Май-чета и Май-ки

• 28 880
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
При никакви рицарки не съм била  Simple Smile
Миналия август почнах диетата на Байкова (Страхотна или нещо подобно). Много добре ми се отрази. После почнах работа, нямах как да спазвам режима, но пък си спазвам мой си. Така си заминаха доста голяма част от килата. Имам още 4-5 да махна.

Да си похваля голямото гардже - http://www.facebook.com/album.php?aid=2038373&id=1570299724&l=5358256120 и http://www.youtube.com/watch?v=-K9b0Nu_z4c

# 256
данче, ти против имунни и хомеопатични ли си? щото не коментираш...

знаете ли за марсианци за деца над 1г. - струва ми се по-готин от саностол newsm78

# 257
Ох, диетки...Добре,че не ми се налага да спазвам такова чудо, защото хич не умея. Как ги свалих 19-те кила от миналия февруари, не разбрах..може би с нон стоп бягане след 2 деца  Mr. Green. Понякога нямам време за закуска, усещам се, че съм много гладна към обяд.
Николина плака днес сутринта, не искаше да тръгва на ясла. Вчера надниквам вътре, децата танцуват, скачат, мойто гардже седнало, кротува на столчето и гледа ошашавено. Имали куклен театър, каза , че имало котарак и чизми и толкова, нямаше други впечатления. Позабравила е малко сякаш...При баба и дядо си е едно, а в яслата-  друго. Но ще свикне. Звънях към 10 да питам как е, играела....

# 258
  • На морето!
Марсианци Симеон пие от септември, не знам доколко подсилиха имунитета, но наистина боледува по-рядко. Все пак не е за подценяване факта, че вече е втора година на ясла и премина периода на адаптирането към сополи, кашлици и т.н. ясленски подаръчета.
Черна ряпа с мед и аз съм давала, не съм слагала нищо повече и успои кашлицата.
Ксизал не знаех, че има по каса, но и той не е толкова скъп както Сингулера например.
Диетите са ми чужди- аз като един типичен телец високо ценя храната и храненето, това е нещо, от което не мога да се откажа или въздържа. За щастие гена ми позволява да ям до пръсване и да качвам бавно и трудно килограми, а да ги свалям светкавично и неусетно. Майка ми е 48кг, 166см, аз съм 168см и тежа от 53 до 55 макс. при обилно, празнично хранене, харесвам се така   Mr. Green Айде стига съм си хвалила гените, че имам много работа и колежката ме гледа някак... нали знаете как е като пишеш от служебния комп.  Twisted Evil

# 259
  • България
Напосвледък все набързо преминавам , но да споделя един страхотен лека за кашлица - вари се чай от няколко счукани ореха с черупките , босилек и няколко лукчета . Веднага успокоява кашлицата и на себе си съм го пробвала  Peace
За ангина - намазах 2 пъти гърлото с мед и сода и всичко мина , макар че ни бяха изписали АБ - не го дадох  Peace
Джули , вашата  кака много я харсвам  Hug

# 260
  • Варна
Здравейте, мили момичета! Драсвам, за да кажа, че сме добре с Габи. Понякога (признавам рядко) хвърлям по едно око при вас, но не съм ви забравила. Взех специалност през декември, работя, Габи е образ като всички маймунки от майския отбор. Боледува често (ясла:кашлица и сопол вкъщи = 1:5  Confused), баба ми е златната помощ за гледането. Вероятно ще махаме сливицата септември.. и те така банализми.....
Днес случайността доведе при мен Птичка и Йоанка в болницата.   Sad
та реших едно гуш на всички ви да кажа Hug

# 261
Но пък изглеждаше много добре,хареса ми,само дето не можа да си скриеш загрижеността си към Йоанка
Но аз те разбирам,макар и лекар,но установих,че както се настроиш за една болест така,ще се излекуваш,но много ти благодаря за днес,стана случайно но от сърце!!!!!! Hug Hug Hug

Та така,ние се прибрахме в нас,щото има още съмнения около дробчето,ще го лекуваме още и чака тогава ще се мисли за друга терапия Peace

Джул,много добре сте се ориентирали за момиче,това страшно много ми допада тоя спорт  Hug Hug

# 262
джули,гледах още вчера клипчето - много готино Flutter на мен ми се струва удачно - да възпитава за силен дух и не на агресия Peace

дидкааааааа  Hug  много кофти за сливичката, сякаш по-добре да не се беше налагало, ама кво да се прави Rolling Eyes

птичка  Hug

# 263
Момичета искам да ви питам нещо.Изписаха ми да пия Утрогестан,защото преди една седмица прокървих малко за един ден.Но вчера пак еднократно ми се появи нещо кафеникаво,а още си ги пия.Това  в реда на нещата ли е или да ходя пак на лекар.Днес ми няма нищо де.

# 264
psm, най-добре се свържи с лекаря ти, ако трябва и да те види! Може и да не е нищо тревожно, но за всеки случай...
А болки имаш ли?
Лягай и почивай повече, не вдигай нищо тежко и пълно спокойствие!  И пиши после какво е казал док!  Hug

Птичка  Hug Hug Hug

# 265
Нищо не ме боли,пък и  си почивам почти по цял ден.Само  чинии мия и да сготвя,през останалото време си лежа.
Док ми каза,че щом днес ми няма нищо да си пия хапчетата и да си вземам трипъти по едно  спазмалгонче.Почивка и  така в понеделник като отида за  кръв и урина ще ме погледне и на видиозона.Дано няма повторения.Било възможно покрай датата на М да ми зацапва така.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 11:28 от psm

# 266
това, или пък е възможно да има отлепване.
утрогестанът не пречи - напротив - ще помогне, ако е вторият вариан. и аз имах кървене, но не беше единично като твоето, а направо серизно. имаше и отлепване. при мен предписаха прегнил инжекции + бусколизин инжекции и то за бая дълъг период. доколкото си спомням, тия хормони (прегнил, утрогестан, каквото там) се даваха  до към 12та седмица, когато вече имплантирането трябва да е съвсем добро.
и знаеш ли какво, и аз си мислех тогава, че си почивам и уж нищо не правя, като забравях ежедневното присъствие на бебе петра, тогава под 1 година. някак беше нормално да имам бебе и да съм бременна пак, и обгрижването на това бебе ми се струваше нормално - и как да не беше - имам си бебе, щему сменям памперса - нормално е! докато един ден моята док директно не ми каза, че говоря пълни глупости и че ако съм в боплница (което и трябваше да стане) нито щях да готвя, нито щях чинии да мия, нито щях да ставам от леглото, нито памперси щях да сменям - в болницата наистина само се почива най-малкото поради факта, че няма какво друго да правиш. замисли се за това и сложи на кантара тройката кюфтета, детоги готмиш (например де) и 5те измити чинии срещу здраво бебе и безпроблемна бременност до края.
говоря лошо, за да помислиш за важните неща, измежду които НЕ Е оправеното легло и почистената къща  Hug

# 267
psm, доколкото знам спазмалгон не е добре да се пие по време на бременност! Вземи си но-шпа, от него можеш да пиеш три пъти по две таблетки.  
И наистина си лежи, по-добре някой друг да готви и да мие чинии тези дни!

# 268
  • Перник
E, изчетох ви най-после  Simple Smile Не че нямам работа, но реших да ви подосаждам малко  Mr. Green
ПСМ, надявам се да не е нищо сериозно  Praynig Аз имах кървене 2 пъти по време на бременността - единия път след секс, на 2 януари (отбелязвам датата, защото преди това беше лудо търчане и готвене, посрещане на гости, празнуване...), а втория - месец по-късно, ей така без нищо, само дето си ходех на работа, носех си към 3 кила чанта с лаптоп, пътувах през ден напред-назад по стотина километра  Crazy. Е, за щастие всичко се размина без болница и проблеми  Praynig

Калоян още покашля, та си мисля дали пък да не пробваме номера с ряпата? Бихте ли споделили рецептата, моля?  Simple Smile

# 269
Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт