Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 048
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Снощи се рових по френски сайтове ако има задачите да ви ги пусна  Wink, но аз ли съм лош хакер или франсетата нищо още не са публикували - не знам, но задачите за тази година не ги намерих!
Задачите се разпространяват на ЛС. Joy

# 601
Дидева, мерси!  Simple Smile Ох, за барбекюто ме разсмя много.  Grinning

Фран, няма да ви мисля, значи!  Joy

Знам, че се шегуваш, но за всеки случай ще погледна класирането, като му дойде времето.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 18:53 от Люлин

# 602
Пожелавам успех на всички деца,които ще участват в състезания  Hug Нашия турнир по шах отпадна за април  Crazy

Бързо оздравяване на болните!

# 603
Люлин, честита ви победа!!!  bouquet

# 604
Тес, благодаря! Hug

Героите са уморени, вече се прибраха.

# 605
  • Русе
Днес се отдадохме на заслужена почивка.
Вчера детето се представи отлично на кегуруто!
Като гледам вече излезлите резултати, при нас от първи до четвърти клас са  с повече от добри постижения!
 Приятна вечер  и лека нова седмица на всички!

# 606
Поздравления! Party
Да имате много поводи да се гордеете с постиженията на детенце!  bouquet

Днес ми беше много приятно да се запозная с already stubborn.
Пихме кафенце и сладко си поговорихме. Heart Eyes

# 607
  • София
Поздравления! Party
Да имате много поводи да се гордеете с постиженията на детенце!  bouquet

Днес ми беше много приятно да се запозная с already stubborn.
Пихме кафенце и сладко си поговорихме. Heart Eyes
И на мен ми беше мноооого приятно. Hug Heart Eyes
Моите девойки бяха на кенгуруто само на олимпийски принцип, не очаквам от тях чудеса от храброст.. Mr. GreenНо пък едната има в бележника си 6+ по рисуване през изминалата седмица, не се шегувам. Peace Първоначално като Тома Неверни се стреснах да не би да си е драскала добавката самичка.. Mr. Green
Двете  преписаха нещо за домашно по четене, научиха наизуст някакво стихотворение, спазариха се английският да оставят като подготовка за утре сутрин и съответно забегнаха в двора на кооперацията ни с приятелче.Скачаха на ластик, играха на ръбче..Като ги гледах от балкона и ми стана едно такова - хем пролетно и слънчево, хем леко носталгично.. Wink

# 608
    BOSS SAMORAI, браво на детето! 105 точки са супер резултат, особено имайки предвид задачките. И на нас ни се иска да се намерят пари за качествени копия на състезателните листове, както е при вас. Имаше неща, които видяхме, че ги има на чертежите, чак на свалените файлове от нета!
 Ние отчитаме поредния резултат от състезание ( и аз не знам кое поред за тази учебна година, май станаха 12-13... Confused). Макси е с максимален брой точки на състезанието по английски на СБНУ. Това до известна степен компенсира слабото представяне от вчера.  Grinning
    И с друго ни зарадваха. От РИО му разрешиха да участва в областния кръг на олимпиадата по математика ( добре, че вчера на Кенгуруто имаше солидна сбирка от специалисти та проблемът да бъде разрешен).  Слава богу! Някак май не успях да му обясня, че единствената му вина е, че е по-малък от необходимото и въпреки че си е набрал точките - не може да се яви.
     Ох! Да мине олимпиадата, после имаме едно габровско великденско състезание по математика и....чакаме с нетърпение лятната ваканция! От вълнение забравих за пролетната!  Joy

# 609
Браво на всички успели деца!

При нас няма практика да се участва в състезания, сега разгледах обаче сайта на СБНУ, изглеждат доста интересно нещата. Пък и явно не са толкова трудни като Кенгуруто, на "Аз общувам с Европа" има 391 деца с максимални точки!
Браво, такива постижения дават самочувствие на децата!

Май още не съм изпуснала записването за изпита по БЕЛ, но нашите литература почти не учат, и няма как да стане - да отиде да се излага. А личните му литературни интереси не съвпадат с тези от учебника, таааа, много ми е болна темата.  Sad

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 23:42 от Люлин

# 610
   Люлин, хич да не се оплакваш, че не ви провеждат състезания! Цял републикански шампион си гледаш вкъщи!
   Състезанието на СБНУ наистина е направо елементарно в сравнение с Кенгуруто и даже с нашето в Габрово. Това обаче няма да попречи на синковеца утре да се дуе като пуяк от рядка порода!   Joy При нас за последното записват следващите два-три дни- Боже, отъня ми портмонето с още шест лева и аз, като четвърто поколение габровка, е време да получа инфаркт! Сума пари пръснахме по състезания !  Joy

# 611
Това с габровката добре ме развесели.  Simple Smile
Някой ден може нещата да се обърнат във ваша полза, със знанията си детето да съумява да се самофинансира от ранна възраст.  Simple Smile

Аз не се оплаквам точно от липсата на състезания. Ние и без това не сме за математически такива.
Оплаках се основно от това, че почти не учат литература.

# 612
BOSS SAMORAI, честито на вашето дете  Simple Smile

Аз от форума разбрах, че формулярите за Кенгуруто били всъщност цветни, и нашите бяха черно - бели. Не че това е кой знае какъв кусур де  Wink Габи се е справил на средно ниво на Кенгуруто. Е, здраве да е, идват и други състезания, стига да има желание  Simple Smile

# 613
Включвам се с пожелание за слънчева и успешна седмица!  jumpuu

Браво на всички с отлични резултати на състезанието!

# 614
  • дядовата ръкавичка
Поздравления и от мен на всички талантливи дечица!

Саши пропусна Кенгуруто, тръшна се болен в събота с температура, коремни болки и съпровождащите екстри  Confused. И сега си е в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт