Попътен вятър на порасналите ни деца - 3

• 32 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
При нас нищо интересно, вчера беше на изпит - утре наобяд ще излязат резултатите.
Аз днес влизам в графата 40+ Grinning и ми е леко странно... ама само днес щото ми напомнят, утре ще съм си ок, забравила за тази подробност. Crazy

Mary65, каква регистрация, за какво?...не помня такива работи.
Анна  fingerscrossed fingerscrossed

# 241
Здравейте! Нямам време да пиша , но ви чета редвно!
Стискайте палци - днес сина ми има изпит. А при вас сесията как върви?
Ха,да не е в УННС,че и моето моче е на изпит днес.Ами как върви сесията,добре за сега,но има още доста до края,а на финала е най-страшнтото-ВИСША МАТЕМАТИКА при най-голямата секира,доц.Христова.Синът на abet вече се е сблъсквал с туй чудо. Simple Smile

# 242
  • Варна
И моя беше при Христова, на 2ра част и на ликвидация беше. Като я взе го чух да обяснява, че жената си била о.к., просто трябвало да научиш задачите, такива съвети раздаваше. Laughing Какви специалности са вашите?

# 243
Не , не - в техническия - математическа дисциплина!
Обади се - взел го е!
Аууу тая в УНСС още ли мъчи децата?
Стискам за там - с две ръце !!! Мъкаа Praynig

# 244
Доволен е моя Ицо,в понеделник ще си види оценката.Той е в чуждоезиковия с английски.

# 245
Голямата ми дъщеря Ива е в ТУ- имаше изпит в понеделник, но резултат още няма. Ще чакаме Thinking Успех на всички студенти! Ние сега мислим каката, като свършат нейните изпити, почва малката( Задочниците са по друго време) и сме все в сесия. Аз ги преживявам повече от тях Таткото се смее, че карам второ висше Joy

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 16:34 от meri1966

# 246
Стискам палци на всички - студенти.
Е както се вижда математиката - си е зор за всички - ние сега само ще по -гледаме а сетне - може и да си поплачем , СУ - изпитна сесия започва от 25 при нас - и за късмет най-хубавия "любимия"аналичина геометрия -другите следват в порядък през 3-4 дена, . четох че някои се освобождават от изпит но при нас това си е доста трудно- мисия не възможна.
В отговор на Mary65, до колкото си спомням - трябва да си смени картата, според датата до която е валидна - че иначе има глоби. иначе адресна регистрация в кметството по местоживеене - няма нужда - нали има лична карта - с този адрес. Преди години момчетата ги водеха - на Военен отчет, но мисля че и това е отпаднало.

# 247
  • София
И аз стискам палци на студентите.
Моята колежанка засега ходи да я обучават, а кога ще са изпитите - не се знае.
Мери 65, вижте до кога важи личната карта. Трябва да се поднови след 18 год. А с първата лична карта са и направили регистрация. Ако междувременно сте сменили адреса - питайте в общината и МВР. Може пък сега с новия закон за домоуправителите да има новости в регистрацията. Нещо ми се върти за домова книга, но не знам - в нашия блок нищо не казват.

# 248
Моята германка зесега е влюбена и повече мисли за тоталните разпродажби, отколкото за изпитите. Сесията и започва чак на 1 февруари и завършва на 16 март. За след това вече си е направила програма, купила с е самолетен билет до Варшава. Най накрая и се усмихна щастието да и разрешим да иде до Полша при нейното приятелче. То момчето издържа и на двата изпита, така че спокойно ще я пуснем да му гостува.
Успех на всички с математиката - Аналитичната геометрия ми беше любимият предмет, представете си имах 6, ама всички мъже бяха скъсани, защото доцентката ни беше "стара мома"

# 249
  • София
Мама Тин, не се притеснявай. Явно паралелно ще вървят нещата - учене и пазаруване. Сега е разпродажба. Приятелчето българин ли е?
Елица, имаше ли операция днес? Дано се подобрява момчето.

# 250
E Тини ,отпуснахте се най-сетне! Simple Smile
И аз тази сутрин се сетих за Елица ,как сте: имаше ли операция! Praynig

А моята девойка от понеделник започва курсове по информатика към програма в Бюрото по труда. Малко ни е претрупан този месец. Изследвания ,прегледи ,ТЕЛК ,а и два изпита за 13клас! #Crazy
А утре се очаква и приятелчето да я навести! Thinking

# 251
  • София
Ваня, успех на дъщерята!
Претрупан месец, но това е живота. И  на нас в работата понякога ни е претрупано.
Да се учат да се справят със задачките една по една.

# 252
Флаш, бъди толкова щастлива, колкото може да понесе сърцето ти!   bouquet Честит рожден ден!

Нямаше операция днес. Но както казват-всяко зло за добро. Май не съм споменавала, но с моя мъж се запознахме в ортопедията в окръжна болница на седми етаж. Там се влюбихме един в друг, насред болки, ужас и грозни болнични пижами. Оперира ни тогава и двамата известния сега проф. Камбуров, тогава още доцент. Викаше ни Ромео и Жулиета на ортопедията  Grinning Даже щяхме да го каним после за кръстник. Както и да е. Днес го срещаме там случайно, казахме му, че нашия син е в отделението и даже в бившата стая на баща си. Толкова присърце взе случая, че чак не ми се вярваше. Извика всички лекари и сестри в кабинета си, прегледа го лично, разпита за цялата история и с една дума ще му се прави само лека козметична операция в понеделник или най-късно във вторник. Доколкото разбрах, са смятали да му правят нещо различно, което е било погрешно и различно. С една дума-егати деня и късмета беше днес.  Grinning
Нека децата ви учат и се влюбват-тъкмо сега им е времето  Laughing Желая на всички им късмет и най-вече на търпеливите им родители.  Hug

# 253
Ели, щом професор Камбуров се е заел, можете вече да сте по спокойни.

# 254
Flash* , с малко закъснение честит рожден ден newsm59.
Желая ти всичко най -хубаво 
Успех на всички студенти в днешния ден и специално на Диди   bouquet!
Елица, прекрасна новина/ колко романтично запознанство сте имали Grinning/.

Общи условия

Активация на акаунт