подписка за лошото покритие на Мтел

• 5 823
  • 57
  •   1
Отговори
  • София
Мили мами, аз живея на 13-ти етаж на жилищен блок и имам огромен проблем с обхвата.. обаждах се на Мтел поне 50 пъти с молба да направят нещо, но отговора им беше , че след 12-ти етаж не дават гаранция.
Питах ги аз къде в договора или общите условия пише, че не гарантират покритие след 12-ти етаж, но така и не ми отговарят.
След време ми писаха мейл дали само аз имам проблем с обхвата в целия блок?!
Моля ви ако някой има проблем като мен да си направим една подписка и да пусна жалба до всички служби които биха могли да помогнат.

# 1
Как мислиш, че ще ти помогнат службите? И кои точно служби смяташ, че са компетентни да ти засилят сигнала? А имаш ли представа вобще как точно пристига сигнала до теб и какви са мерките, които трябва да се предприемат? А ако пътуваш в чужбина да ти е правило впечатление, че забучени върху жилищни сгради антени на мобилни оператори има само в България? Сигурно не си чула, че възложеното от евро комисията проучване за канцерогенност на радиовълните (или каквито са там вълни) излъчвани от мобилните телефони и предавателните им антени все още не е приключило, защото чакат да минат 10 години и тогава да се калкулира колко хора, които са били изложени на тези вълни са умрели от рак.

Иначе защо ще се хабиш да алармираш каквито и да било служби? Просто събери подписка от живущите в блока ти, че сте съгласни да ви сложат една атена на покрива и проблемът ти със сигнала ще бъде решен. После може заедно със семейството ти да се включите доброволно във все още незавършилото проучване.

# 2
 newsm78
В кой град си? Има ли близо до теб антена?
Честно казано, работя на 14-тия етаж и постоянно говоря по мобилния - не съм имала проблеми вече толкова години.

# 3
  • на правилното място, в точното време
Проблема едва ли е в това, че си на 13 етаж. Напоследък доста често престоявам на 14 етаж в административна сграда. Аз лично не съм имала проблем с обхвата , а и едната от служителките, с която контактуваме непрекъснато също не е споделяла да има проблеми с обхвата. Търси другаде проблема. Съседите ти, съпруга ти, когато ви идват гости имат ли проблеми с обхвата?

# 4
  • София
Проблемът най-вероятно не е с обхвата в смисъл сила на сигнала, а с не добро качество на връзката. Това наистина се получава при по-високите етажи поради т.нар. интерференции. За това можеш да се сърдиш на законите на физиката, обаче, не на моб. оператор Simple Smile

azaf, вероятно работиш в бизнес сграда, в които често се прави вътрешно покритие (т.е. има антени, разположени в коридорите и базова станция, която обслужва само сградата) и затова нямаш проблеми. Е, то разбира се не е задължително да има проблеми, но често се получават по високите етажи.

В жилищен блок такова покритие не се прави.

Няма служба, която да ти помогне. В лицензите на мобилните оператори не пише, че трябва да предоставят 100% покритие на населението или територията.

# 5
  • някъде другаде
При нас дори правихме подписка , коята изпратихме в М-тел и резултат никакъв.

# 6
Подписка за лошо покритие на Мтел?
Че аз вече 8 години седя само с тях точно поради обратното.
Говорила ссъм с  Мтел в плътно затворен движещ се асансьор почти без проблем.

Обиколила съм България, имала съм покритие по най-невероятни селца и паланки.

# 7
Подписка за лошо покритие на Мтел?
Че аз вече 8 години седя само с тях точно поради обратното.
Говорила ссъм с  Мтел в плътно затворен движещ се асансьор почти без проблем.

Обиколила съм България, имала съм покритие по най-невероятни селца и паланки.

Ела в нас на 2 етаж да видиш  Mr. Green Но ако слезеш в приземния - обхват пълен, на 3-ти и 4-ти също. Само на 2-ри е слаб, понякога и лиспва  Confused

# 8
Хм?
НА втория няма, на приземния-има? newsm78
Трейси, а говорили ли сте с тях?

# 9
Просто събери подписка от живущите в блока ти, че сте съгласни да ви сложат една атена на покрива и проблемът ти със сигнала ще бъде решен. После може заедно със семейството ти да се включите доброволно във все още незавършилото проучване.
По-добре на отсрещния блок, насочена към 13-тия етаж на вашия.
Другия вариант е да си разменим апартаментите. Изобщо не ме такова, че няма обхват на Мтел.  Дори ако нито един оператор няма обхват - най-добре.

# 10
Хм?
НА втория няма, на приземния-има? newsm78
Трейси, а говорили ли сте с тях?

Не, свикнала съм....като звънне телефона - тичам нагоре или надолу...Пък иначе рядко оставам съвсем без обхват. Примирила съм се. Но иначе с Мтел наистина имам обхват по някакви паланки и отдавна не съм оставала без телефон някъде, така, че проблемът в нас някак си го оставям на заден план.

# 11
  • Mediterraneo
Айде, сега пък и за това подписка! ПолудЕхте, бре!

# 12
  • Варна
А, ако заседнем в асансьор без обхват, какво правим? Сериозна питам. Особено в новите кооперации, при малки мощности, асансьорите често спират и в комбинация без мобилен...

# 13
Каквото правехме и преди 20 години, когато заседнем в асансьор.
Аз съм засядала нееднократно на крехка възраст, ходейки на гости на съученички живущи на високо, но ей ме на, излезнала съм някак.И в тоалетните с телефони май влизате, да ви помогнат да облекчите нуждата.
Всичко може и без телефон да свършим.

# 14
Не, свикнала съм....като звънне телефона - тичам нагоре или надолу...

Представям си, ако те хване в банята...

Общи условия

Активация на акаунт