Май-чета и Май-ки

• 28 824
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
ЧНГ на всички!
Птичка  Hug хем ми стана мило, хем тъжно, че на такъв хубав празник не сте си у дома. дано всичко лошо остане зад гърба ви.

# 76
Хай,празник е всеки ден,по трудното беше,че трябваше да повярва макар и в болницата се празнува доста добре.
Наистина се получи,имаше вариант да сме си в нас,но аз отказах,поради факта,че нямаше да сме спокойни,пък и не съм в настроение за готвене и пр.

Коко,да оздравява бързо,че мама да е спокойна. Hug

# 77
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА!!! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДИ ВСИЧКО МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА!!!   Hug

# 78
Моми4ета да не отек4их темата,мола ви се не сам искала това. Sad

# 79
птица - няма такова нещо  Hug

# 80
глупости!
аз лично няма какво да кажа и затуй само цъкам без да пиша. децата са по ясли и градини, камен все така поревава сутрин, аз нямам поръчки и вече байганясвам от подреждане и побутване на дома, и толкоз. нито става за писане, нито става за коментиране моята. не е като да си в китай (фениииксссс, да 'земеш да се включих с клюки!) или подобно. та край мен само туй де - кипря къщата и ровя из нета за нашите пътувания. апартаментът във венеция е букан, мисля че и в лисабон харесахме, та след някой друг ден и него ще платим, и толкоз. край мен нищо няма и нищо не се случва.   Rolling Eyes днес се опитах някаквъ списък на щастието да направя за новата година, ама дори не можах някакво смислено щястие да си поръчам. изсмуках си от пръстите някакви глупости като 'да намеря старо легло на камен' (искам да намеря от някъде старо легло от ковано желязо и дърво за камен - нали тая година ще се сменят леглата, бел.авт.), 'да си оправим спалнята горе' и прочие битовизми, които така или иначе ще се случат и без да са вписани в списъка ми на щастието;
добре ще е, ако се включи някой с клюкинка, че голяма скука настана откъм интересни новини в наш'та тема. някой бременен да има? а нов имот или кола да си е купил някой? а нова прическа? де да знам - дайте инфо, пък ние ще захапем като пирани и ще разкостим темата  Mr. Green
в краен случай може и за килограми да говорим. аз лично по празниците качих между 2 и 2.5 за 10 дни. сега се гледам и се отвращавам от себе си. но ще спихна! чакам някой да ме ядоса тия дни, да подивея със себе си, да ме удари една депресия и то така ще се случи от самосебе си. поне до сега все тъй съм се вталявала - явява се някакъв проблем - истински или мним, и аз отслабвам от грижи и тревоги (обикновено мними  Mr. Green)

# 81
За кила да си говорим, а  Mr. Green И аз съм +2 след празниците, ама от понеделник стриктно си спазвам режима на хранене bowuu 
Иначе ми е депресирано, времето е гадно, искам лятоооо  Sad

# 82
Честит имен ден, Данче! Много да те радват и глезят мъжете до теб!

При нас нищо ново, Габи не яде,май зъби я мъчат,Ники беснее и играе. И доста я гушка, защото вижда,че Габ е крива и че я болят зъбите и е толкова гальовна към нея.
Утре съм градска отпуска  Mr. Green, ще похайманя малко.
С вируса, който карах не успях да трупна килца и не успях да преям....но сега както продължава да готви вкусотии мама, ще наваксам(хм,замириса тиквеника).

# 83
Честито на всички именици! Да са живи и здрави! bouquet

При нас е паднала една мъгла от снощи, много е студено, а така ми се излизаше на разходка.

Преди празниците Митко се беше разболял и много се бях притеснила покрай него, та не съм качила изобщо килограми. Отказваше да яде и да пие каквото и да е. Сега започна да се оправя, но все още го храня със зор, притеснявам се че не иска да яде месо, не иска да опитва нови неща, например сирене, кашкавал, салам, даже не ги е опитал какви са на вкус, не иска да ги яде. Вече незнам какво да го правя. Има ли други такива злояди деца? Мисля си дали не е на психологическа основа всичко, да не би да има страх към нова храна newsm78 А като беше бебе всичко си ядеше, какви ли не манджи...

Спрях го и от градината, защото с това неядене се разболя и пихме антибиотик. Та докато не започне да се храни нормално няма да ходи на градина.
Това е от нас, оплаках се.
Прием съвети всякакви.

# 84
Галина беше така ,прояде всичко когато тръгна на градина  Peace

# 85
Хайде на бързо, че около мен е лудница и едва се добирам до компа. Черпя всички ви виртуално, който каквото му душа иска Simple Smile
Децата са по-добре и пак правя планове за празнуване. Иначе свекърите са вкъщи, завърнаха се и ще поостанат, децата играят и показват наред подаръците.
Птичка, напротив, аз съм по-спокойна като се включваш  Hug

# 86
  • Перник
Честито на всички именници! Да им е живо името!

Майче - на ти клюка - от понеделник съм на работа в София. Тук е пълна лудница. Затрупана съм с работа и непрекъснато идва още и още  ooooh!

И още нещо - Калоян май го болят бъбреците. А и мъж ми му се е угледал на урината - в понеделник сутринта имало като пресечено мляко, което според мен значи белтък  newsm78 И  мисля да му пуснем изследвания тия дни.Приемам съвети по въпроса, защото - хубаво, ще занесем урина в лаборатория, ще вземем после резултат, и? Накъде?

Е, оплаках се...
До скоро!

# 87
нищо подобно не значи! все най-лошото да си мислим ееейййй... всеми направление за детски нефролог - добри има в детското в медицинска академия, което се пада в пресечката срещу центъра по хигиена. бяхме там при една доц.маринова (ако се не лъжа така се казваше) - случайно попаднахме,  но много я харесахме - рязка, делова жена, която не си пилее приказките и действа бързо, стегнато и скопосно (направихме дублаж и с друг лекар - една прехвалена някаква госпожа от токуда - и тя доцент ли беше, к'во, не помня). та за проблемите с бъбреците - ние яко сме обременени с това, защото свекърва ми е транспланирана, така че всяка урина се гледа зорко и при съмнение се реагира ударно. навярно кокича има уроинфекция (пишката забелена ли е? ако ли не - може от това да е. при камен беше от туй, та забелвахме много рано, та то пак се залепваше, та пак забелвахме и така на 3 пъти) или нещо подобно. ако е това, пие се аб и всичко е наред. ако има проблем с бъбреците, виж, туй хич не е добре, но не вярвам да е тоя сценарий. не случайно има приказка 'да не ти се случва туй, дето ти го мисли майката'  Peace

данче - чид. здраве, спокойствие и добруване   bouquet

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 16:23 от маик

# 88
  • Перник
Майче  Hug точно на отговор от теб се надявах. Благодаря! Както винаги точно и изчерпателно. Като се замисля, и ние сме обременени яко - баба ми е с 1 бъбрек, майка ми също има проблеми с бъбреците - получава кризи понякога. Свекърва ми беше с диабет(както и моя прадядо), при диабет също има белтък в урината, доколкото прочетох, мъж ми също веднъж е получавал бъбречна криза... Дано да е нещо леко. Още повече, че урината е била кофи само веднъж... Обаче аз какви работи си мисля...да не се случват, права си Praynig

# 89
Danaaa, стига си надничала само де, напиши как сте? Какво правите?

Общи условия

Активация на акаунт