Как мога да си приготвя фон дьо тен у дома?

• 9 483
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Бургас
Първоначално мислех, че темата е майтап, но колкото по четях се учудих как може да се говори сериозно за домашен ф.д.т. и чувствителна кожа. Чудех се как може да направиш нещо такова и да очакваш да е ефектно за чувствителна кожа. Несериозно е да се мисли и да се направи такова нещо, а и да се очаква някакъв ефект. Има медицинска козметика като La roche-posay, която има специализиран ф.д.т. за чувствителна кожа. Той наистина има ефект и много съфорумки могат да потвърдят. Също така има и други марки медицинска козметика с ф.д.т.-ени за чувствителна кожа, на които можеш да се довериш и да знаеш, че няма да си направиш проблем с домашно забъркан.

# 16
аз имах някъде рецепта за фдт  Shocked,ако я намеря ще я напиша Peace
Намерих я,звучи доста смешно,но ще я напиша: в статията пише по точно че този "домашен фдт" е за екстремни случай,когато ти трябва фдт,но нямаш.Съставки: крем за прикриване на дефекти(течен коректор или нещо подобно Shocked)+овлажняващ крем(гел)=фдт Laughing
Cassiopea,аз мисля,че тази рецепта може повече да ти навреди,от колкото един обикновен фдт,но все бях длъжна да го напиша   bouquet

# 17
  • UK
И аз препоръчвам тониращ крем, не може да вреди повече от домашен фон дьо тен. Дори не знам как би могъл да се приготви и как ще се оцвети.

# 18
Благодаря на всички ви за съветите! Hug  bouquet

# 19
Първоначално мислех, че темата е майтап, но колкото по четях се учудих как може да се говори сериозно за домашен ф.д.т. и чувствителна кожа. Чудех се как може да направиш нещо такова и да очакваш да е ефектно за чувствителна кожа. Несериозно е да се мисли и да се направи такова нещо, а и да се очаква някакъв ефект. Има медицинска козметика като La roche-posay, която има специализиран ф.д.т. за чувствителна кожа. Той наистина има ефект и много съфорумки могат да потвърдят. Също така има и други марки медицинска козметика с ф.д.т.-ени за чувствителна кожа, на които можеш да се довериш и да знаеш, че няма да си направиш проблем с домашно забъркан.
Защо се чудиш, българина винаги се е опитвал от П.....я боя да направи!   Crazy Money

Общи условия

Активация на акаунт