Май-чета и Май-ки

• 28 859
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
и румка да продължи отчета, и ася пък хич не ни пише още, свиква, абе готино им е Heart Eyes

честита рожденичка на патерица, кси - седем годинки вече Crazy

# 181
  • Перник
Честит рожден ден на Лори на патерица! Да расте здрава, умна и красива!   bouquet

Кари, тази нощ будувахме само около час и половиина, и то май по моя вина - отварям очи в 3:30 и виждам Калоян седнал в леглото си и се оглежда тревожно. И аз, още полуспяща, скочих и го гушнах - от страх да не изпадне пак в истерия  Rolling Eyes Той съответно почна да реве, но половин час не можах да разбера защо. Искал да го оставя в леглото  ooooh! Ходихме до кухнята, погушкахме се, и заспа. Но иска да заспива гушнат в мен, а не легнал на леглото  Thinking

# 182
КСИ, да ти е живо и здраво порасналото момиченце, умно, игриво и добра отмяна на мама да бъде Simple Smile

Аз свиквам на работа (Ниночка, на нова работа съм, да Simple Smile), към четвъртък петък вече почвам да чувствам умора, но пък съм относително свежа. Взех да вярвам в трърдението, че децата зареждат Simple Smile А си мислех, че като почна и ще съм супер уморена, няма да имам сили за децата и за други вечерни занимания. Иван пак направи спазъм (къде без нас в темата с болестите  #Cussing out) и си е вкъщи, сега баща му си взе болничен. Знаех, че ще дойде и този момент, но се надявах да удържи поне 2-3 седмици на ясла. Както и да е, да не се усложняват нещата, пък все някак ще се редуваме като боледуват.
Светле, вие големи приключения имате. То и аз ще се изплаша, бррр паяци. Аз бих му спряла страшни филми или други които биха могли да му развинтят още повече въображението. Може да ги замениш с Франклин, нали е най-положителното филмче. Аз съм супер щастлива, че Иван не се задържа повече от 10-20мин да гледа каквото и да било. Сега е на Лукчо, купих му първото двд за 1.89лв., ама то се оказа много хубаво Simple Smile А за въображението, преди половин година му разказахза чук и пук, какво правят ако не си мие зъбките. И взе да ги мисли, да се чуди, да повтаря, та се принудих да си върна думите назад, че сме ги измили и ги няма вече и т.н. Наскоро пак ги споменахме, но вече няма същия ефект, и свободно говорим за тях  Mr. Green

# 183
КСИ ЧРД на Лори! живи и здрави! Много радост и късмет.

Светле  Hug за Коко, дано мине, много страшно звучи това с паяците.

майче - в събота пак сме на линия на лего игротеката, хареса ли ти Аватар?

# 184
впечатляващ филм!

то събота хубаво, ама аз от години всяка съботасъм на закуска с приятлека и на шопинк, така че филков ще води децата. а тая събота дори ПАК ще си имаме баба, така че аз съвсем се уволнявам от задълженията към децата Peace а какво стана с чаовете за водачи на кучета ще я бъде ли вашата?

# 185
  • Перник
И моя мъж иска да гледаваме "Аватар", но да видим кога ще се наканим. Майка ми пък ми показва статия как човек починал докато го гледал - мозъчен кръвоизлив. Иди обяснявай,че не е от филма, а от 3Д-то.  Crazy
Ние сме с нова програма - Калоян се пооотърси от страха, но не спи през деня, съответно вечер заспива в 8. Супер, само дето се буди към 11-12 и иска да яде, да си говорим, да си играем... ooooh! Реве истерично - със същия тон, както в нощта на кошмара и се опитва крещейки да ме накара да правя каквото той иска. Не му се давам обаче - няма причина да истерясва, но той се възползва от нас, гадинката малка.

# 186
  • Варна
Привет и от нас! Много неприятно е да прочета з аболедуващи дечица, дано скоро се оправят вече и стига с болести, аман от тях Praynig
Аз съм сама вече втора седмица с децата, малко кофти докато свикна, но не е болка за умиране Laughing Лошо е, че времето навън е супер студено, и съм ограничила излизанията, а това не се отразява добре на Мирелка. Иначе се справяме, а и бебето (пу-пу) ми е много миличко, яде, спи, яде, спи и все така. Не съм и очаквала, че ще е така спокойно, дори и Мирела, която си беше послушно и кротко бебе, не беше чак така.  Тея вече е на 25 дни, а от седмица си премахна нощното хранене, така, че заспива в 01.00 и спи до сутринта. Наспивам се и аз, не ходя като лепната с мокър парцал, както се очаква при наличие на малко бебе Laughing И пак казвам ПУ_ПУ, че да не ми се развали рахата Mr. Green
Друго какво за нас, Мирелка си гледа бебчо, все иска да спи до нея, милва я, говори й, абе супер гледка  Crazy
Иначе и тук е снежна приказка, толкова много сняг във Варна не съм виждала скоро, но нека си заминава вече зимата, обичам я , но при други обстоятелства, сега искам слънце, птички и разходки Crazy Crazy

Светле, дано скоро преминете този проблем. Peace

Мирела идваше всяка сутрин да спи при нас, но от няколко дни и сложих дебела завивка и спи в нейното легло, дали пък й е било студено Thinking Иначе н през деня не спи, вечер заспива към 23.30-00.00- готино, а! Mr. Green

# 187
  • Пловдив
Искам виртуално да ви почерпя, че моето голямо момче днес става вече на 9 г. Толокова бързо минава времето. cook
Хубав ден!

# 188
Vaninaa, честит ти рожденник! Да е жив и здрав и много да ви радва!
She_R , бебе-мечта си имаш!  Hug

# 189
Vaninaa ЧРД жив и здрав!
майче - ами заради това водене на кучета ще ходим, не толкова за малкия  Confused
и ние утре имаме татко рожденик, та днес съм на вълна торта...остава декорацията

# 190
Да е жив и здрав рожденика на Ванина!!!!!......... Hug  bouquet

Хай,у нас нямаме повод но постоянно,все нещо измислям да готвя.
Сега ще им правя,тортата от котешките езичета. Laughing
Нас ни пожалиха още една седмица,другият четвъртък ни искат у Варна.
Ако всичко е наред,живот и здраве продължаваме напред. Wink

Филми много обичам да гледам,но сега нямам време.

# 191
Поздрави и от  нас!
Честито на големите каки и батковци Heart Eyes Да дават добър пример на малките си братчета и сестрички...

Днес Мила е била при доки и не са се чули хрипове, но продължаваме да пием сингулар докато се стопли. Добре поне, че ще ни го изпишат по касата. Другото е - да не я пускаме скоро на ясла и сега умуваме варианти как ще стане. Все пак се надявах тате да заработи скоро Rolling Eyes

Дайте идеи как да я разнообразяваме без да я събираме с други хора много, аз се изчерпах вече, а Мила акумулира толкова енергия, че вече заспива към 11-11.30, при което аз май я изпреварвам.

# 192
извеждайте я по пързалки и люлки, въпреки студа, поне по час Peace

румка, много хубаво ,дано все така идилично да продължава Hug

# 193
Честито и от мен на рождениците които съм пропуснала.
Аз на бързо да се похваля , че най - накрая приключих с моя дълъъъъг шофьорски курс.Вчера си взех и кормуването.Сега остава да изкарам и документа(книжката) и да имам кола Grinning
А другата новина при мен е ,че Никол от вчера е с конюнктивит. Сутринта като стана и бях слепени очите и до вечерта стана доста зле. Постоянно текът и се зачервиха много.водих я на лекар, дадоха ни капки. Ама как да ги сложа като си стиска очите и реве постоянно. Голяма борба и даже не знам дали попадат там където трябва. Сутринта уж беше по - добре и изведнъж ,преди малко като ревна , че я болят очите. че нещо все и пречи. Загасихме навсякъде изключихме ТВ. Всичко. И от реване накрая заспа. Много е гадно да гледаш , че детето ти е болно и да не можеш нищо да направиш.
 Вчера ходих да запиша и бъдещия първокласник на училище. Ама като видях каква е лудница , не ми се дава там. Че той си е още бебе за училище.
Ама верно рядко пиша , а като започна нямам спиране.

# 194
пиши пишиии колкото повече - толкова повече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт