подписка за лошото покритие на Мтел

• 5 821
  • 57
  •   1
Отговори
# 15

Обиколила съм България, имала съм покритие по най-невероятни селца и паланки.

За един и същ М-тел ли говорим  Thinking Много сантименти имам към тях, затова не ги и заменям за друг оператор, обаче моите наблюдения за обхвата им са.....хм...по-различни.
Съжалявам за оффа. Аз от 2-етаж по-нагоре не се качвам  Blush

# 16
Mайтапите се Laughing
Подписка да ги съборят антените пусти - може.

# 17
Съвсем се объркахте с тези подписки...
МТел е бизнес, не е обществена институция.
И като са бизнес се развиват, като бизнес.
Ако искат да имат покритие на 14тия етаж ще имат, ако не искат - няма да имат. Щом няма, значи или не искат, или не могат.
Като не искат и не могат, отиваш в друга мрежа, която иска и може. Или ги питаш какво правят за парите, които им плащаш и ако не ти отговарят удовлетворително се оттегляш. Не правиш подписки.

# 18
Не, свикнала съм....като звънне телефона - тичам нагоре или надолу...

Представям си, ако те хване в банята...

А, аз като съм в банята не излизам за звънящи телефони  Mr. Green

пп - помежду другото банята ни наистина е на втория етаж! хахаха

# 19
Има явно хора, които ни до тоалетна ходят без телефон, ни до баня.С хендс фрий под душа, щото се сапунисваш.Класика.

# 20
  • София
благодаря за споделения опит ! Peace

# 21

За един и същ М-тел ли говорим  Thinking Много сантименти имам към тях, затова не ги и заменям за друг оператор, обаче моите наблюдения за обхвата им са.....хм...по-различни.
Съжалявам за оффа. Аз от 2-етаж по-нагоре не се качвам  Blush
Ами...за един и същ, а те уверявам, че не работя за тях и нямам близки, работещи там.
С моя мъж сме обикаляли яко, той ходи на лов в едни забутани селца в Северозападна България-нямам проблеми. Thinking

# 22
Mайтапите се Laughing
Подписка да ги съборят антените пусти - може.

И такава има, подписах я.  Mr. Green

# 23

Ние ходим предимно по Родопите и Стара планина, там М-тел е най-зле от към мрежа. Може да си е до региони  Peace
Наскоро в Хасково махнаха антена след подписка. Случаят беше малко по-особен, но е факт, че имаше ефект.

# 24
  • Варна
Елиас, може ли по-подробно за този случай?

# 25
http://www.recaida.com/indexin/content/view/1742/26/
Не намерих по-подробна информация в интернет. Накратко- мобилен оператор си слага антена в една вилна зона в града. След сериозни протести на "съседите" на антената, се намери начин, строежът да се обяви за незаконен  Peace

# 26
  • София
от 2002 съм над 13 етаж и си имам покритие.

# 27
  • Варна
http://www.recaida.com/indexin/content/view/1742/26/
Не намерих по-подробна информация в интернет. Накратко- мобилен оператор си слага антена в една вилна зона в града. След сериозни протести на "съседите" на антената, се намери начин, строежът да се обяви за незаконен  Peace

Благодаря!

# 28
Зависи и от апарата. Crossing Arms
Случвало ми се е на едно и също място с 6 различни телефонни апарати да ми отчита от пълен обхват до "Телефонът е извън обхват."... Peace

# 29
Зависи и от апарата. Crossing Arms
Случвало ми се е на едно и също място с 6 различни телефонни апарати да ми отчита от пълен обхват до "Телефонът е извън обхват."... Peace
Да, и самият телефон е от значение. Сутрин се засичах с поне трима-четирима колеги в асансьора на път за работа и почти винаги аз бях единствената със сигнал и то добър. Не ми е първа младост телефончето, хубав модел, но си е на 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт