Раздяла! Как да се справим, след като загубим всичко?

• 27 422
  • 107
  •   1
Отговори
# 30
той не ме заслужава!!!
А, има надежда и проблясъци! Laughing Hug

# 31
не мога да разбера, що за жени? ето мен- обиждат, неоценяват, нагрубяват, унижават и накрая ние седим с къпичка в ръка и плачем. и започваме да си спомняме само хубавите моменти и да тъжим за тях. как така става???

Не всички жени сме така
Не прощавам да ме унижават
Случило се е само веднъж и връзката приключи на момента, няма иди ми дойди ми
Твоята връзка е провалена - да, но не от теб, а от него
Ако му се вържеш пак, ще има още много пъти да му се връзваш в бъдеще и да започнеш и по-сериозни успокоителни от валериан
Радвай се на свободата си и знай, че не всички мъже са еднакви и не всичкки връзки се развиват по този сценарий
Изисквай уважение и ще ти се даде, от правилния мъж

# 32
давате ми самочувствие както никой до сега. исках да знам че не съм единствена, че не съм толкова лоша, че имам право на уважение. нищо друго не съм искала..

# 33
Бижy за теб newsm17

# 34
давате ми самочувствие както никой до сега. исках да знам че не съм единствена, че не съм толкова лоша, че имам право на уважение. нищо друго не съм искала..
А така!   bouquet Това вече е разумна приказка! Peace

# 35
Не си единствена и при мен на там вървят нещата.Още не мога да си отговоря на въпроса защо за всички мои познати и колеги съм добър човек,а само на него не можах да се харесам.И аз искам само уважение,но каквото и да направя съм все лошата,няма угодия и това е.Какъв е извода-повредата не е в моя телевизор!

# 36
Щом няма деца, не е страшно. Според мен тази връзка е вече изконсумирана. Сигурна съм, че страдаш много и те мъчат страхове и съмнения, но не те съветвам да се връщаш при този човек. Достатъчно млада си, умна, а наверно и хубава. Животът ще ти предостави и други възможности. Сега те боли, ще мине време, ще се съвземеш и ще започнеш наново. Вярвай в себе си! Ти си уникално същество, което заслужава любов и внимание. Пожелавам ти успешно ново начало и стискам палци.

# 37
е много е гадно. преди години той не хареса приятелите ми и аз ги изоставих. и сега сама  мама и тате. нямам приятели, всичките са ни общи...трудно ми е

# 38
благодаря Hug
мога ли да продължавам да общувам с вас и за напред. може ли да помагате на р

# 39
и занапред на разочарована жена??/ Weary

# 40
Аз предлагам взаимно да си помагаме.Невероятно добре действа.

# 41
Общувай по-често с нас и ще се превърнеш в очарована! Peace

# 42
Тук ще намериш подкрепа винаги.

# 43
божеее не съм самичка newsm17

# 44
ако мога да се отблагодаря за подкрепата...
ако знаех по рано...
но няма значение...
иво е вън от живота ми!!!

Общи условия

Активация на акаунт