ПЛЕВЕН - 126

• 24 950
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • Плевен
Феята искаше да й сменят името, но не й позволиха. Mr. Green
Благодаря   bouquet

# 46
Честито Рождество, момичета! На всички рожденици и именници - да са живи и здрави! Ние се завърнахме най-сетне от Трявна и се готвим от утре пак да ни завърти центрофугата.
На Митака скоро му падна първо зъбче и го сложихме под възглавницата. На сутринта намери монета и малко подаръче и беше много щастлив. Simple Smile

# 47
Като заговорихте за зъбки-ние явно имаме кариесче вече. Като яде шоколад и казва,че много го боли зъбчето. Като гледам има черна точица и то на две места.
Тякой беше споменавал за внимателна зъболекарка в уличката срещу Европата мисля. След празниците ще го водя, но ме е страх че няма изобщо да си отвори устата.

# 48
Ева, води го, че нашия го беше заболяло пломбирано зъбче. Зъболекарката препоръча, ако го боли, да идем да го отвори, но той не каза нищо и така няколко месеца, докато една нощ не се събуди от болки - оказа се, че е стигнало до нерва и го вадиха /нерва/.  Sad Добрата новина е, че е млечен зъб и постоянния ще порасне инервиран, но все пак е неприятно.

# 49
Кати, лъжем се с феята на зъбките и с кво ли не, само и само да го подготвя, но се притеснявам че няма да даде да му бъркат в устенцата. Аз съм на 31 години и не съм ходила на зъболекар, а мъжът ми е абонат на стола, но явно не е взел моите зъбки.

# 50
Ева ние сме си на биогая и още ги пие,не е имал силни колики,но му помагат,малко са скъпи обаче,а иначе няма проблем да дава два вида,аз в началото пробвах и с еспумизан,но беше ужас само пръцкаше и се мъчеше от тях. Лекарката ми казваше да го слагам на коляното си с корема надолу,за да испуска газове от собственната си тежест,пробвала съм и имаше някакъв ефект,а също го кърмех на корема си и само така се успокояваше и сега така правя,ако много мрънка,но е близо 10 кила и ме сплесква  Laughing
Ще се оправи бебчето това е само период, успех ви желая Hug

# 51
Сисе,  надявма се да му помогнат. Че много се мъчи миличкото. И става червено като доматче и се гърчи и плачка. Иначе се кърмят, хапва си добре и се надявам да не е дълъг периода на коликите.

# 52
Горкия бебок, сигурно не оставя мама и тати да спят Simple Smile

# 53
Оф аз от няколко дена съм с хрема и кашлица и ме мъчи и денем но нощем много повече....носа ми тече ли тече....и не ми е никак най-най!

# 54
За коликите помага топла пелена- вгъва се, глади и налага на корем4ето и гушкане.
Също и сешоар(?) на по-ниска степен и струята насо4ена към стомаха, но не много близо и проверявайте да не се претопли бебето.
Ейдж беше на АМ и слагах капките направо в млякото, това определено помагаше, но не ни мъ4еха дълго.

Мира, Калина много пораснала Heart Eyes

# 55
  • Плевен
Има някакъв проблем с Евроком и нямам от снощи кабелна,цифрова и нет. Докато не ги оправят не мога да си преведа парите в картата,а в това време с Михаела не мога да изляза. Сега съм се включила в някакъв комшийски нет,но през него няма да си влизам в банкирането,че не ми е сигурно и спокойно.

Ако някой друг има желание,може да пусне поръчката!

# 56
За коликите-май Саб симплекс-а помогнаха, давах и Ентерокинд и Еспумизан. Добре,че мина тая гад,че се измъчи бебето.
Хубави снимки, хубави джуджета  Peace
Евак,аз съм много доволна от една зъболекарка на А.Кънчев-водих Бужи там, оказа се,че са му ок зъбите, но тя предразполага, накрая си станаха приятели.

И хайде днес е ред на Тина да почерпи  Peace  Жива и здрава да си  bouquet

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 09:47 от Atrakcia

# 57
  • Плевен
Вместо да напиша ЛС на Нади,го праснах тука.Ей голямо съм куко.Simple Smile
Благодаря за отговорите за зъбчето.Той е много въодушевен и на всеки разправя,че вече му паднал един зъб.Simple Smile

Ооо,Тина, ЧРД!!!!!!!
Всичко най-най-хубаво ти желая!!!

# 58
Наде,прегледах пак моите-4 неща ги има. Ако някой друг пуска, да свирка Peace

# 59
  • Плевен
Тина, честит рожден ден!
Нека тази година ти донесе много щастие и незабравими пътешествия.

Общи условия

Активация на акаунт