ПЛЕВЕН - 126

• 25 323
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Силви,до кога е промоцията? newsm78Нещо интересно имаше ли?
Дикси,мноооого има да будувам,да се плаша,стяскам,радвам и т.н. докато я разбера.Но обещавам ако я разгадая да споделя на всеослушание hahaha

# 631
Онези дни, промоцията там беше чрез хвърляне на зарчета. Аз си бях приготвила кош за мръсни дрехи, сокоизтисквачка и силиконови форми. Платих само 12 лв /почти цената на коша/, останалите неща ми дойдоха като подарък, тъй като ми вървеше зарът. Sunglasses
Пърлежът е добре, спа като заклан днес на терасата. Ние с майка ми свършихме работа, колкото за половината китайски народ. Накрая и мъфини правихме с Велина. Сега гледам на пенджуек и смятам да се хоризонтирам.

# 632
Добро утро Simple Smile
Ще се замъкна днес до ТСМ-а, да позяпам,а и да имам по-далечна дестинация от Сторгозия.
Блаженство е за мен в момента-Свилен измит,преоблечен,нахранен и преспан,до кога ли,че яде на всеки час  Tired, другите двама спят, аз пия кафе на тишина  Whistling

# 633
  • Плевен
Хайде аз да почерпя Simple Smile.
Преди 2 дни разбрах, че днес Траяна има имен ден. Да ми е жива и здрава! Днес празнуват Татяна, Таня, Траяна.

Atrakcia събудиха ли се домашните?

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 09:23 от Люсил

# 634
Да ви е жива и здрава Тери, Люси   bouquet

Събудиха се, точно 5мин след поста ми  Crazy

# 635
  • Плевен
Люси, да ти е жива и драва Траяна   bouquet !

Някой знае ли телефон на социалните,че искам да питам за детските?

# 636
Някой знае ли телефон на социалните,че искам да питам за детските?
882729 имам,дали е той Thinking Пробвай Peace

# 637
  • Плевен
Atrakcia, благодаря Hug . Уцелих много любезна служителка, чак се изненадах Simple Smile.

# 638
Аз пък попаднах миналата седмица на много любезна служителка в НОИ. И ко от тва парите ми още ги няма...

Честита именярка Люси! Да и се слави името!  bouquet

Адаш видях за банския още вчера. Еми ся ко да направя, другия път. Дикси ако обезценят някой друг до твоята поръчка ще се възползвам, ако ли не, здраве да е. Та до кога е промоцията в ТСМ?

# 639
Добро утро и от мен...))))

Изпратих Калина на разходка с баба си, аз забърках набързо една бисквитена торта...сега пералнята се върти, че е хубаво времето и ще простирам на двора. )
Мисля и аз да прескоча до ТСМ да видя какво има, там не съм ходила от година и нещо. )))

# 640
Промоцията пишеше, че е дневна. Аз минах към 4 и си избрах само едни солници и светеща топка. Но към 6 когато се прибирах се беше извила голяма опашка, повече от възрастни хора.

# 641
Привет, добре съм - Косе, мерси, че питаш.  Grinning
Заета с кърмачески казуси за обучението, с деца и така.
Излизахме вчера, мен вятъра не ме бърка при тия температури, детето си има шапка все пак, направо супер ни се отрази и на двете, след малко изчезваме навън пак.

И аз в НОИ винаги съм попадала на супер любезни служителки, в социалните - има си и доста дръпнати, но е според ситуацията, тези, които ми бяха по район доста обичаха да се правят на интересни и да се заяждат, но в крайна сметка си свършваха работата, нищо че от стаята винаги излизах позагряла  Laughing

Грета, как се чувстваш като работеща жена?

Люси, да ви е жива и здрава Траяна!   bouquet

Мира, не ми се пишат пак фермани за градината, питай кое най-конкретно те интересува или да се видим да говорим очи в очи, според мен ако нямате проблем да я карате - пробвай там. Аз ще подавам молба за Ели за там, за яслата....

Валенце, хапни малко черен шоколад
Аз не вярвам, че от шоколад се пълнее, особено ако е малък и не се прекалява.
По-скоро от тестени и разни пастички, тортички, кексове, баклави
Когато съм била на диети съм си позволявала и не ми се е отразявало.
Например за 10 дни на плодове и чай имах изядени и 2-3 сникърса и пак свалих 8 кила
За 6 дни режима на този инструктора на Пълна промяна - пак си позволих едно-две шоколадчета от 35 грама, най-малките на Своге - и пак свалих 1-2 номера от обиколката  Peace

# 642
Сега излизах да простирам и определено е по-студено от вчера....буквално замръзнах за 5мин...е, бях и по блуза де...)))

ДеЩо, може да се видим някой път, да поговорим. Интересува ме най-вече персонала и това да ги занимават наистина с нещо полезно и да ги учат на нещо. Не да я пратя там колкото да има други деца, да яде, спи и да играе, същата работа я прави и в къщи. Проблем с карането до там няма никакъв....макар че не виждам как и тя и аз ще ставаме в 7ч примерно, за да сме към 8ч в градината. )
Искам да пробвам, ако и харесва ще ходи....ако не изобщо нямам намерение да мъча детето. Аз ненавиждах ДГ, нищо че съм ходила 3месеца. )

# 643
Докато успея да седна на копма, то станало обяд. Crazy Изпратих мъжете на разходка и се залавям с чистене, готвене и т.н

Люси, честит имен ден на Траяна! Да ти е жива и здрава!

Когато бях ученичка, си правех диети само на вафли и шоколади и имаше страхотен ефект! Само, че вече ми е невъзможно. Вчера си гледах едни снимки и 6м след раждането съм била с 10кг по-слаба отколкото в момента.  Whistling

# 644
Честит имен ден на Тери! Люси, да ви е жива и здрава малката чаровница  Hug

Валенце, и аз мисля, че по малко черен шоколад можеш да си хапваш. Макар, че аз с малко не мога. Като е пред мен и взема та го изям целия. Пусто много обичам сладко. Мога да се храня само със сладки неща дни наред.

Общи условия

Активация на акаунт