ПЛЕВЕН - 126

• 25 324
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Деси, студ си е навън, бррр

Аз кравето мляко не го обичам по лични причини, но забелязвам следния феномен - ако направя на Кари вкъщи сладкиш с прясно мляко в блата или крема, тя няма никакъв проблем да си хапва от него, и то по много. Проблем са й готовите, купени неща, затова почвам да мисля, че при нея става дума за някаква неоносимост по-скоро към консерванти, отколкото към млякото и белтъка му. Ама няма как да го разгадая точно. Важното е, че у нас ще си хапва торти, фъдж и други десертчета, защото навън няма да я огрее  Simple Smile

# 436
От сърце благодаря за хубавите пожелания на всики ви!

Почерпете се по едно за негово здраве!
Сутринта с голяма усмивка, куп балони и клоуни и маски,шапки и какво ли още не се отправи към градината.
Госпожата очеща да му направят хубав и весел празник днес.
Оставих и апаратче, да ги снимат.

Довечара ще има малка почерпка в Болярите и в петък на Хисаря, живот и здраве.

Честито на всики именници! bouquet
На този светъл празник пожелавам на всики Ви много здраве и сбъднати мечти!

Преди малко пуснах една поръчка от Ларедута със спортни нещица, дано има и още хубави намаления.

# 437
Аз като шопа - Седим тука и си мислим... и по едно време се улавям, че само седим... 
Като се връщах назад да чета и гледам колко народ се е впуснал в диета си викам - сигурно сме обект на някакъв експеримент от типа на масова психоза... и аз съм почнала 90-дневната диета от вчера и то без да съм ви чела ...  hahaha hahaha hahaha

# 438
Тесс, аз по тоя повод ти бях писала няколко страници напред с информация за Е-тата и предложение да ти пратя на лични номерата на тези, които ги водят предизвикващи кожни проблеми и алергии, може да не си ме чела. Не помня още какво бях писала.  newsm78

Виксън, то е постоянно така, хората, които си общуват се настройват на една вълна доста често. А за форума съм свидетел от известно време. В другата ми отчетна масово се оцикляме или пък мине не мине време и се изпокарат всички с мъжете си или пък нещо друго. Последно като обсъждахте цигарите тук, ги обсъждаха и там.  Laughing
Една мацка беше изкарала готин аргумент срещу пушенето на мъжа си и той спрял. Казала му да отделя 12 лв на ден и да и ги дава - по 4 лв на ден за всеки от другите членове на семейството, толкова, колкото дава за себе си за цигари /най-малко/ - ама това важи само в семейства, в които са със средни или по-ниски доходи и се чудиш как да скалъпиш месеца и да дадеш за храна ли за сметки ли... Сега се сещам, че НелиБели това, ако го каже на мъжа си, той ще и се изсмее...  Wink И всеки друг, за който цигарите не са прекален разход за месеца.
Лично аз за цигари съм безкомпромисна - първо не бих живяла с пушач, отделно, че не ме кефи да се целувам с такъв, ако държи на мен да си прави сметка. За малко неща съм крайна, това е едното. Изобщо не бих си причинила скандали за пушене с половинката.

Ако ви интересува казусът с генно-модифицираните организми, наличието в храните на такива и прочие - може да подпишете тази петиция, инициативата не е на еко организация, а на родители от форума http://grazhdani.eu/peticija.php?c=gmo - тоест има вариант да и се обърне някакво внимание от медиите и институциите.

Елена спи от повече от 4 часа, диша спокойно най-после...

# 439
4естит рожденник на евак! Да е здрав и да ви радва много!

4естито на именниците!

Див, скорошно оправяне на Марина Hug

номадка, каква добра жена си и каква Убава кола си поръ4ала  Laughing

Няма проблем да се дава прясно мляко на малки деца, след спиране на кърмене и АМ. Тук масово такова се дава, сина ми пие пове4е от литър на ден, никога не е имал проблеми.  Освен обработката/пастьоризацията да е по-разли4на Thinking

# 440
Лично аз за цигари съм безкомпромисна - първо не бих живяла с пушач
ДеЩо, много си крайна  Laughing
Интересно ми е ако утре на Марто нещо му прищтрака и реши да пропуши какво ще правиш? Ще се разделите?  Thinking

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 19:21 от Дикси

# 441
  • Плевен
ДеЩоВиди,  и аз бях приложила подобна тактика  за цигарите Mr. Green Казах,че искам същата сума,която се харчи за цигари, да ми я дава,но да я харча за каквото ми е кеф, в смисъл, изобщо да не са включени в тези, харчове за семейството. Не подейства обаче. Добре,че се роди Миши та реши,че щял да мирише на бебето като го целува. За сега добре ,че устисква,че иначе ще се избием. А сега в кризата хич не му минава през главата на пропуши.

# 442
Честит рожден ден на Габи!Весело и безгрижно детство и много усмивки!

Честит имен ден на Фталл и Бужи!

Дивиана,дано се оправи бързо малката красавица  Hug

Evak,разкажи малко за ОДЗ"Еделвайс"/може и на лични/.
Цяла седмица се занимавам с тези градини,направо полудях.

# 443
Деси, не бяхте ли вие с наргилето?

4естно, не знам дали би било проблем да живея с пуша4, както не пуша сега. Не за друго, но сигурно пак бих пропушила и аз след толкова години усилия си е направо грехота Simple Smile
В студентските години, когато пушех имах гадже непуша4, но не си спомням да му е било проблем или пък не си е казвал.

# 444
Много странно-като вляза в темата-ми дава,че има само до 28стр,трябва да вилзам и излизам от форума,че да се появи новото newsm78
Честити именни дни на всички празнуващи/тук ще включа и Биг Систър Heart Eyes-да ми е жива и здрава/.
Честит рожден ден и на Габи.Безгрижно и щастливо детство му желая Peace  bouquet
Ерота,и аз съм на вълна ясли-оказа се,че на мой познат майка му е сестра в градината до нас/пак й забравих името Blush/-та ми я хвали,поразпитвах я,аманещо не ме блазни,единствено ми харесва,че мога и по чехли да я заведа дет' се вика LaughingРазказваше ми,чеидвали деца от МИР при тях newsm78
Фтал,като ти връчи Номадка ключовете шъ ма повозиш ли? Praynig
И пак на ясленска тематика-в МИР колко време ги приобщават?Имам предвид колко времем водя детето по-късно и го взимам по-рано? newsm78
Кажете ми за какво да питам като ходя на оглед,че ми е много важно да избера подходящо заведение.Аз лично държа на вниманието на персонала,колко е на брой,каква е обстановката,колко деца са?Храната еднаква ли е за всички ясли или им готвят различно?И нали няма да дават на Хриси вафла "боровец" за следобедна закуска? Crossing Arms
Направо съм психясала с тази ясла,едно че лудваме вкъщи двете,едно че имам нъжда малко от почивка,ей така да се скрия някъде за няколко дни/без дете и мъж/Нараво депресията ме е хванала здраво и не пуска.А и Хриси се буди като новородено през час-2 и ме разбива тотално,има 8ми зъб и като рече,че ще прави нещо на инат/като майка си/ направо лудвам Embarassed ooooh!
Хайде,спокойна нощ и от мен,че ще взема да заспя на клавиатурата Laughing Mr. Green

# 445
Набързо само да питам някой ще пуска ли поръчка тази нощ,и ако има пари в картата да се прикача с няколко неща?

# 446
Цитат
Много странно-като вляза в темата-ми дава,че има само до 28стр,трябва да вилзам и излизам от форума,че да се появи новото
Косе, изчисти си кеш-а.
Ако не знаеш как, чети тук:
Тема: Чистене на кеш (ако виждате задна дата, стари теми, стара информация)

Благодаря, момичета, за пожеланията. Марина се държи горе-долу, опита се да започне да кашля, да ака разтопено (по Велина) Laughing, но няма Т, започна по-добре да се храни и да приема вода (с по няколко прашинки чай на хип). Следя я да не се обезводни, а утре ще й чуят гърдите.

Фталл, честит имен ден и на теб! Зло да те забрави!
Намерих онуй нещо, за което си говорихме, щи звънна. Номадка да не ревнува. Hug Wink

# 447
Ей,сега ще намерите да се изпозатриете всички Simple Smile
Празнувате явно  Laughing
Не съм знаела,че днес празнуват и други освен Йордан/ка,та затова се извинявам и честито и на всички други!
Честито вече и на Иван ,Иванка,на моята Ивка и ако има пак имена,различно от тези,празнуващи на този ден - да са живи и здрави  Hug

# 448
Косе спокойно вземи я при вас като се буди често.А иска ли да си играе нощно време ако кротува значи всичко е ок NaughtyРазходете се двете с Хриси и ще ти мине това състояние-вярвай ми!С децата наистина не е лесно искат много внимание мрънкат за дадено нещо но като им изпълниш желанието и няма да мрънкат.Моята пък винаги следобед се буди с плач и то голям и я успокоявам.

# 449
Марина се държи горе-долу, опита се да започне да кашля, да ака разтопено (по Велина) Laughing,

Ейдж(сина ми) казва, 4е има плей доу в гащите Laughing

Музе, 2.5 години 4аках за такъв момент, не бях се делила от детето, за пове4е от 4ас-два. Много добре ми дойде един дълъг уикенд при приятелка, ама бях готова да се прибера при мъжете и сега съм екстра. Ина4е излизам през уикендите понякога за 4ас сама, ей така, за глътка свеж въздух. Дано намерите на4ин да си вземеш кратка по4ивка!

Общи условия

Активация на акаунт