Май-чета и Май-ки

• 28 850
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Искам да ви попитам,тези които поръчват от ларедута.Техника доставят ли до Б-я,тпо - точно ТВ. Ако доставят,как да си  поръчам?

# 121
Асе,да ти е жив и здрав,син като мъж.На теб бързо възстановяване.  bouquet Hug

При нас тая инфекция,е следствие от ХТ,за наша радост е само на черният дроб.
Нали се сещате,че през него минава кръвта.
Вчера и правиха,ядрено магнитен резонанс,и се видя,че е само на дробчето.
Така докато не го излекуваме,няма да почнем другият курс.

Най важното,че тя е се чувства добре,спокойна и много щастлива,че си е в нас. Laughing

# 122
Искам да ви попитам,тези които поръчват от ларедута.Техника доставят ли до Б-я,тпо - точно ТВ. Ако доставят,как да си  поръчам?
техника доставят, но дребна. тв-та НЕ доставят. ако искаш, пробвай, а ако в кошника нещото се окаже оградено в червено, то значи не може да бъде доставено тук. може да се случи и обратното - всичко да изглежда ок, да ти дръпнатпарите, а после да ти пишат, че поръчката е отменена защото нещо си (например гаранцията е важи в бг) - така се случи с едни хлебопекарни, дето излизаха х 10 Е - целият форум поръча и после пуфтя, че редутците отказваха поръчките  Wink

птица - ще издрапате  Peace

# 123
Ася, честито ви момченце! Да сте многооо щастливи. Мила как реагира, радва ли се на бебето?

# 124
Асе, много ме зарадва Heart Eyes Честито да ти е синчето, здраво и послушно и да радва всички ви и най-вече кака Мила. Много  Hug и на четиримата.
Като имаш време разкажи подробности, колкото и кратки да са били те.

# 125
  • България
Честита рожбичка на Ася! Да расте здраво и щастливо детенце! На кака мила много целувки!
ПСМ на теб честита новина! лека и безпроблемна.
Птица и КСИ  Hug Само положителни мисли и от мен!
Ние, то вече не е нещо необичайно в това зимно време - отново бяхме болни - от Коледа до сега - няма излекуванка - след бронхит, гнойна ангина... и така гадна работа, бях се поошашкала след като след два АБ отново почна да вдига висока Т - та последната седмица му изписаха коркостреоиди. Дано всичко мине и това да са били болестите за тази година за всички ни!

# 126
  • Перник
Aся, честит син! Да ви е жив и здрав Боримир и много да ви радва!   bouquet
КСИ, Птиче  Hug
Супермама, дано оттук нататък сте здрави всички и най-вече Коко  Praynig
Майче, и Калоян ползва странна мерителна система - ак нещо е "много", като питам колко, казва - "цяло кило", без значение дали става въпрос за време или за играчки например  Grinning
А миналата седмица говори по телефона с един свой братовчед, с който не са се виждали между другото, но си честитят взаимно именните дни. Мъжът ми му казва "кажи на Йоан как се казваш" и нашия изстрелва "Калоян полицай, пожарникар, доктор", при което горкото дете от другата страна (2 години по-голямо губи ума и дума)  Laughing После го питам Йоан на колко години е, а той заявява "на 5 и 20"  Laughing

# 127
Хайде и аз да се разпиша за тази година.
Първо  - ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА.
и ЧЕСТИТО  на всички имащи поводи. Май доста съм пропуснала.
И да питам нещо. Знаете ли от кога ще могат да се записват децата на градина , защото все още не става. Луднала съм с тия градини и училища. Единия за първи път на градина , другия на училище. Ще е веселба голяма. Баткото от сега казва , че не искал да учи. Малката пък реве от сега да остава в градината , ама като дойде време сигурно ще е друго.

# 128
  • Варна
привет, привет!
Ето ни и нас вече поокопитини, мама не зомби, успяла да се възстанови вече, и кака влизаща в релсите, че от липсата на мама е станала глезла и половина.
Тук хубави новинки се чуват. Асе, честита ти втора рожба, да е жив, здрав и голяма радост за всички Hug
ПСМ, честито и на теб, лека бременност Hug

Така, сега от къде да започна. За раждането какво да ви кажа, предизвикаха ми го накрая както знаете, че бебка не искаше да излиза и това е. Беше с осукана пъпна връв и явно това я е забавило. Иначе раждане, като раждане, кофти такова, с много по-силни контракции от предния път, но затова пък самото раждане беше супер кратко за около 10 мин. и много по-лесно от първия път.
Кофти беше възстановяването, с контракции още няколко дни след раждането и супер болезнено прибиране на матката ooooh!
Но ето, ч еи това мина и само хубавото остана Grinning
Кака Мири е грижовна, обичлива, неревнуваща за сега, не дава никой да пипа бебето, то било нейно. Помага ми като й кажа, иска само мноог да пипа, но се справяме и с това. Бяхме на разходка ето така. Ще кача снимки днес и ще ви пусна да гледате. Вече ще съм активна, обещавам. Сега ще ви чета да видя как сте, а Крисис, от 1 март ще подаваме ние молба за градина.

# 129
  • България
аз качих малко снимки http://tyti77.multiply.com/photos/album/15/15#photo=1 - поне това успях да направя днес - много ме цепи глава и имам ужасна тежест в носа - но нямам хрема - ще ходя на специалист тези дни - че съм така вече месец - писна ми от болести.

# 130
румка - нашето астрално близначе е супер "мама"

майче - кажи как мина игротеката? че като поразрових видях, че в събота има и курсове за водачи на кучета и Лора пощуря, та въпросът ми е - ще имам ли успех да пласирам Калоян на въпросната игротека?

# 131
о, забравила съм да дам отчет. супер беше. заниманията започват в 10.30. има възможност детето да стои 1 час, а може и 2. нашите останаха до 11.30. забавлявали са се, строили са с 'каката' къщи, стъпала, кули и не помня какво още беше. цената за 1 час е 2 лева. ако се купи карта, която е за 2 посещения седмично, цената на картата е 15 лева (отстъпка 1 лев  Wink), а ако се предплати за 3 месеца, цената е с 20 % отстъпка. в стаята за лего-игрортеката видях освен конструктори и майсторски център, и други подобни съоръжения - изглеждаше като детски клуб, но без излишните дребосъчести играчици, които нищо не развиват, а заемат място и мамят децата с шарения. вътре е топло, децата се събуват, така че може да се влиза с и без домашни обувки. редно е да добавя, че това всъщност НЕ Е детски клуб - родители НЕ могат да стоят вътре заедно с децата си. освен туй, заниманията официално са за деца от 3 години нагоре. по-малките се допускат по-скоро по изключение. мисля, че нашето изключение беше, че камен влиза вътре със сестра си - т.е. той беше спокоен и се е забавлявал. ако беше сам, струва ми се, че щяха да ме помолят да си го взема по някое време заради мрънкане и рев, което пък предполага, че родителят трябва да стои пред вратата. това, ако детето е малко. така че, хай, би могла да опиташ да пуснеш вътре малкия заедно със сестра му, но пък от друга страна, не съм сигурна, че на 7-8-годишно дете ще му е забавно да строи с конструктори и да играе с дребосъци  Rolling Eyes
и да, докато ча кахме децата, видяхме и едни голеееми кучета да влизат в двореца (явно за тия куче-курсове), но аз по-скоро останах с впечатлението, че това са курсове за дисциплинирането на самите кучета, отколкото нещо, кой знае колко свързано с деца. навярно не съм разбрала обаче - като се замисля, в двореца на децата всички занимания са ЗА деца - няма нищичко за възрастни.
вече всяка събота пак ще ходим на лего-то, а утре ще погледна и как стои въпросът с една вокална група за петра  Peace

# 132
pochti_bezobidna, честита рожба. да е здрав и много да ви радва.

руми, много красиви снимки  Hug

птица, стисам палци. дано тази година всичко се оправи. много кьсмет  Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 21:28 от silvi@

# 133
мамите на бебенца много ви се радвам и искам много да пишете по много Hug мирелка и тя като мама: и с количка и с чантичка и с каква шааапка Flutter тук във форума едно мимиче плетеше подобни, да не са от нея Flutter

пти4ка Hug

# 134
Руми, много много сте сладки с госпожиците, пу-пу Simple Smile

Момичета, аз започнах работа от понеделник. Не ми е странно, на моменти само ми е мъчно за децата, като ми напомни нещо за тях. Иван е на градина, Спас добре се справят с бабата и съм спокойна. На работа е приятна обстановката, засега не усещам лудницата, но предполагам защото не съм наясно още с нещата. Чета и се ориентирам, но навлизането ще е дълго и продължително  Mr. Green Няма да мога да пиша често, но се надявам поне веднъж седмично да успявам.  Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт