ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС(ТАНЯ,ТАТЯНА...)МНОГО РАДОСТ И УСПЕХИ!

Гледаме едно и също: пускам й на ТВ-то да си гледа клипчета, на които се забавлява сама със себе си, Телетъбисите, разни песни и дечица как танцуват... От време на време броим плодчета-магнитчета по хладилника ни, говорим на бебетата /куклите де/, разглеждаме книжки /за кратко/ и евентуално гонене с топките /6 броя/ и каквото ни попадне по пътя.
Така ни минава деня, докато не се прибере татито
Нощем все още спим мнооого лошо: така ме е тренирала, че само да въздъхне в съня си и аз веднага скачам като новобранец
Пък после се ослушвам дали ще заспи, дали няма да се отвие и сие, докато станало време пак да ставаме и цялата програма "сначале"
Пък после се ослушвам дали ще заспи, дали няма да се отвие и сие, докато станало време пак да ставаме и цялата програма "сначале" 

Аз спя по 5 часа на денонощие и вече съм на ръба на силите си. А и вечер след яслата са доста по-кисели от обикновенно. Мисля си, че е от зъби, чакаме още по 4 кътника, ама знам ли дали е от това.

Всъщност, тази песничка е единствената от поредицата, на която Галя явно се плаши и идва при мен и ме сграбчва, като се гушка. Гледа я до края, но явно има нещо, което не й харесва
За това пък на останалите песнички от серията за мечето що ядене е падало ... ехееее ... Лошото е, че мама й постоянно трябва да търси нови и нови по-добри попадения, за да хапваме що-годе нормално. 
Не знам защо, но съм се хванала като удавник за сламка с идването на март месец, когато трябва да я пусна на ясла
Бе не ми е лошо детето, само че аз явно не мога да се справям с нея както трябва, защото ако е при други хора е такова ангелче 

Не, че има какво, но пък ей така - за идеята малко да се пораздвижат нещата тук

Не че аз имам опит