Само положителни мисли и от мен!

), а ако се предплати за 3 месеца, цената е с 20 % отстъпка. в стаята за лего-игрортеката видях освен конструктори и майсторски център, и други подобни съоръжения - изглеждаше като детски клуб, но без излишните дребосъчести играчици, които нищо не развиват, а заемат място и мамят децата с шарения. вътре е топло, децата се събуват, така че може да се влиза с и без домашни обувки. редно е да добавя, че това всъщност НЕ Е детски клуб - родители НЕ могат да стоят вътре заедно с децата си. освен туй, заниманията официално са за деца от 3 години нагоре. по-малките се допускат по-скоро по изключение. мисля, че нашето изключение беше, че камен влиза вътре със сестра си - т.е. той беше спокоен и се е забавлявал. ако беше сам, струва ми се, че щяха да ме помолят да си го взема по някое време заради мрънкане и рев, което пък предполага, че родителят трябва да стои пред вратата. това, ако детето е малко. така че, хай, би могла да опиташ да пуснеш вътре малкия заедно със сестра му, но пък от друга страна, не съм сигурна, че на 7-8-годишно дете ще му е забавно да строи с конструктори и да играе с дребосъци

на всички Препоръчани теми