Май-чета и Май-ки

• 28 811
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
след седмица - на 27ми  Peace

# 691
птица Hug
ася - как сте с това морбилииииии Praynig Hug

# 692
птичето се включи преди малко в скайпа. каза, че са в клиниката за 3тата химио. нетът бил много зле и може да заради дори основната страница на сайта. гледам, че имоите съобщения до нея излизат като неизпратени. та каза, че за сега нещата са ок, показателите вървят към снишаване, така че има подобрение. това е от нея. само толкова получих и пак изчезна. помоли да съобщя тук - явно знае, че ги мислим  Peace

аз така мисля и феникс, но от нея ни вест, ни кост. да се е завърнала случайно - някой знае ли?

# 693
маик, благодаря за обнадеждаващата информация за птичките!

# 694

аз така мисля и феникс, но от нея ни вест, ни кост. да се е завърнала случайно - някой знае ли?

Благодаря,ч`е мислиш за нас HugТук сме си,но аз влизам във форума колкото да видя имам ли лични съобщения.
Поздрави,мацки Hug

# 695
и аз мисля за вас пък Crossing Arms кажи нещо повече: там ли сте още Hug как е ежедневието, свикнахте вече сигурно Flutter и кога се връщате??

маик, благодаря за обнадеждаващата информация за птичките!
[/color]

# 696
ъъъ, аз останах с впечатлението, че 'тук' значи в Бг.
ами кажи де, жено - може ли пък така съвсем да си ни отсвирила  Crossing Arms

# 697
  • Перник
Според инфото в световната клюкарница Фейсбук Феникс са си в България от март. Там имаше и страхотни снимки на дечицата.  Heart Eyes Дано не ми се разсърди, че споделям това тук  Embarassed

При нас - нищо ново - Калоян заспива в 00:30 след като е ял сладолед, хляб, солети и... каквото се сетите. Аз снощи бях така уморена, че не успях да сготвя. И то, при положение,че се спасих по-рано от работа и следобед бях по магазините и на фризьор.  Crazy

# 698
Според инфото в световната клюкарница Фейсбук Феникс са си в България от март. Там имаше и страхотни снимки на дечицата.  Heart Eyes

ахъмка.аз повече кисна там,и не съм ви отсвирила Grinning.vessy nemska

# 699
Здравейте, момичета!  Hug
Вече сме здрави, но аз нещо съм се сдухала и не съм от най-комуникативните напоследък. Даже и с приятели забелязвам, че избягвам да се виждам.  Rolling Eyes
Благодарско, че ме мислите!  Hug  bouquet

Свилве, страхотна вест! Много лека и прекрасна бременност ти пожелавам, леко раждане и здраво бебче!

Нати, дано всичко е наред и не прихванеш варицела! Тумбака сигурно вече ти тежи, но има още време. Пожелавам ти да имаш прекрасни спомени от раждането, като му дойде времето!

Нин, как е в новата къща?

Феникс, а ти, как не те е срам да не ни известиш за пристигането си, пък и една снимка да не постнеш!  Naughty

Майче и Менина, да си изкарате страхотна почивка!

Птичета  Hug Hug Hug

# 700
Влизам,да честитя на Нин,рождения ден,с пожелание за много здраве,щастие........,много желана и обичана жена!!!!!! Hug  bouquet

При нас нещата,момичета са повече от добре,почнахме и третият курс-от ХТ,сега се възстановява сне много инфекции,остават още два курса,казват,че ще бъдат по тежки,много се измъчихме,вече седми месец живеем в клиниката,отегчаваме се и двете,но ще се преживее и това.Иначе тя е добре,знае за болестта си вече подробно,просто се случи случайно,има си страхове но е нормално,малкото птиче не спира да кашля,та в тая връзка и нея сме е я уредили с лекаря от Варна да я прегледа,при всички случай,човека каза че е алергичен ларингит,и има значение съвместимостта на лекарствата как да се приема. Peace

Но всички вас пожелавам,спокойни дни,хармонични отношение и дай боже без проблеми.

А......,щях да забравя,Ивана от 01.06. е на детска градина. Laughing

# 701
ихааа птичка благодаря ти!! мн мило, че си даваш зор да ме поздравяваш Hug
стискам ви палци Hug

в новия дом ни малко, сладко и уютно Heart Eyes

черпя ви с много сладки и и малко алкохолни неща Flutter

# 702
Ниночка, честито! Да си здрава и щастлива!

Ох, Птичка, не ти е лесно... А винаги звучиш толкова позитивно! Браво за силата ти!

# 703
 Нин честит рожден ден!!! Живот и здраве!!!   bouquet

# 704
да честитя и аз на нин. да е здрава, спокойна и ведра!

Общи условия

Активация на акаунт