Май-чета и Май-ки

• 28 856
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
newsm78 ми успокояване и говорене - и светната лампа Hug

# 166
  • Перник
newsm78 ми успокояване и говорене - и светната лампа Hug

Цяла нощ това правихме...не дава да седнем, да легнем, да се завием... ooooh!
И днес го било страх от котката и навсякъде проверява за паяци...направо не знам какво ще правим...яко се е психирал милия...

# 167
Светле, обяснето му че котката ще изяде всички паяци и да не се страхува.

# 168
Или му донесете предмет, който не е виждал до сега и кажете, че гони паяци  Thinking Калоян е с много "живо" въображение, отдавна му личеше Hug
 Hug за болничките

# 169
 Hug За Коко-спайдърмена Hug
 Ние сега се върнахме от хомеопат. За първи път реших да потърся помощ от подобен лекар именно заради пусти зимни болести. Василен от 20 дни е с една появяваща се и изчезваща хрема. От 10 с кашлица(от храчки) сутрин при ставане от леглото и след тичане примерно, но мен не дразни. Преди 10 дни джипито каза, че вс е наред. Пи Проспан, но файда не видях. Та като взех да чета аз за задни хреми, трети сливици, синузити... И реших, че ако отидем на лекар отново вече антибиотика няма да се размине( досега не съм ползвала такова чудо) Та лекарката-хомеопат ни проведе едночасово интервю, преслуша, прегледа уши, сливици... каза, че детето ни е здраво. Секрета сега се задържал по дълго от носа, но щяло да си отшуми. Дори не изписа разни гранулки, та да видим след 2 седмици иска да го види пак. За градина бе категорична да го пускаме май месец. Болестите така или иначе се прекарвали, ако не на 3 ще е на 6. Ами каквото....
 Лека вечер на всички Hug

# 170
  • Перник

Това го направихме  Peace

Или му донесете предмет, който не е виждал до сега и кажете, че гони паяци  Thinking Калоян е с много "живо" въображение, отдавна му личеше Hug
Е, не точно - купихме му нови играчки - МакКуин с размер десетина см. за 13 лв.  #Cussing out Аз не бих го купила, ама мъж ми... И един много симпатичен камион за боклук имаме.
Тази нощ беше по-спокоен, надявам се довечера да се осмели и да си легне в леглото.

Смайлд, дано наистина кашлицата отшуми бързо...важното е,че детето е здраво  Peace

# 171

Това го направихме  Peace

Е, не точно - купихме му нови играчки - МакКуин с размер десетина см. за 13 лв.  #Cussing out Аз не бих го купила, ама мъж ми... И един много симпатичен камион за боклук имаме.
Тази нощ беше по-спокоен, надявам се довечера да се осмели и да си легне в леглото.

Смайлд, дано наистина кашлицата отшуми бързо...важното е,че детето е здраво  Peace

Ох, и ние имаме сходен проблем. Алекс от една седмица някъде се буди през нощта, без да плаче, просто става и идва при нас, но не заспива. Аз ставам, питам го дали го е страх от нещо и той казва да. Местя го в неговото легло, лягам при него, докато заспи, но той след това пак се събужда и идва. И така на няколко пъти, няколко нощи. Сега е при баба си и дядо си за няколко дни, там бил спокоен, та ще видим какво ще бъде като си го вземем.
SvetlaK, да не би бабите да са го плашели с паяци, нещо? /бабите често обичат да правят така, затова питам/

# 172
Моята принцеса днес става на 7 години!

# 173
KSI  честита ти рожденичка. Да ти е здрава и много послушна.
Аз от време на време се сещам да драсна по нещо тук.
И Никол стана тук две поредни вечери нещо преревава и се буди. Прихождам само от стая в стая посред нощ.
Вавка ти ли спомена , че след раждането имаш проблем с щитовидната. И на мен ми откриха след първото раждане. Хашимото. Но това не ми попречи да имам второ. Е имах и малко проблеми , но никой не разбра дали са от щитовидната или нещо друго. Така , че спокойно.
Ние също сме говорили за трето , но не и на този етап. в нас е тясно. А и трябва малко да изляза извън дома , че ще ми дойде в повече.  Ако стане след 5 - 6 г. ще е добре , но пък не се знае тогава на какъв акъл ще сме.
Сега чакам само да мога да запиша Никол на градина. И май още тази седмица ще ходим да записваме баткото на училище. Гледам в градината вече има брошури за училище и вече може да се записват.
Еййй , аз не пиша, не пиша и като почна не се спирам.

# 174
честит празник на кси и лори!
да са здарви и усмихнати всички в семейството, а лори да расте красиво, умно и умятно девойче!

за 3то не сао не говорим, а ни и втриса дори от самата мисъл. край мен все бебета има напсоледък -близка дружка роди педи месец, друга близка роднина сега е бременна - е честно да ви кажа, втриса ме от самия полъх намисъл, че може да ми се случи. обаче не отхвърлям идеята за трето дете - да ми мине малко мокрото от бебешките месеци на камен, засичащ се с петра, и ще огледаме сериозно възможността за приемно детенце, стига това детенце да е на възраст над 2 - изобщо, изобщо не искам повече бебета в къщата си -нито приемни, нито лични, никакви! бррррр - физически се разтресох от мисълта за колики, кърмене, ревове и лашкане в часове.

аз работя; децата са здрави; животът върви свежо наоколо; само дето ме болие зъб, но в понеделник ще оправим тая работа; в събота гледахме аватар, преди това гледахме шерлок холмз, идващата събота навярно ще ходим на руска вечер в ла'страда - големи емоции, големи вълнения - рахат било да си имаш баба през уикендите, казвам вкратце и се връщам към текста си, че имам още 30 мнути време за четене преди да дойде часът за ходене до ясла/градина и след туй вечерната лудница;

# 175
Честит празник на Лори   bouquet,да е все така умна,красива и много щастлива
Жива и здрава,най вече здрава!!!!! Hug

Ние сме добре,поне Йони в четвъртък ще правим,кръвна картина
после ще звъним да Варна,да кажем резултата,дано поостанем още малко в нас
Ивана на свой ред,още кашля,виж Т няма,но пък ще се лекуваме още седмица

трето дете ми се иска много,но да е момче,виж трябва да мисля по въпроса Wink

# 176
Честит рожден ден на Лори   bouquet

за трето не искам и да чуя и мен като майчето ме втриса само при мисълта

# 177
 Hug Благодаря!

# 178
  • България
Честито на Лори! Да расте много здрава и все така умна, та да радва мама и тати!
Вие с вашите кошмари ... - Коко и той да не остане назад се събиди към 03,00 часа със силен рев и викове - едвам се пооспокоихме - абе дали и това не е период....?
От две седмици забелязвам нещо странно: когато е с хора /различни от двамата си родители/ не казва че му се пиша... предната седмица като го гледа дядо му - като се приберем - памперса му пълен - уж се изпишвали- ама що памперса му пълен... и в яслата е така - всеки ден нося памперси - все го преобуват... странно ми се стори - защото аз като си го гледах почти три седмици около болестите и празниците - не сме ползвали памперс - не е имало въобще инциденти.... ще се опитам да му поговоря ... при вас случва ли се?
Другото което много ме нерви - вечер като си легне изпива около литър вода - и постоянно иска - наливам му помалко - но така ствам сто пъти .... и съответно от лягането до заспиването поне три пъти казва че му се пиша.... а мен понякога ми се доспива вече - докато изчакам цялата процедура .... като това съответон води до това, че заспива чак към 23,00, а е в леглото от 21,00 часа.
Лек ден! Тук също започна да вали доста силно сняг! Майка ми каза че в Силистра е бяла приказка с метър преспи - и града е напълно блокиран.

# 179
Светле как изкарахте тази нощ

Супермама в градината дали пие достатъчно вода ,може би не пие и вечер наваксва ,и Мая ляга в 9 до 11 ме разиграва  Close искам това искам онова,ще пишам ще акам  ooooh!

Румка как са принцесите

Общи условия

Активация на акаунт