КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 892
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Иначе вече е влюбен в Мая  smile3544, забравих дали се похвалих, тя има прекрасни руси къдрици и сини очи, и сега всякаква мотивация е свързана с нея. Няма да се бие, за да го обича Мая, ще я буди нежно от следобеден сън и т.н.
Размазах се! После се усетих, че се бутам където не ми е мястото, ама пак ми е хубаво.
Целувки на Никсъна от другата Мая  Joy

# 616
 Laughing Рокси, подреди те Никсъна

Танче, аз проявявам интерес към ЛЛС - къде, от колко часа

# 617
  • София
Рокси, започна ли се вече с влюбванията??? А за това как те е изгонил от леглото, думи нямам  Joy

Танче, изчетох и аз, радвам се, че е наред всичко с по-малкото момиченце!

Марти, няма ли да ставаш леля вече? Аз съм нетърпелива, за теб не знам.

# 618
ей голям смях с Никсъна  Joy
Ева незнам колко е висока, но преди половин година беше 88 см, мисля че сега е поне 90  Peace
Мерси за милите думи за съкровището ми  Heart Eyes
Танче  Hug
Вики, Янче как са децата?Вики още ли кашля Вико??

# 619
  • sf
Кашля и то така ламаринено,че ми настръхва косата. сега се връщам от Масларски обаче, гърдите са чисти, което е добре., Няма промени в лечението, надявам се да няма усложнения.
Бях се затъжила за него, отдавна не сме ходили. Кофти само,че там понякога чакам повече отколкото в поликлиниката.

# 620
  • София
И Кая днес е била при Масларски. Помня - имаше един период, в който ви четях, че поне половината се изредихте при него, срещи можеше да се организират във Вита направо, дано пак не стане така.

Кръвните изследвания са ок, само СУЕ е 29, но е нормално предвид вируса. Включваме и сироп за кашлица и продължаваме с изопринозина до понеделник. Отдъхнах си, че няма някоя стаена пневмония.

Кирова, как ви посъветваха сега да го пазите след пневмонията? Аз когато карах ми казаха, че следващите две години трябва да се пазя много.

# 621
и аз ще водя Ева при него ,ако не утре след градина в понеделник  Peace
Радвам се за Вико и Кая и скоро да оздравяват дечицата PraynigВики, ларингит ли е пак???

# 622
 Аyka в болницата нищо не ми казаха ,но  Петър като изкара такава вирусна пневмония преди три години направих всичко възможна да не го пускам на градина поне месец за да се закрепи и сега мисля Сашо да го оставя в къщи до края на месеца.Но го извеждам на разходка всеки ден нищо че днес беше доста студено.
Адашко ти си подобре от мен защото поне са те прадили да спиш някъде ,а на мен направо ми казва да спя на земята. Mr. Green
И Сашко като Ники си има приятелка в градината нищо че ходи само 15 дена.Неговата приятелка се казва Габи ,тя го успокоявала като плаче .

# 623
  • София
 Laughing А Кая първите дни като ходеше на ясла, ми разказа, че кака Миа (едно от другите деца) я ритала и й казвала, че е лоша, когато Кая милвала Дарко.

# 624
Адашко ти си подобре от мен защото поне са те прадили да спиш някъде ,а на мен направо ми казва да спя на земята. Mr. Green
С второто ( хеле ако е момче пак) хич не се съмнявам, че и мен там ще ме пратят Laughing

Явно при много юлчета сега започват любовните трепети.

# 625
  • Бургас
Ох че любовни трепети тук горят  Joy baby_neutral

Интервюто не мина никак.  Crossing Arms Нещо не съм очарована, ама ще видим  Thinking

Развали ми се бойлера, а мъжо е на купон. Ама ха, ще викам водопроводчик  Mr. Green Няма грам топла вода в бойлера  Whistling

# 626
  • Варна
Любовта е хубаво нещо  kiss Представих си го Никсъна просто.какво ли им минава в малките главички.
Мая и аз първо за теб се сетих  Blush имного се смях като прочетох как си се размазала. Laughing
И още нещо щях да пиша, ама  децата ми изпиха мозъка  Crazy

# 627
  • Бургас
Е как да ти изпият мозъка... виж ги колко са хубави на аватара ти  Heart Eyes

а това с размазването направо ме срази  Crazy

Боже с тоя КрИвчо може да се говори като с голям човек  Shocked И с тия големи очииии ...

# 628
 wavey Здравейте, момичета! За много години, да сте живи и здрави и много късмет!  Hug
Старая се да ви изчитам, но все ей по това време. Ако Мариян е буден и ме види пред компа, веднага е отгоре ми, иска да пише, да работи, вече сам си пуска филмчета, спира компютъра /с мишката/, разцъква здраво  и очакваме деня, в който ще затрие нещо..  ooooh!
Иначе сме добре, Мимко ходи на ясла, да чукна на дърво вече без мрънкане. Много ми е миличък като ми каже нещо научено от там - песничка, стихче  Grinning  Но с яденето продължава и той да е зле, нищо ново не иска да опита.
Оказва се Бути, че от 01 януари съм ти колежка, сляха нашата агенция към вашата  Rolling Eyes  Grinning
Бързо оздравяване на болничките и прегръдки на всички  Hug
Лека нощ и до скоро!

# 629
Тази вечер се чувствах много напрегната и без настроение. Мъжът ми тези дни изобщо не мога да го видя, все работи. Днес в 10 се беше разбрал да играе футбол. Дели като че ли усети, че имам нужда да остана на спокойствие и заспа в 10.
А това с Румяна Желева вече ме разби Shocked
Танче, много се радвам за вас. Ще си имаш две нежни момиченца Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт