Нови придобивки в гардероба (празнично издание) - 16

• 73 750
  • 703
  •   1
Отговори
# 600
  • Belgium
Вики и аз си го мислех това за отделните теми, но КМ е пълна с подобни теми вече - Да поговорим за мода, отделна тема за шалове, бижута и т.н. Голямо разводняване става  Thinking

Но ако искате мога да говоря с Лео (модератор на КМ) по въпроса. Мнения?

# 601
Ботите на Николета са Miss sixty Peace

Tia_e,
           ти си ськровище   bouquet

# 602

Мила не визирах теб  Hug

Лу права си че има много такива теми  Thinking Но пък ако направим една, където всеки да слага снимки на нещата които иска било то дрехи или козметика, може да е полезно ..хм... чудя се и аз  Rolling Eyes

# 603
Много ще съм ви благодарна ако ми кажете от къде мога да си купя такива обувки  Grinning
Ама същите - средно висок ток, остри - класически, с такова дълбоко деколте отпред  Blush. Преди имах такива, червени бяха, на български производител, обожавах ги, вече няма никъде...

Аз имам такива само ,че в бежово. От Gianni са моите, но са от миналата година. Незнам тази година какви ще са обувките от новата колекция, но със сигурност имаше и черни миналата година.

# 604
Simple Smile Любим модел, аз тези дни ще си купувам бели такива от Тенденз,някаква явно доста стара колецкия, имаше и червени -намалени на 30 лв. и май имаше всички номера.

# 605
  • София
Много ще съм ви благодарна ако ми кажете от къде мога да си купя такива обу … 082;и Grinning
Ама същите - средно висок ток, остри - класически, с такова дълбоко деколте отпред  Blush. Преди имах такива, червени бяха, на български производител, обожавах ги, вече няма никъде...

В магазин Сиси съм виждала такъв модел. Една приятелка си ги купи за работа и каза, че са и страшно удобни.

# 606
Нека тука да се питаме дали сме виждали нещо, а не в друга тема, защото тук влизат да четат много хора, и е много по-вероятно да се получи отговор.

# 607
  • Belgium
Ако искате мога и анкета да сложа къде да питаме дали някой е виждал дадена дреха, но и аз съм на мнението на Славчето  Laughing

# 608
Simple Smile Любим модел, аз тези дни ще си купувам бели такива от Тенденз,някаква явно доста стара колецкия, имаше и червени -намалени на 30 лв. и май имаше всички номера.

Лачени червени и аз си взех от Тенденз, белите такива ли са?  Rolling Eyes

В магазин Сиси съм виждала такъв модел. Една приятелка си ги купи за работа и каза, че са и страшно удобни.

Къде е магазин Сиси?

# 609
  • Все на втория етаж
Bubuto, хич не му се чудих, щом го видях и реших, чудех се за номера, но се наврях в 36 и горно и долно. Много съм доволна, на живо е по- хубаво отколкото в сайта, много му се радвам, сутринта го получих. Flutter

Аз предпочитам да е в тази тема, питане, споделяне и объждане, със същото нещо после ще се похвалим. Иначе за всяко нещо отделна тема много ще се разводни и не всеки има време да търси като мен примерно  Embarassed , имам време да посетя две- три темички и да ги проследя. Tired

GagaMaga , ето сайта http://www.sisi-bg.com/  Трябва да пише и адресите в него. В  София има доста, само по Пиротска са 3. Аз имам тяхни ботуши, доволна съм.

# 610
  • Belgium
GagaMaga Sisi има и на Шипченски проход, ако ти е удобно, ще ти обясня точно къде. Продаваха колекцията сандали на Жизел Бюндхен и се сдобих с едни такива, доволна съм  Laughing

# 611
Мерси, аз ги видях в сайта, но не ми се струва достатъчно дълбоко деколтето...аз искам да се вижда едва ли не началото на пръста  Blush

# 612
Момичета мислих си , защо не направим  тема, в която да постваме нещатата, които искаме и търсим и ако някой е виждал да пише . А тази тема да си остане само за придобивки  Peace

Много добра идея,  често ми харесват разни неща като се ровя в нета, а нямам време да обикалям.Ще бъде много полезна тема..

# 613
  • Belgium
Така, сложих анкета, валидна за 5 дни. До тогава тази тема ще навърти 50 страници и ще се разбере кое е преобладваащото мнение  Laughing

# 614
Аз съм ЗА  Peace

Почти във всеки раздел има такава тема:
За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

Нека и ние си имаме.В нея ще може да се пита за всичко свързано с Красива мама

Общи условия

Активация на акаунт