing
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs202.snc3/20948_12 … 021_4125786_n.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs222.snc3/20948_12 … 024_4157963_n.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs222.snc3/20948_12 … 006_4116422_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs222.snc3/20948_12 … 8011_965263_n.jpg
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs202.snc3/20948_12 … 014_5862767_n.jpg
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs202.snc3/20948_12 … 015_1418907_n.jpg

бях обещала на Ивето, ама чак вчера намерихме кабела на фотоапарата  Blush а, и вчера се сдобих с мечтаните лилави гумени ботуши- цяла вечер бях за присмех на домашните, ама не ми пука- ще си ги нося:)

# 443
  • София

Рокси, отдавна се чудя защо изобщо си станала икономист. Тези - последните снимки само затвърдиха дълбокото ми убеждение, че си направила сериозна грешка при избора на професия. Нямам представа колко добър икономист си - сигурно си добър, но и най- великия да беше, пак щеше да си съсипваш таланта... Не знам дали бих те наела за банкер, ако имах банка, но със сигурност бих дошла на твоя изложба. И ако имах пари, бих си купила фотография. Не те четкам, впрочем, а освен това по принцип съм много... как да кажа - придирчива? Капризна? И изключително рядко хваля картини и фотографии, особено пък цветни.

# 444
  • София
ДД
Хриси мерси за снимките,еххххх
Много беше хубава срещата снощи ама кратка,аз не бях много в кондиция,умората явно надвива.

# 445
Здравейте
Минавам много на бързо само да ви се оплача ,че от вторник сме в болницата със Сашо .На правиха му снимка и се видя пневмония в ляво която изобщо не се чува на слушалка .Ако не пиша и другата седмица отпишете ме защото сигорно ще са ме преместили в лудницата .Сашо вдига ДО на главата си бяга по коридорите, влеза в другите стаи катери се по легла и прозорци изобщо не мога да го озаптя , а незнайно откъде се сдобил с чуден речник -като се ядоса се започва мама ти проста ,гупак ,ти си тъпанар и т.н. CrazyСпирам да се оплаквам.
Сега ни пуснаха за няколко часа да изкъпя ,че там условията са прекрасни.

# 446
  • Варна
Ау Кирова , ужасно е това.Дано бързо да се оправяте.  PraynigКак се сетихте за снимка, като не се чува. Кашляше ли много?Аз всеки път Нелия като се разкашля/ а това е при всяка задна хрема/  и все си мисля, че е пневмония  Rolling Eyes Стискам палци за бързо оздравяване и не го мисли Сашето- щом бяга и прави бели, дори и в болница, значи е по-добре.
Иначе за речника не се притеснявай. И у нас е така. Аз като не ми спори нещо и започвам да се нареждам сама на глас, докато един ден Нелия не дойде/без нещо да ми е ядосана/ и ми каза- мамо, тъпа патка.Не стига, че няма с кого да се скарам , ами не мога и на глас да се напсувам даже, като се ядосам за нещо. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 14:32 от BOOTY

# 447
Бооти както беше започнал в понеделник да се оправя и да хапва беше спрял да вдига висока Т така вечерта като зарочна да кашля цяла нощи и целия преди обад във вторник без да спира и  докторката на обад ни прати на снимка.А за речника направо потъвам в земята от срам като почне да крещи по коридорите глупости Blush

# 448
  • София
Кирова много прегръдки и кураж от нас.
За речника и снощи на срещата споделих,ще се радвам ако Ники почне да псува.Той говори но има доста неща който не казва изяжда звуци и му коства доста.Така че радвай се,хич да не ти пука

# 449
  • София

h.kirova, стискам палци бързо да мине!

Аз изобщо няма да си признавам Давид какъв език вади... а най- лошото е, че го е научил от майка си...  Embarassed особено като шофирам или като ми се случи нещо да трябва да поправям... амииии... речникът ми е достоен за всеки уважаващ себе си сръбски каруцар, но не и за ... каквото и там да съм...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт