ПЛЕВЕН - 126

• 25 323
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София

Валенце, и аз мисля, че по малко черен шоколад можеш да си хапваш. Макар, че аз с малко не мога. Като е пред мен и взема та го изям целия. Пусто много обичам сладко. Мога да се храня само със сладки неща дни наред.
И аз съм така -или много или нищо. Mr. GreenТо си ми и личи да ми е здраве.Затова тука един месец ще доказвам на себе си,че мога и без сладко.Не казвам,че спирам сладкото до живот.Естественно,че при мен такъв мазохизъм няма.Искам да се науча да ям и по малко сладко.

Честит празник на Тери!

# 646
Честито на празнуващите днес!

Сега се връщаме от разходка,заведох и баща ми  до тсм,накупихме малко джунджурийки и ние от намалението.

Да питам - за декември взехте ли майчинство?

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 14:54 от tony25

# 647
  • плевен
Честит имен ден на Терито!
Да е здрава и щастлива.

# 648
Да питам - за декември взехте ли майчинство?
Az da  Peace И го похарчих  Rolling Eyes
И ние отидохме до ТСМ-а, но таман влезнах и Свил се задра,та даже и не огледах Confused

# 649
и моето го взех и похарчих, за сметката за парното и таксата за градината Confused

# 650
Е , значи аз съм по добре като го няма още - не е похарчено  Laughing.Сега разбрах ,че от работа забавили молбата ми  за отпуск по майчинство и сега ще почакам .
Но важното е ,че имам да вземам и да харча. Mr. Green

# 651
Честит имен ден на Тери! Много усмивки!   bouquet
Честито ако има и други празнуващи!

Ето малко снимки на скараджията  Laughing
http://diksi.multiply.com/photos/album/74/74

# 652
Люсил, 4естита ти именни4ка! Да е здрава и послушна!

Деси, блек 4ери, Стела забравих да ви 4еститя приемането в отбора на консултантките. Успех и да сте полезни на много кърма4ки!

4ерният шоколад е полезен Simple Smile Пълен е с антиоксиданти, а какаото в него може да намали високо кръвно и холестерола. Линдт имат няколко вида 4ерен шоколад с 75-80-90% какао, не знам дали внасят в Б-я, но е супер, аз съм шокохолик, но от тези не мога да ям пове4е от няколко пар4ета.

Намаленията в този магазин ме развеселиха, Див взимам те във Вегас с мен Laughing

Аз запо4нах 90 дневната в4ера, ама нещо не съм нахъсана както лятото. Въобще ми е едно отвято, мързеливо, полу-депресивно тия дни. Ще видим до кога ще карам, поне да сваля 2-3 кила, които ка4их след спирането.

Отиваме на детски клас, после ще ви до4ета.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 23:24 от benson10

# 653
Може да е полезен, но на мен ми е супер гаден и никога не ям черен шоколад, обичам си млечен  Laughing
В шоколада като цяло вредното не идва толкова от захарта, ами ако евентуално има подсладители, най-вече и заради някакъв си там индустриален маргарин, който се слага, което не го знам какво чудо е, диетолог от РИОКОЗ разправяше за това в градината. Предполагам става дума особено за шоколадовите заливки на вафлите и други продукти, които не са само чист шоколад. Не знам и в популярните марки какво е положението...

# 654
  • Плевен
Деси, не става въпрос за "някакъв" маргарина, а за хидрогенизираните растителни мазнини. Има ги в почти всички готови храни. Много са вредни,но ги използват,защото са евтини. Много трудно се намира нещо ,което да е без растителни мазнини. Има и в почти всички шоколади. По тази причина предпочитам да си готвя и да правя сладкиши и сладки,защото мога да използвам масло.

Грета,аз чак сега се сетих ooooh! . Може сестриче,но по-нататък Laughing .

# 655
  • Плевен
Честит имен ден на Тери!
Люси,жива и здрава да ви е.  bouquet

# 656
А какаовото масло какво е? Сега гледах съдържанието на Линдт с лешници ( в нета, де)  и там пише , че съдържа :
захар, какао на прах, какаово масло, цели лешници.

# 657
Здравейте на всички!
Честит имен ден на Тери! Да е жива и здрава!  bouquet
Бенсън, ида и без покана! Laughing
Диксън, сладур скараджия е Мити! Grinning
Ъх, тези хидрогенирани мазнини... Ужасни неща съм чела за тях.
Старая се да сваля приема на такива до минимум.
Шоколади Линдт много харесваме вкъщи. Някога в Канада, работех в централния офис на Линдт. Ох, ох, ох... Получаваха се бонбони и шоколади непрекъснато. ВСички бюра бяха заредени с големи купи пълни до горе с всякакви благинки. В кухнята също - купища. Не искаха да ги погледнат вече колегите, така се бяха ояли. В края на седмицата имаше по един огромен гарбидж плик пълен догоре с бонбони и шоколади. За боклука. #Crazy
Обаче, след като започнах работа и разбраха какъв шокохолик Laughing съм, ми ги даваха на мен. Прибирала съм се като дядо Коледа, с огромен чувал с бонбони и шоколади на гърба. Grinning

Особено любими, обаче са ми Godiva.

Дикси, какаовото масло е натурален продукт. Имах навремето близка аптекарка, която ме снабдяваше с него.
Прави страшен тен, ако го ползваш на плажа.

# 658
Дикси, какаовото масло е мазнина от семките на какаовото растение.  Съдържа антиоксиданти, хубаво е за стрии при бременните, овлажнява кожата и т.н. И в сравнение с какаото на прах, по4ти не съдържа кофеин и теобромин.

Такъв си взимам най-4есто.

Дивиана, официално ти завиждам за работата в Линдт Crossing Arms Laughing. Годива-та не ми харесват колкото Линдт-а....айде гладно запреглъщах  Laughing

# 659
Честит имен ден на Траяна с малко закъснение  bouquet

Честит рожден ден на Виктор!
Валка,да ви е жив и здрав  bouquet

Компютърът ми беше на ремонт няколко дни и направо полудях  Crazy
Симона вече е без биба,реших да се пробвам една вечер и й казах,че сме я занесли в градината при лелките и ще трябва да спи без нея.Два дни помрънкваше за 5-10 минути и се научи да заспива без нея.
Предложих й плюшена играчка да гушка вместо бибата и си свикна д заспива по този начин.А в яслата от 2 месеца спи без биба следобед,но вкъщи си я търсеше.
Лошото е,че 2 дни след като я скрих видях,че й никнат 2 кътника горни едновременно/17 и 18 зъб/ и явно не беше най-подходящият момент  Crazy Мислех,че последните 4 кътника излизат след 2.5 години.Добре че ми каза,че я боли иначе нямаше и да разбера,че са се показали  Laughing
Музе,при вас как върви отказването?Аз покрай теб реших да пробвам да махна бибата.

Общи условия

Активация на акаунт