ПЛЕВЕН - 126

• 25 323
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Валенце как върви при теб новия режим на хранене?

Добре,да не повярва човек.Така лека като перце не съм се чувствала отдавна.Обаче много ми се ядеше сладко,и сега ми се яде де.Устисквам.Правих бисквитена торта,сложих на домочадието да яде и седнах да ги гледам.И си купих два шоколада Милка,които също гледам нарочно така опаковани,един вид си калявам волята. Laughing

# 616
Да ви кажа, откакто Кари пострада от онези шоколадови бонбони, аз превъртях нещо и шоколад не искам да погледна  Crazy Направо ми се  Sick като го видя. Дано си остане като постоянен ефект  Mr. Green

# 617
Театърът ми хареса. Останах силно изненадана от Владо Карамазов. Много ме изкефи този човек, как играе. А имах друго мнение за него, което обаче беше изградено само от телевизията и то като водещ на Сървайвър, където хич не ми харесва, и от други разни телевизионни изяви. Но сега вече съм в клуба на феновете му. Голяма свежарка.
Наричаш този секси, хот мъж просто свежарка! Гледах го в едно интервю сторими се леко флегма, обаче е толкова неприлично привлекателен...! Crazy
Без да знам, че ще ме уредиш за банския тъкмо влязох да ти пиша нова рецепта за остатъчни белтъци. Laughing Laughing Laughing Дано този път ти хареса, ще ти я пратя на лични. Аз също като Валенцето от днес ще вляза в групата на премахналите сладко. Честно казано не бих се подложила на такъв мазохизъм, да гледам отстрани! Валенце имаш много силна воля значи!
За студено не е, но е голям ветрилник.  Close

# 618
Ние постояхме 2,5ч навън, направо замръзнах. А Дани беше като пуснат от джунглата hahaha голям кеф, голяма радост!

Валенце, ти направо ме уби! Това си е направо мазохизъм!

# 619
AniDani  добре е поиграл Дани.Нищо че ти си замръзнала по-добре детето да е доволно!

# 620
Мацки, много моля, ако някой има информация за Д-р Боцова - детски нефролог,  в смисъл телефони и къде приема,  да сподели 

# 621
  • плевен
Здравейте момичета.
Валенце,честито ви паднало зъбче.
Днес времето много ми харесва,само да не беше вятъра.
Ох,добре,че не дебелея,защото с моето ядене на сладко и тестено сега да съм над сто кила.

# 622
Нещо много сте зиморничави. Времето е прекрасно, и какъвто и вятър да духа при температура 12-13 градуса, не му обръщам внимание  Grinning
Чудесна разходка направихме. Купих Памперси, а забравих, че в Кауфланд са по 20лв. пакета  Crossing Arms

Виксън, не мога да помогна  Rolling Eyes

Валенце, що пък два? Ако не издържиш да ги изядеш и двата ли?  Laughing

# 623
И ние се разходихме по обяд за 2 часа - казаха ,че почва зимата тия дни.

Аз правих това руло /мерси на Ани за линка/,

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137279.msg2602669#msg2602669

два пъти-веднъж с крема сирене  и веднъж със заквасена сметана .Ей страшна вкусотия стана .Но с кремата сирене малко ми соленееше  newsm78,но със закваската стана супер втория път.С бисквити закуска ,малко повече ги топих в компота ,че са по дебели и между тях слагах шипков мармалад.
Добро стана:

# 624
Наде, вместо да слабееш, шо не  направите една сестричка или братче на Михаела. После пак ще има време да сваляш. Wink
На това покривче сладко и аз съм се наточила, но кулинарията я оставям за събота и неделя.

# 625
Nomadka, банския е свършил-сега проверих,щото пуснах поръчка. Сори,че не ти услужих  Hug

# 626
Да се отчета и аз:зъболекаря ми на перфектно както предния път.Зъбчето на Хриси е започнало да възвръща белия си цвят и венеца е много по-добре.Слава Богу Praynig.Минахме и на ДК-Хриси е 10кг/+500гр,от които трябва да махна няколко за боди,поло и чорапогащи/ и 77см/+2см./Аз си мислех,че ще е наддала повече,но явно съм си го внушила от постоянното й разнасяне на ръце. Mr. Green Blush
На мен пък от тия празнични приготовления миналия месец ми е втръснало от сладки неща,което не ми попречи естествено да врътна днес един крем карамел по молба на мъжо Laughing Heart Eyes
Оставям ви и отивам да чета как да възпитам у детето си добри обноски Laughing Mr. Green

# 627
Косе, добре че му минава на дребосъчето. Дано и Маринка се подобрява.
Ей, имах да казвам 100 неща и ги забравих.
Днес в ТСМ на Сан Стефано имаше промоция- всички стоки са с такава отстъпка на колкото години си. Не си харесах нищо, иначе можеше да напазарувам с бабата на мъжа ми- тя е на 87 години  Joy

# 628
oooh,Силви  Joy
Браво на Хриската  Peace

# 629
Леле, Силви, как ме разсмя  Laughing
Моят дядо е на 90 години. До кога е промоцията, да го водя  Mr. Green

Kосе, ако разбереш тайната, моля те, сподели я  Wink

Общи условия

Активация на акаунт