честита рожденичка на патерица, кси - седем годинки вече

Ходихме до кухнята, погушкахме се, и заспа. Но иска да заспива гушнат в мен, а не легнал на леглото

), към четвъртък петък вече почвам да чувствам умора, но пък съм относително свежа. Взех да вярвам в трърдението, че децата зареждат
А си мислех, че като почна и ще съм супер уморена, няма да имам сили за децата и за други вечерни занимания. Иван пак направи спазъм (къде без нас в темата с болестите
) и си е вкъщи, сега баща му си взе болничен. Знаех, че ще дойде и този момент, но се надявах да удържи поне 2-3 седмици на ясла. Както и да е, да не се усложняват нещата, пък все някак ще се редуваме като боледуват.
А за въображението, преди половин година му разказахза чук и пук, какво правят ако не си мие зъбките. И взе да ги мисли, да се чуди, да повтаря, та се принудих да си върна думите назад, че сме ги измили и ги няма вече и т.н. Наскоро пак ги споменахме, но вече няма същия ефект, и свободно говорим за тях
а какво стана с чаовете за водачи на кучета ще я бъде ли вашата? 
Реве истерично - със същия тон, както в нощта на кошмара и се опитва крещейки да ме накара да правя каквото той иска. Не му се давам обаче - няма причина да истерясва, но той се възползва от нас, гадинката малка. 

Иначе н през деня не спи, вечер заспива към 23.30-00.00- готино, а!

Да дават добър пример на малките си братчета и сестрички...