Май-чета и Май-ки

• 28 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
xai-Честита ти рожденничка и много подаръци да получи  Wink

И Никита е вкъщи- повръщане и разстройство. ПОвръщането спря още сутринта, но преди малко почна разстро-вото, иначе си играе, не е крива. Изпълнява  всичко, което и кажа за ядене и пиене, де да беше винаги така послушна и изпълнителна  Mr. Green. Донякъде се радвам, че е в нас защото вчера едва се прибрахме от яслата до вкъщи- киша, краката ми бяха мокри, количката не вървеше, върнах се да я оставя в колата(нямаме асансьор от 3 седмици и останах без гръб направо) ходих с Габи на ръце.
Майче- къде се намира Кенвелото в Русе, да не е в новия мол(ако са го отворили? Ние ще пътуваме към Сс в събота сигурно, та може да се отбием през него.

# 526
Честит имен ден на милите Галита!!! Да сте здрави и усмихнати!   bouquet

Болните мъници да оздравяват! Hug

Вчера премерих Т на водата, в която се кисне Мила в коритото - нямаше и 30 градуса. Shocked И се кисна сигурно 20мин. Как не му е студено на това диване, не знам. Има ли други такива моржчета?

Ето нещо забавно: Mom Songs

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 19:42 от pochti_bezobidna

# 527
Вярно, че днес имало именици.
Честит имен ден на Галина! bouquet

# 528
благодаря на всички за поздравленията. екшъна мина, героите са изморени
Калоян си е в къщи, беше само със зачервено гърло, сага вече и кашля. няма да ходи на ясла, нищо не давам освен прополис за смучене и тантум верде за пръскане. езика му е бял  ooooh! май няма да мине така, но последния път в ИСУЛ искаха да му вадят трета сливица, а аз съм против на тази възраст, та си я караме така...ако някой има идеи да казва
джул - температурата свалям като стигне 39, повече не удържам

# 529
Qnush, магазина за който питаш се намира в блока на борците(ако  го знаеш къде е).

# 530
  • Бургас
Честито на празнуващите   bouquet

xai  колежка, чието дете имаше проблеми с третата сливица и я извадиха като стана на 4, преди това го водеше на физиотерапия, но не зная на какви точно процедури. Много добре му действаха. Утре сутринта ще я питам и ще пиша. А от друго място знам че в Стара Загора (предполагам и в  София го има) обработват проблемната сливица с лазер и закърнява. Момичето, което го каза е на 25 и след тази процедура не е имала проблеми с тази сливица. Съжаляваше че не са и обработили и другата. За съжаление не помни подробности - била е малка.

# 531
хай, масирана атака Simple Smile лук с мед или ряпа черна с мед, да отстои тъкмо сега през нощта и утре даваш сиропа, още чай с орехи и босилек, умкалор са супер удачни хомео-капки точно за такова на горните дих пътища, ако е вирус - дай отведнага осцилококцинум и повтори през 6 часа два-три пъти

аз съм по-добре пупу, беше много много тежко, сега не ми е много добре, но е много по-добре, а как изглеждам  ooooh! ениуей, само да ми е добре, инача пак ще съм красива Laughing Mr. Green

честити да са тези, на които им честитим лора и именици и други и всичи  Hug

а 20 градуса е ултра малко  бррррр

# 532
  • Перник
Ася, и Калоян се къпе със студена по моите стандарти вода. Не я меря под душа, но когато според мен е хладна, на него му е добре  Thinking
Хай, присъединявам се към съветите на Нин  Peace
Нин, ще си красива, разбира се. Белезите избледняват  Wink
Момичета, много сте смели по отношение на температурата. Аз давам малко Нурофен още на 37  Embarassed
Моя нов фаворит за лекуване на настинки и вируси е Терафлу. За мен разбира се, за детенце не става.

И да се похваля - взех си билетите за SofiaRocks 2010  newsm44

# 533
ninochka Steltion благодаря
не е вирус, определено - бял език и червено гърло. ще купя черна ряпа, преди време коментирахте, че много помага. нин - да оздравяваш  Hug

http://smileva.snimka.bg/children/rojden-den-lora-na-9-g.481839
малко снимки от вчера, тортата е мое производство - само фигурките са купени

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 15:09 от xai

# 534
  • Перник
Хай, черната ряпа наистина помага  Peace

# 535
благодаря на всички за поздравленията. екшъна мина, героите са изморени
Калоян си е в къщи, беше само със зачервено гърло, сага вече и кашля. няма да ходи на ясла, нищо не давам освен прополис за смучене и тантум верде за пръскане. езика му е бял  ooooh! май няма да мине така, но последния път в ИСУЛ искаха да му вадят трета сливица, а аз съм против на тази възраст, та си я караме така...ако някой има идеи да казва
джул - температурата свалям като стигне 39, повече не удържам
хай,рано е да се вади сливицата.ако го направите после ще прави много често бронхити,така ми казаха на мен.и Валентин е често с възпалени сливици,3тата му била много голяма,но ни посъветваха да изчакаме.а това с гърлото и кашлицата е вирус,много гаден и проклет.ние всички го изкарахме,валентин го домъкна от яслите.и не можа да мине без антибиотик.дано при вас е само някаква истинка

# 536
ей голямо затишие в нашата темичка. само да кажа, че резултата от ряпата е впечатляващ. ако така се развиват нещата, май още в понеделник ще сме на ясла  Mr. Green

# 537
даааа, затишие е, вярно е туй.
аз нямам нищо интересно за споделяне. децата са в русе, а аз още в сряда се прибрах в софия да поработя на спокойствие, а и да приготвя багажите. сега всичко е стегнато и пакетирано, и утре летим. ще се включа след седмица, като се върнем  Peace

януш - сори за закъснението, ама забравих питанката ти. да кажа все пак - магазинът на кенвело е на главната улица, след халите, в посока към парка, вляво, в т.нар. 'блок на борците'. добре обозначен е, така че лесно се вижда Peace продават карти за отстъпка - картата е 15 лева, а отстъпката стига до 20 % и важи за всички магазини в страната  Peace

# 538
Привет и от нас!
Аз ви чета от работа, но вечер като се прибера нямам време да пиша. На мен ми е лошо по цяяяяял ден и вечер заспивам с Миличка, затова не съм се разписвала скоро.
А Мила е станала толкова забавна, че чак ме е яд, че не съм с нея през деня. Много, ама много бърборка и дори вече ни затапва. Все още се гледат с татко си вкъщи, като от другия месец мисля вече да си ходи на яслата.....Стискайте палци и за градината да се класираме...
Асе, оправи ли се обривчето на Миличка? Нашия ту изчезва, ту се появява- другата седмица ще ходим дадаваме кръв за изследвания, пък да видим какво ще излезе....

# 539
Аз пък вчера бях с децата на протест - пяхме патриотични песни, Лорка и хоро игра, дадоха и да удари няколко пъти един тъпан, Ники скачаше в ритъм Mr. Green Дойдоха и едни техни приятелчета, та успяха и да поиграят. Утре ще оперират Илиан, стискайте палци! Друго интересно при нас няма.

Общи условия

Активация на акаунт