Отговори
# 150
Добро утро мили дами Hugпризовавам всички бременни коремчета на отчет Hug

# 151
Отчет:Все още сме 2 в 1 WinkЧувствам се добре,без индикации за скорошно раждане Flutter
Бети също за сега е добре/да чукна на дърво/.
Поздрави от нас  bouquet

# 152
Рали, как се чувстваш, страхуваш ли се, или вече нямаш търпение? На мен ми се свива корема от страх като виждам как намаляват дните до термина ми, ама аз съм си бъзла и лигла, та не съм подходяща за сравнение. Почна ли да правиш записи на тоновете всеки ден?

Ох, аз вече не знам какво да правя с хремата на Дея. Всъщност тя е задна хрема, не й текът сополи и по нищо не личи, че има проблем, но почна да диша само през устата, а това е лошо. Освен това има проблем с евстахиевата тръба заради пустата хрема и лекарят каза, че вече върви към операция на ушите. Лятото трябва да я заведа на море, но едва ли 7 дни ще помогнат, трябва да постоим повече време. Умът ми не побира как ще стане това, но дано успея да измисля някакъв начин.

# 153
Марги чувствам се прекрасно,като се има в предвид ,че почти не остана.Може би се дължи/или поне аз така си го обяснявам/на по-малкото качени кг/които всъщност никак не са малко -15 вече,но на фона на 26 са екстра/.Единственото ми неразположение са проблемите със съня,но аз си ги имам тях като екстра още от началото.Но мисля,че вече съм свикнала и на товаSimple SmileЧесно казано много ме е шубе от раждането.Първият път имах доста тежко раждане/продължило близо 30 часа/...и сега ако знаеш как ме е страх..уж казват,че второто е било по-лесно,но докато не усетя,не вярвам.
На тонове не ходя всеки ден.Даже и на 10 дена не знам дали ходя.Бебка е доста активна и това може би ме успокоява до известна степен Rolling Eyes
Дано ги излекувате по бързо гадните сополи....че то при вас проблемите май от там идват....

# 154
Здравейте, ние с Виктор сме добре /пу-пу/. За градината да кажа че ние от следващия месец сигурно ще ни приемат тук в нашето селце. Градината е много хубава и с доста добра база. Малко деца  и това е от полза, но си има и недостатък че всички възрасти са в една група. Но пък големите си играят с малките и няма проблем. Учебната база също е много добра- учат песни стихчета и съм с добро впечетление.
За памперсите още сме до никъде ако аз не го подсетя няма да си каже и съответно ще се напишка. Сега сме започнали всичко от начало и се изпишкваме през 30 мин.и нямаме грешка. То и трябва вече да се научим че амо този памперс остана иначе бибата и млякото отдавна не ги ползваме.
Лек ден от нас.

# 155
  • София
Момичета,днес мама Lean роди малката Гергана - 4 кг,53 см!

# 156
Desunka, според мен това, че има деца на различни възрасти и много хубаво. Така по-малките деца възприемат по-бързо и по-бързо се социализират. Всъщност, не че възприемат по-бързо, а по-скоро копират по-големите деца и научават страшно много нови неща и започват да говорят или играят игри, които са характерни за 3-4-годишните.

Рали, почти всички ще ти кажат, че второто раждане е по-леко и по-бързо. Да не говорим и че болката при контракции може да е значително по-малка, защото шийката вече веднъж се е изгладила и сега няма да е толкова трудно, бавно и болезнено. Мен ме е шубе, защото съм със секцио и винаги могат да настъпят усложнения, а и от слагането на спиналната упойка ме е страх.

# 157
Да е жива и здрава малката Гергана, да расте щастлива и безгрижна, да радва много мама Lean!

# 158
Честито на  Lean да здрава и послушна Гери ,и да радва мама и тати!   bouquet

# 159

Честито на Диана К.Много здраве и късмет ,много постигнати цели и предначертани нови.
Честито на мама ЛЕан  и на малката Гери.Да са много щастливи и да е кротка бебка.
Ние сме на АБ,защото от хремата не се отърваваме.НО пък имаме напредък - почти 3седмиици без АБ.надявам се да спрат вече тези сополи.
Айде че си лягам.
Лека и спокойна вечер на всички.

# 160
Ихааа,че хубави новини.Честито на Lean  bouquetДа е жива и здрава малката принцеска newsm32 newsm32 newsm32

# 161
Честито на мама ЛеАн!  bouquet Да ви е жива и здрава принцеса Гери! Hug

Ние бяхме болни миналата седмица, но сега сме значително по-добре (да чукна на дърво). Ели си пие антибиотика и само покашля малко от време на време, а аз се разминах с прахчета за настинката и "смукалки" Wink за гърлобола. Докато беше болна свикна да я гушкам,да ми е на ръцете по цял ден и да спи при нас и сега само ме търси и ми се гуши. Не мърда вече никъде без мен. ooooh!

# 162
  • Тук и там
За много години  и от нас   bouquet
Не съм се отчитала още от миналата година  Embarassed
Всички да сте много здрави, усмихнати и щастливи през Новата година  Wink
Честито на всички рожденици и именници от изминалите дни, а на Веси и ЛеАн - прекрасни мигове с новите попълнения в семействата им Hug
Ще чакаме снимки  Wink
Разкошна темичка Зори  Peace
Аз се бях засилила да пиша много, но засега ще се въздържа, за да не ви стресирам  Mr. Green
Лек ден  Wink

# 163
Привет и от мен!
Със закъснение да пожелая здраве на всички които имаха имен ден! А днес празнуват всички с името Таня и Татяна, да са живи и здрави!

Веси, Леан, честити ви бебчета! Да са здравички, кротички, да слушкат и папкат много!

Сави, ти ме втрещи с тези 1000 лв! #Crazy Ей, накарахте ме да се ровя и аз за Превенара. При нас се включва в комбинираната (каквато в БГ е Пентаксима), та по принцип се бие 3 пъти, примерно 2,4 и 6 месец, и след това има реваксинация след 1 г. Но ако се бие на по-голяма възраст сигурно само веднъж е достатъчно. И на нас понякога ни ги слагат по две ваксини наведнъж, даже последният път бях се ядосала, понеже и сложи гадната за шарките заедно с менингит C и за пръв път Сияна не беше в много добра кондиция. Иначе и аз съм чувала, че е добре да има 1 месец между отделните ваксини...

Рони, браво на вас за памперсите!

Марги, Рали, Hug  Рали, и аз много се надявам вторият път раждането да е по-лесно. Дано по-бързо да се получи разкритие, че иначе голям зор! Марги, ти първият път не беше ли със спинална? Защо не с епидурална? При всички положения, няма от какво да се страхуваш!

Олимпия, кога порасна твоят младеж толкова бързо, браво! Иначе за яслите: в нашата тема всички сме мнооого доволни от яслите, не е за нас тази статия Grinning Зори, Сави, pepe80, взели сте ми думите от устата! За болестите: не е задължително да боледуват след като ходят на ясла. Сияна досега не е пила АБ и не е боледувала с изключение на един конюнктивит, който излекувахме с хомеопатия, и кашлица, която мина бързо. А има деца които си стоят вкъщи и боледуват нон-стоп. Тъй че е до детето. А дали да ходи на ясла или не, е въпрос на личен избор и възможности Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 17:49 от angelfish

# 164
ДА Е ЖИВА и ЗДРАВА прекрасната Гергана! На мама скорошно възстановяване и чакаме снимки!!!

Общи условия

Активация на акаунт