Май-чета и Май-ки

• 28 847
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Честито на имениците със закъснение, но от сърце! Hug
Честито и на psm! Страхотна новина!
mamamilla , много лошо! Дано Мила се възстанови бързо и забрави за болничните преживявания!
Птичке, и на вас стискам палци и ви мисля!
Аз не съм писала скоро, не съм и чела, ама мъжът ми е в болница и ми е малко нанагорно в момента. Майка ми дойде да помага де,та се справям.

# 106
Добре сме,момичета бяхме си от вторник в нас.
Даже сега ни пуснаха пак до понеделник,малко се промени схемата,ама няма как.
Откриха,гъбички на черният дроб,и сега пием на таблетки едно лекарство.
И затова ще си починем малко,от болничната обстановка.
Ще бъдем на подържаща химия,за да запазим състоянието на ремисия.

Това е при нас положението. Peace

Данче,на патерици,да ти е живо и здраво името,а и на всички празнуващи. Hug  bouquet
КСИ,защо е в болница вашият татко,нали не е нещо страшно,бързо да се прибира при вас!!!!1..... Praynig Hug

Някой,спомена за Дидка от Варна,и на мен ми липсва,особено сега като съм там. Mr. Green

Ще се включвам,но сега е пълна лудница,Ивана мънка постоянно,Йони пък от друга страна се изнервя,до като постигнем синхрон,ще трябва пак да се разделяме.

# 107
Птичка  Hug Това с гъбичките от какво е предизвикано? Опасно ли е?

Иначе при нас нищо страшно няма. Мъжът ми получи криза, но добрата новина е, че от както е на инжекции кризите се разредиха. Сега са веднъж годишно, а бяха станали на 6 месеца. Той вече се чувства добре и чакаме до няколко дни да го изпишат. Сега си почива от нас Wink

# 108
КСИ, Птичка  Hug  Hug  Hug

# 109
Момичета, само наминавам да кажа, че на 5 в 4.55 родих нормално прекрасият си син Боримир!  Heart Eyes Ражданто беше леко, бързо и за малко да стане вкъщи. Всичко се разви толкова скоростно, че доктора не можа да дойде навеме и родих при дежурния екип 32 минути след кото влязох в болницата.  Laughing
По-късно щие пиша по-подробно и ще ви чета!  Hug

# 110
pochti_bezobidna , да е жив и здрав малкият Боримир! Много радост да ви носи!

# 111
каква хубава новина  ylinfant

Да е жив и здрав малкия Боримир, на pochti_pezobidna много бързо възстановяване!    bouquet

Ние пак сме нещо болни, първо малката няколко дена има температура, оказа се възпалено гърло и засега се лекуваме само с витамин С, дано не се влоши  Praynig Тази вечер и Митко вдигна температура, и той се оплаква че го боли гърлото.

# 112
е гати! браво! ей такива новини искам  bowuu да сте здрави всинца   bouquet

кси, птица - не знам какво да ви кажа просто. съчувствам, подкрепям и изпращм хубави енергии и помисли  Rolling Eyes

днес питам камен: 'на колко години е пипа?' а той ми казва 'на половин час'. чул нашият, че нещо някога сме говорили за половин час, и рекъм и той да се изкаже в тон с нас. разсмях се, а той се обиди.
утре ще водим децата в двореца на децата на 'лего конструиране и игротека' - занимания някакви с конструктори. изненадах се, че приеха дреби камен  Wink

# 113
  • Бургас
Птичка, KSI с вас сме и от нас имате стиснати палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и   много положителна енергя Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover.
Птичка дано бързо се справите с гъбичките. Praynig

pochti_bezobidna  страхотна новина.
Да ви е жив и здрав малкия принц Боримир
.

Малко снимки от Йорданов ден в Бургас
http://tini7.snimka.bg/?album;aid=460775

# 114
Птичета,  Hug Praynig
КСИ, молим се и за вас!
По4ти безобидна Hugетооо, че можело нормално след секцио Heart EyesДа сте здрави и много щастливи!

# 115
Ей, наистина страхотна новина  Heart Eyes Честито! Да е жив и здрав Боримир и много да се обичат с кака Мила!
Ще чакаме да разкажеш когато можеш, а Мила как прие раздялата, ти се притесняваше за това ?

ПСМ, и на теб пожелавам като му дойде времето да ни зарадваш с такава новина и всичко да върви гладко  Hug

# 116
Ася честито! да ви е жив и здрав малкия Боримир!

ние бяхме вчера на Аватар и още съм като зомбирана...останах без дъх
майче ще кажеш как е минало в дворе;а на децата...

# 117
   Ася честито момче Боримир!! Да Ви е жив и здрав!! Страхотно,че всичко е минало така леко.

# 118
асяяяяяяяяяяяяяяяяяя браво!!! да е здрав и да сте много щастливи 4мата Hug Hug чакам разкази подробни!!!

птичка Hug Hug

кси Hug

# 119
Ей, наистина страхотна новина  Heart Eyes Честито! Да е жив и здрав Боримир и много да се обичат с кака Мила!
Ще чакаме да разкажеш когато можеш, а Мила как прие раздялата, ти се притесняваше за това ?

ПСМ, и на теб пожелавам като му дойде времето да ни зарадваш с такава новина и всичко да върви гладко  Hug

благодаря,дано и аз да го родя бързо и по възможност този път нормално.
pochti_bezobidna, честито ти момченце,да е живо и здраво пък и цялото ви семейство.

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 15:08 от psm

Общи условия

Активация на акаунт