ПЛЕВЕН - 126

• 25 323
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Тина, честит рожден ден! Heart Eyes Много здраве и късмет ти желая! Simple Smile

# 76
  • гр.Плевен
Честит рожден ден, Тина! Пожалавам ти много здраве и да получаваш всичко, което си пожелаеш! newsm51 newsm59 Tada

# 77
Тина, ЧРД! Да си много щастлива!

nbirthday  bigdance2 Tada newsm18

# 78
  • Плевен
ТИНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!

# 79
Тина, честит рожден де- знаех си преди малко, че изпускам нещо   bouquet
Мира, чудна табличка. Аз не можех да определя защото едните и ботуши са 22 номер, авторите са 23 а третите 25.

# 80
Благодаря момичета   Hug

# 81
  • Плевен
Охо, рожденичката се появи. Grinning
Как е на СПА-то?

# 82
Супер. Размали сме се от удоволствия  Crazy

# 83
Тина, аз нали все съм недочела, къде сте на СПа Heart Eyes
Ние искаме седмицата след нова година да идем някъде с минерален басейн, но се чудя къде. Страх ме е да пътуваме отатък балкана,че го дават лошо времето. но гледах разни хотели и не мога да се спра на нищо засега.

# 84
Тина, честит рожден ден!
Здраве и сбъднати мечти!  bouquet

Ева, ние няколко години вече ходим в Спа Аугуста в Хисаря. Много готино. ИМа спа-процедури сен-секиш, мин. басейн, а времето там е много меко и приятно, та е подходящо и за разходки. Наблизо до Хисаря има велик рибен ресторант (развъдник на пастърви), със страхотно меню и нормални цени.

# 85
Дивиана, един клиент на мъжът ми е там и му казал, че било много хубаво. Ние сме ходили едни път саво в Хисаря и то в хотел Хисар. Аугустата го видяхме само отвън.
Малчо има рожден ден на шести януари и по стечение на обстоятелствата не искам да го правя с роднини и това е вариянт да му подарим различен рожден ден.
Точно за там се чудехме, но ме беше страх заради проходите. Да не би да падне някой сняг.
То е вярно,че разни хора, разни идеали и интереси и всеки харесва различни неща и има различен праг на харесване, но много са противоречиви мненията за хотела и затова му се чудя. Искам да е топличко и да е топла и водата за детето.

# 86
И аз искам на СПА, но коя ли година ще ме огрее  Crazy

Тина, много постно инфо ни подаде-че разкажи повече,де, покажи  Sunglasses Кои сте се размазали, има ли мъже-дай пикантерия повечко  smile3530 Весело доизкарване   Heart Eyes

# 87
  • Плевен
Eва, от фирмата на мъжът ми редовно отсядаха там за семинари, пловдивки панаир. Казва, че е много хубав, за разлика от "Астрея", който е и по-малък. Освен това, ако минете през София ще избегнете проходите.

# 88
Silvipl, ама ти не гледай номерата а сантиметрите на крачето...и съответно английският номер, нали това ти трябва. )

# 89
Тина,честит празник и от мен!Много здраве,щастие и любов ти желая Heart Eyes Praynig  bouquet
Дес,май ти беше водила Яна на детски зъболекар newsm78Как се казваше и къде й е кабинета?
Явно от падането на устата си Хриси се е наранила-от няколко дни отказва да яде,едното й зъбче ми се струва цепнато,а венеца между него и съседния син-лилав #Crazy Sick.Трябва ли да взимам направление от Педито или само със Здравната книжка става? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт