Май-чета и Май-ки

• 28 862
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Krisis, честито за изпита! А Любо не е бебе за училище, не се притеснявай! Лора тръгна на 6г 8м и се справя отлично. Допълнително се занимава сериозно с шах и английски(на английски чете и пише!), ходи и на плуване. Леле, като се чета ще ме помислите за цербер, но детето си е такова -  учи му се Peace Но в училище според мен проблемът идва от това какви ще са съучиниците му. Ето ви снимка от лексикон, попълнен от 8г. момиченце от класа на Лора ooooh! #Crazy А МАЙКАТА на едно друго 8г момиченце е написала в същия лексикон от името на дъщеря си, че мрази Лора(дъщеря й не може да пише още). Аз нямам против, не всички могат да се обичат, но чак пък майката да го пише....Представяте ли си в 4ти клас тези деца какво ще си правят?! #Crazy Особено онова дето е написало , че си мечтае да пребие Лидия и ако има магически способности би я хвърлила в морето да се удави...  ooooh!

А Никито вчера каза, че най-много си мечтаел да духа свещички и да си пожелае нещо. Питам го какво иска да си пожелае и той казва:"ами да духам свещички и да си пожелая нещо" Laughing

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 18:51 от KSI

# 196
А МАЙКАТА на едно друго 8г момиченце е написала във същия лексикон от името на дъщеря си, че мрази Лора(дъщеря й не може да пише още).
   Tired към средата в училище, колкото и тривиално да звучи ще добавя и РОДИТЕЛИТЕ( горния пример е доста красноречив)

# 197
Да взема да се разпиша, че вече ме е срам.  Blush

Първо да честитя макар и на патерица на рождениците!  Да са живи и здрави и много да си ги обичате и пазите!   bouquet

Ние сме добре, вече сме си сами тримата, но засега не мога да се оплача, оправяме се някак.  Мила много страда, че не мога да я изведа, но нещо се забавих с извеждането на малкия и засега още правим "разходки" на балкона по десетина минути. Като гледах прогнозите следващите дни ще е още по-студено и май още ще се забавим.
Иначе са много прекрасна гледка двамата. Мила само ходи да го гали, гушка го, обяснява ми, колко много го обича. Непрекъснато иска да го целува. Такова ухо има за малкия, че го чува само леко като се размрънка и веднага казва "мамо, бебето се е събудило, сигурно иска цоцка!"
Иначе вече започна да се успокоява след раздялата ни. Много тежко преживя престоя ми в болницата, а и аз покрай нея. На третия ден и мен ме тръшна депресията, едвам изтърпях последната нощ. И сега като се сетя и ми се къса сърцето.

ПСМ, честита бременност!   bouquet Пожелавам ти да имаш една прекрасна лека бременност, леко раждане и едно прекрасно здраво бебче на финала!  Hug Много се зарадвах като видях линийката ти!

Има още много неща, ма друг път, този пост се пробвам да го напиша от следобеда.  Rolling Eyes
Много гуш на всички и бързо оздравяване на болните разбойници!  Hug

# 198
ksi - това с лексикона ме разби!

петра ходи на художестена гимнастика, английски език, приложни изкуства, плуване, пеене и лего конструиране, а сега ми преговаря за балет и модерни танци  ooooh! бъдете сигурни, че не я карам аз и че не ми е приятно да вися тук и таме, чакайки я да приключи с поредното знаимание  Rolling Eyes

# 199
pochti_bezobidna, благодаря ти много. и на теб и цялото ти семейство всичко хубаво  Hug

# 200
  • Варна
Нека ходят децата, щом им се учи и имат интерес, няма нищо лошо, браво на тях Hug
За лексикона Shocked, на какво ли ще станем свидетели като порастнат децата ни, не ми се мисли направо ooooh!

От нас, нищо ново, с Тейка вкъщи сме се скрили на топло, а Мирелка през уикенда е с баща си подетските заведения и из магазините,че в този студ няма къде просто.

Снимки

# 201
  • На морето!
Румка, много са хубави двете ти момичета! Снимките, на които са двечките така ме трогнаха, че си помечтах и аз за бебче  Heart Eyes А шапките на Тея просто ме разбиха, страшни са!

# 202
Здравейте и от нас!
Честито на всички рожденици на патерици. Да са много, много здрави и щастливи! bouquet

Krisis, опитай да слагаш капките за очи като е заспала малката. Аз само така успявах да сложа на Митко като имаше конюнктивит.

SvetlaK, забелязала съм че Митко като не спи наобед и съответно заспи рано в 20.00 часа, винаги се събужда неспокоен и с рев към 22.00 часа, и на мен ми трябва доста време да го успокоя, за да спре да реве. Затова гледам винаги да си дремва следобед, било то и за 30 минути.
И аз вече съм се изчерпала от към занимания вкъщи, Митко има толкова много енергия, напоследък заспива към 23.30 - 24.00 часа. Не може да се измори, сега като застудя не излизаме толкова често.

# 203
Сигурно го знаете този сайт, но да ви го припомня, че има доста интересни занимания за децата.
She_R , Тея е като кукличка в ръцете на Мирелка Heart Eyes

# 204
малко снимки от нас  Hug  http://maicheta.snimka.bg/baby/mira-na-ninochka.145219.17080874

румка, много са сладки малките, много много, а снимките са просто супер, някак си целите порозовени Flutter

# 205
  • Перник
Руми, дечицата ти са истински красавици! Да са живи и здрави!  Heart Eyes

Ние изкарахме един късен сън, ама Калоян се умори навън предиобед и заспа в 15:40... сега го разсънвам, а той е във фаза "не искам". Страховете ни отминаха, пу-пу. Утре мисля да не ходя на работа - ще го водим до педи за направление за изследване на урина, че откога се каним..  Embarassed Дано всичко е ОК. В момента така изглежда,ама предпочитам да имам по-сигурно потвърждение  Peace

# 206
честит рожден ден на глиги! здрава и щастлива да е   bouquet

псм, честита бременност. лека и здраво бебече  Hug

# 207
  • България
лелеее, ще я изпапкам тази малка бузана с голяяяма коса  Heart Eyes Laughing Hug И каката как я гушка само  Heart Eyes Сладурки
ЧРД на Глиги   bouquet
ПСМ лека бременност   bouquet

# 208
  • София
Прекрасни снимки на прекрасни деца  Hug
Кси тази страничка от лексикона според мен не е писана от дете. Дете в първи клас няма как да има такъв почерк. След първите два реда е писано със замах, - я-то, в-то са много специфично изписани. Не като малко дете. Ако някоя майка е помагала за написването на това....  ooooh! Че и граматически грешки...

# 209
То пък остана и майка да е помагала Shocked Учителката на родителската среща каза, че 2-3 деца от класа вече са с оформен почерк. Надявам се да го е писало дете.  Praynig

Да се похваля, че Никито вече го интересуват и неща различни от колите Simple Smile Понякога е "малко, сладко мече" и иска да яде "нещо специално за мечета" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт