Машина за хляб-23 част

• 52 138
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте на всички,моля да ми помогнете малко.Изчетох всички страници чак ми се зави свят  Shocked.Искам да си купя машина за хляб и като ви гледам отзивите се отчаях.Аз какъвто съм карък моята няма и да работи  Cry,не ти бъркалки и контейнери.От всички мнения до тук излиза че дали ще е скъпа или евтина машина си е все тая?Хвалят Мулинекс 5000,а се оказва че доста хора се оплакват. Thinking В момента много се чудя какво да си купя,бях се спряла на мулинекса-ма се разколебах,все пак не е евтина,а не ми се разхожда по сервизи и т.н. още от първия ден.В Метро тази Аляска ми се видя евтина.Моля да ми помогнете със съвет на какво да се спра.Благодаря ви предварително.

# 526
Здравейте, на моя Мулинекс 2000 от вътрешната страна на стъклото съм залепила с тиксо ал.фолио и така се изпича добре от горе. Пробвайте

# 527
Може ли някоя дама с хлебопекарна Аляска,която има малко свободно време,да ми пише на ЛС!Благодаря!  bouquet

# 528
  • София
Здравейте на всички,моля да ми помогнете малко.Изчетох всички страници чак ми се зави свят  Shocked.Искам да си купя машина за хляб и като ви гледам отзивите се отчаях.Аз какъвто съм карък моята няма и да работи  Cry,не ти бъркалки и контейнери.От всички мнения до тук излиза че дали ще е скъпа или евтина машина си е все тая?Хвалят Мулинекс 5000,а се оказва че доста хора се оплакват. Thinking В момента много се чудя какво да си купя,бях се спряла на мулинекса-ма се разколебах,все пак не е евтина,а не ми се разхожда по сервизи и т.н. още от първия ден.В Метро тази Аляска ми се видя евтина.Моля да ми помогнете със съвет на какво да се спра.Благодаря ви предварително.
ами ако не ти се дават много пари, купи си bifinet от магазини TCM. Ние взехме за Коледа на майка ми и сестра ми и за сега са много доволни. Същите пари като Аляска са, но са с две бъркалки и до 1250гр. Аз съм с Мулинекс 5000 и нямам никаква забележка. Peace

# 529
  • София
Благодарности на max-mama за идеята за изпичане на хляб на бързата програма с двукратното прекъсване. Току-що изпробвах с черен хляб (смес от каквото останало в различните пакети Simple Smile) - супер. Няма вече да чакам с часове!
 newsm10

# 530
Здравейте, на моя Мулинекс 2000 от вътрешната страна на стъклото съм залепила с тиксо ал.фолио и така се изпича добре от горе. Пробвайте
Хм. Thinking
Ще пробвам.
Понякога хлябът ми не се изпича отгоре много добре.
Мислех, че зависи от количеството или от втасването.

А ти с каква цел сложи това фолио?

# 531
Хм. Thinking
Ще пробвам.
Понякога хлябът ми не се изпича отгоре много добре.
Мислех, че зависи от количеството или от втасването.

А ти с каква цел сложи това фолио?

И аз слагам  фолио само че от външната страна на стъклото.Направи ми впечатление че когато правя по малък хляб като грамаж коричката отгоре се изпича много по добре.
.

# 532
  • Разград
Благодарности на max-mama за идеята за изпичане на хляб на бързата програма с двукратното прекъсване. Току-що изпробвах с черен хляб (смес от каквото останало в различните пакети Simple Smile) - супер. Няма вече да чакам с часове!
 newsm10

Аааа,идеята е на Полин,аз само я разпространявам.Важното е,че е станал хляба. Peace

# 533
 newsm10

Аааа,идеята е на Полин,аз само я разпространявам.Важното е,че е станал хляба. Peace

Е де Laughing. Предполагам, че всички заедно сме я родили. Честно казано - не помня Crazy.
А ти що не си показа произведението и тук Mr. Green? Страхотен хляб.
Дано не съм пропуснала, но май наистина само в темата за питките го видях Rolling Eyes.

# 534
г-жа Стихийно бедствие, благодаря за мнението!   bouquet

# 535
  • с/у ОколоМръсТното
 newsm10
Е де Laughing. Предполагам, че всички заедно сме я родили.

може ли пак да я споделите, за заплесите? Мерси   bouquet

Поля, хлебчето ми от снощи беше грозно, но вкусно.  Hug

# 536
Шани, пускам бързата програма /примерно 6/, и като спре месенето, спирам програмата, и пускам отначало. И така 2-3 пъти. Мога обаче да кажа, че скоро не съм постигала добри резултати по този начин. Дали от брашната, дали от сезона, не знам. Карам си на 3-часовите.

# 537
Момичета може да ви се стори тъп въпроса ми, ноо досега не съм правила тесто за пица в машината, същото като за хляб ли е или има друга рецепта??  newsm78

Edit: Оправих се сама  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 19:57 от VIKI_I

# 538
Привет на всички и честито за придобивките. Hug
И от мен едно хлебче...мах мама    newsm51направих го по рецептата за питка с кисело мляко.Изпробвах и едно брашно от Шумен.Много съм доволна,пухкаво и с тъничка коричка.Пробвайте го.

# 539
  • Разград
Ей,Меганс,браво на теб.Чудесно изглежда хлебчето ти  Peace .Трябва и аз да го пробвам,но като минем на хляб.През последният месец само пити и питки правя.Много пухкав изглежда,браво отново.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт