ПЛЕВЕН - 126

• 25 323
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Ау, Тони, къщата е невероятна!
Джина, майстор е мъжът ти!  Peace
А къде намерихте такова малко обзавеждане?

Благодаря за комплиментите към джуджетата  Hug
Аватарът ми е нарисуван от Митко  Grinning

Грета, не е като да нямате именници  Laughing Да са ви живи и здрави!

Ди, наистина Мира е много променена и порастнала. Кога ще ги запознаем с Митко?

# 31
  • Плевен
Ако искате да поръчаме,трябва да действате по бързо,защото нещата свършват. Моите поне ги няма вече. Ще поръчам вашите и нещо за Миши колкото да не е без нищо и тя. Пращайте ми на лични какво искате. И друго,имам молба да ми дадете парите до сряда. Ако ви е по-удобно ще ви дам сметката ми в банката и направо там да ми ги внесете там .

Атракция, от твоите неща има само 2.

Дикси ,при теб 3 липсват, а при Веси1 едни пантофи.

# 32
Дикси,ами да ги запознаем.Мира не е от срамежливите и веднага завръзва контакти.
 Тони ,страхотна къща  newsm10  Копмлименти за мъжа на Джина  smile3501

# 33
Нади, пуснах ти на мейла прикачен файл. Дано ги има нещата, че Велината много ще се натъжи, ако са свършили.
Благодаря! Heart Eyes
Ди, много е пораснала кукличката!
Къщата е меко казано страхотна! БРАВО на майстора!

# 34
Хо-хо-хо! Аз съм Танцуващият Дядо Коледа и ти нося коледен поздрав. Виж видео-картичката ми

http://www.dancingsantacard.com/?santa=2991578

# 35
Ей,Тони,чак аз ви завидих  Laughing
Много добре сте я направили с това обзавеждане. Дано си играе дълго с нея.
Ние все още не можем да си намерим нищо за Нова година къде да ходим и май ще бъдем на домашно.Ако някой има някакви познати да дават вила и да са останали без наематели ,да се обади Simple Smile Ама едва ли  Laughing
Нади,и аз ще пропусна за сега с поръчката.Трябват ни дебели ботуши.ТОва сега някакво намаление ли е? Има ли и по-нататък подобни намаления?
В Редута кога ще почват промоциите?

# 36
На мен още не ми се отваря мултиплая и не мога да видя снимките на Дикси. Аватара оба4е е страхотен Heart Eyes

Аз няма да поръ4вам от този сайт, нашия размер на това, което ми хареса се из4ерпа Crossing Arms

ди п и айс, хубави моми отглеждате Heart Eyes

А-у-у, куклената къщи4ка е страхотна. Тони, какво го мислиш, аз редовно си играя с детето и игра4ките му Simple Smile

Ние в4ера годихме до Сан Антонио, град на 4ас и половина от нас. Имам снимки, но няма къде да ги ка4а още.

Сестра ми подари на Ейдж тенис ракета за дребосъ4ета и няма да ви казвам как се млати вси4ко и всеки наред  Laughing

# 37
  • гр.Плевен
Честита Коледа на всички!Всички дечица са много сладки и много щастливи Hug
 Малко със закъснение, но голямата ми е болна от два дена и не ми беше до писане.
evak, с моите и двете съм опитала всичко, което се предлага за колики. С голямата нямаше кой знае какъв избор и каква информация, ама с малката опитахме доста неща. На малката накрая подейства добре Колиф, но са много скъпи капки - 30лв за около седмица (5 дни по-точно, ако даваш на всяко хранене). Накрая се спряхме на едно хомеопатично - Гастрокинд, хапченца, които се разтварят в млякото или малко водичка преди преди храненето. А ако ги няма в аптеката в Белене, поръчай си ги на аптекарите, обикновено изпълняват такива поръчки. Пък и самите хапченца не се много скъпи - около 8лв за 150 бр.

# 38
Благодаря Ви за отговорите и съветите   bouquet
В аптеката имаше еспумизан и биогайя. Взехме биогая. По пет капки на ден. Миличкото много го боли коремчето и направо пропищява от време на време. То е само на 15 дни и сега явно почват. С Габи също имахме доста проблеми с коликите.
Не знам, ако дава сестра ми тях по едни път на ден, а преди хранене нещо друго newsm78 Например Колийф-а

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 21:40 от evak

# 39
  • Плевен
Да се запиша и аз.
Еви,дано му помогнат капките на мъничето. Hug
Много хубави джудженца,джуджанки,туту-тата на Деси.Всички са прекрасни.
Нади,надявам се тези неща ,котио ги заръчах да ги има.Шапчицата ми е фаворит.
Куклената къща е фантастична.Като поотрасне Миша може и аз да се възползвам.
На Люси му падна първото зъбче.Имаше ли някакъв ритуал по случая като хвърляне някъде си?

# 40

На Люси му падна първото зъбче.Имаше ли някакъв ритуал по случая като хвърляне някъде си?

Az znam така - под възглавницата, а на сутринта там да намери желязна паричка. Ама май не е много нашенски  Laughing

# 41
Ние нашите 2 ги пазим. В кутията със съкровища са. Party

Ева, ние купихме за бебето Ентерокинд. Капки, специално за колики са. Гастрокинд са за по-големи дечица.
Давам също Биогайя, заради запек.
Петя, и твоето джудженце е много сладичко.
На Дикси младежите са големи сладури един до друг. Много хубави снимки, браво!
АКо до тази вечер не пуснем общата поръчка, смятам да пусна самостоятелна, защото ако свършат всички харесани от Велина неща, ще бера големи ядове. Mr. Green

# 42
Много хубави снимки на всички деца, чудесни са. ))))

Ето малко и на Калина от тази вечер (със сестра ми, която направи 20г преди няколко дни).

не иска да се снима
все пак реши
крещи
ще духа свещи
духа ги вече и пак
с дядо и пак
мисли
танцува
скача по дивана и пак
пак свещи яде торта

# 43
  • Плевен
Az znam така - под възглавницата, а на сутринта там да намери желязна паричка. Ама май не е много нашенски  Laughing
Тази вечер даваха по телевизията "Договор за Дядо Коледа 2" и в него феята на зъбките сложи паричка под възглавницата на спящото дете.
Аз съм си харесала една блузка за Виктор и едни ботуши гумени, но не знам кой номер да му взема. От българската номерация носи 32.
Редактирам се. Ботушите са много малки размери, за една блуза не си струва да се занимавам.

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 22:50 от valка

# 44
Валка, страшна беше феята на зъбките. На пиян тракторист мязаше. Mr. Green
Като чукнеш на ботушките, отдолу има таблица за размерите.

http://adams.co.uk/shop/page-product_popup/action-product_popup. … t/size_chart_id-9

Общи условия

Активация на акаунт