Май-чета и Май-ки

• 28 841
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
честито на именниците!
майче - много ме запали за лисабон, ще дадеш инфо, че аз имам събиране на съученици в Лисабон на 20.02 с ровя яко за ниски цени на полети и евентуално настаняване за уикенда

# 91
по коледа сатват чудеса,при нас стана  Grinning. дано всичко този пат мине добре.

# 92
  • София
лека бременност и здраво бебе  Hug

майчето тъкмо питаше за бременни булки  Mr. Green

вързопчето е розово   newsm78 - не е ли рано за определяне на пола?

или е пожелателно  Wink

# 93
айде, да е добър розов финал  Peace

и весел празник на всички празнуващи  bowuu

# 94
лека бременност и здраво бебе  Hug

майчето тъкмо питаше за бременни булки  Mr. Green

вързопчето е розово   newsm78 - не е ли рано за определяне на пола?

или е пожелателно  Wink
  Laughing , нямаше неотрални вързопчета,а пък се борим за момиче. ама каквото дойде,няма да се сърдим.

# 95
Честита ви нова година, момичета!!! Да сте здрави и щастливи.

Честито вързопче на псм, лека и безпроблемна  и със щастлив край!

Птица,  Hug радвам се, че се нареждат нещата при вас.

Аз да се "похваля" за невероятното ни посрещане на новата година- във втора градска с вирусна пневмония.  Rolling Eyes Днес ни изписаха след колосално вливане и пиене на антибиотици, инхалации и т.н. Кой друг може да се похвали с подобно преживяване, А? Laughing

Както и да е, дано остане в старата година и ще гледаме напред.

Асе, мислих си за теб да не би да пропусна леко раждане и много усмивки!

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 16:07 от mamamilla

# 96
  • София
Кой друг може да се похвали с подобно преживяване, А? Laughing

Втория рожден ден на каката го празнувахме в болницата със двойна бронхопневмония  Tired

# 97
  • Перник
ПСМ, честито! Лека бременност и сладък и здрав розов финал!  Simple Smile

И честито на днешните именници! Да са живи и здрави!  bouquet
Скромна почерпка за моя именник  Wink

# 98
псм,супер!!!! желая ти съвсем всичко да е наред този път Praynig Hug

мамамила, ужас беееее, нямам думи значи, горката мила... сега се постабилизира значи Praynig Hug

честити празнували и празнуващи  bouquet

аз пък искам да кажат варненки чуват ли се дидка с габи Heart Eyes

# 99
благодаря ви момичата,от вашите уста в божийте уши.

# 100
 psm много,много се радвам  Hug стискам силно палци всичко този път да е наред  Praynig

И ние драпаме за момиченце Mr. Green ама то пусто срамецливо и още неще да се покаже,последния път доктора каза,че сякаш не вижда момче,но не е сигурен и че е момиче ooooh!.каквото е да е живо и здраво.
  Мамила много неприятно Confused дано Миличка бързо забрави преживяното.
  Ася нещо се изгуби,дано всичко да е наред.
 Птичка   Hug

Честит имен ден на малки и големи именници!! Да са живи и здрави!!

Днес като взех Явор от градина госпожата ме посрещна с новината,че Явор викал на децата-глупаци ooooh!Станал е много своенравен и незнам как ще се оправяме Crossing Arms

# 101
ПСМ- честита ви радост. На есен с песен да гушкате мома,щом такова вързопче си искате  Heart Eyes.
Оф една приятелка има момче и искаше момиче, та като разбра, че пак ще е момче....какво да ви казвам, направо изпадна в депресия...направо откачи. То бива бива да искаш някакъв определен пол,ама чак пък толкоз  newsm78.

Мамамила, целувки от нас. Дано никога не посрещате така нова година. Ужас, аз не трябва хич да се оплаквам с какви вируси изкарахме НГ като видях ти какво си писала. Мила как е сега, ще я пускаш ли на ясла след такова боледуване? Като знам как моята лекарка след най-проста кашлица как ми казва поне няколко седмици да не пускам Ники на ясла.

Аз днес се разходих из градо, купих си ботуши(бълг.) и джинси за колосалната сума от 31 лв общо  Laughing и много се радвам на покупките си. В малкия град цените са съвсем други. И ще пускам една мъничка поръчка в редута(нещо не ме кефят нмаленията тази година).
Децата бяха на двора до обяд, Габи се посъвзе след тези болки от зъбите и днес почна пак да раздава усмивки  Grinning
Лека нощ и сладки сънища

# 102
и аз пуснах една мъъъъничка поръчица от редута с една мъъъъъничка рокличка на лакроа намалена от 150 Е на мъъъъъничките 15. толкоз! тоя път 1 поръчка с 1 рокля. тая вечер слагам и махам едни балеринки на левис, че ме мами марката и цената, и намятах и едни момчешки чаршафи за камбата, ама като се сетя как купувах на петра за нейното легло, а после се сдобихме с кованата антика, дето е с нестандартните размери 113 х 190, и как се налагаше да поря розАвки принцеси по шевовете и да снаждам шаренки пеперудки, та сега само слагам момчешките чаршафи без да знам дали ще ги пусна. по-разумно е да изчакам първо леглото да се намери и после да му турям чаршавчетата. а и като се замисля - тоя път нещо не ме захапа тая година музата на намаленията.

# 103
И аз се порових в редута, но тази година наистина малко неща ми харесват Rolling Eyes

То нашето стана много дълга история- от средата на ноември почти е болничка с малки изключения, та педи още в началото се съмняваше за пневмония, но ходих и до пулмологията и там ни отпратиха с бронхиолит и 10 дневен аугментин. Най-интересното е, че спряхме АБ-то и започна да поддържа Т 37 и нещо постоянно почти и то на коледните празници. В промеждутъка се озовахме в болницата с диагнозата- вирусна двустранна пневмония. Трябваше да минат пет дни, за да се убедят, че венозния АБ не работи достатъчно и да включат и перорално. Направо настръхвам при мисълта с колко гадости се е напълнило детенцето ми. След пет дни свършваме с новия АБ и издирвам добра следАБ-на програма за възстановяване.

А яслата ще изчака и то доста- таткото и без това не е на работа сега- отново, та ще се гледат.

# 104
Аз поръчах много чаршафи миналата година и сега пропускам. Но като се сетя колко тежаха, а колета ми го носи една приятелка. Беше есе уплашила какво толкова съм поръчала, а те чаршафите много тежели....Махнах някои неща от кошницата и след малко пускам и повече няма да си губя времето да разлеждам ларедута.

Общи условия

Активация на акаунт