Покажете си детските стаи -10

• 113 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
 Grinning , Белите дунапрени на леглата са към матрачетата на креватите от икея са и са разтегаеми на 3 части,а сега ги ползвам да не си удрят главите отстрани докато спят.  Mr. Green юнаците си я харесват да за щастие и много хубаво си играят там! Сините възглавнички в/у раклата са от Сarefour, и да всичко е масив  Peace .А за банята просто е -всичко е дърво  bowuu . Идеята за етажерката е от някой от линковете тук.

# 106
  • Пловдив
Диди, и аз останах възхитена   Hug Раклите под прозореца и на мен ми бяха мечта за стаята на Калина, но за съжаление нейната е доста по-малка  и няма място Rolling Eyes

# 107
Диди искам да съм дете у вас  Mr. Green Браво, уникална е стаята  Peace а банята съм я виждала и преди в др теми, имам чувството, че целия ви дом ще е страхотен, поздравления  Simple Smile

# 108
 Диди, невероятна стая!! Peace Поздравления!

# 109
  • Пловдив
От месец живеем там, но до сега все не ми оставаше време да снимам  Embarassed. Хайде и аз да покажа детската която е с подръчни материали  Rolling Eyes  http://mrancho.snimka.bg/other/moyat-dom.262697.16875939 ,  надявам се скоро да изглежда ето така http://mrancho.snimka.bg/other/moyat-dom.262697.10537963 ,но забавихме реализирането и ....   Blush , нищо де ,малчо и така е щастлив  Wink и се вихри на воля  Joy

Диди  страхотна стая  Peace и на Миленка също   bouquet, тя поне реализира проектите си ,а аз се мотам - срааааам  Embarassed

# 110
Диди, стаята е страхотна!!! Адски свежа и различна!

Според мен трябва да я пуснеш за участие в конкурса за детски стаи на Апартмент Терапи, когато започнат да набират участници за 2010 Simple Smile. Ако искаш погледни миналогодишните предложения: http://contests.apartmenttherapy.com/2009/ohdeedoh-color/

Вашата детска отвсякъде е за там, просто е супер цветна Simple Smile!

# 111
Диди, поздравления за приказната стая   bouquet!

Имам един технически въпрос към теб - как е закрепено дюшечето към раклата под прозореца, за да не се мърда при сядане и ставане ?
Аз твърдо съм решила да правя подобно модулче под прозореца в стаята на щерката с дюшече, възглавнички и финтифлюшки, но не мога да измисля как да го позиционирам, така че да не мърда  newsm78.

# 112
didi mum , стаята е ...., ох, направо е покъртителна! Много ми харесва, искам да е моята стая, искам  да е стаята на моите деца, искам да ми е хол. Браво за идеите, браво и за успешната им реализация.
Не мога да спра да я разглеждам!

# 113
poctor  Благодаря за линка видях много свежи стаи   bouquet,момичета радвам се искренно ,че ви харесва стаята на момчетата ми ,правихме си я с голям мерак.Като я нарисуваме пак ще ви я покажа !Зори не са закрепени,но ти можеш да пришиеш ленти от тези които се залепят една към друга от долната страна към ракличката го хвани с такер.Моите са подвижни,при нужда стават на табуретка  Peace .Раклите са страшно удобни , децата слагат всичките си играчки/и вярвайте хич не са малко/ там даже има още място.

# 114
И аз съм страшен фен на подпрозоречните раклички с дюшечета, на за съжаление обикновено парното се слага там.  Tired

# 115
Диди,незнам дали си дизайнер, но ставаш за такава:). МНого добре разпределена стая за сладурите. Това че са от един пол улеснява нещата и позволява да имаш една но широка стая. МН. детски смях желая да чуваш в нея.

Аз мн. харесвам масива и при нас всичко засега е масив. Моите сладури са малки на2,5г. и на 11 мес. но ще мисля за стаята на каката скоро.

Та въпроса ми е за раклите и за гардеробите. Там има съчетание на синьо(което е боядисано дърво с лак или боя) и на кафяво(самия цвят на дървото) нали. Мисля че при гардероба беше така нали? Те по поръчка ли са ти правени така оцветени?

искам така или иначе детската да е масив, четох и за лазурните лакове с цвят и ми харесва идеята. http://www.skv.bg/barvy-tebas/barvy-tebas-catalogue-product.php? … &productid=13

Но не мога да си представя как ще изгрежда гардероб в оранж или смърч(пример). Харесва ми че се запазват шарките на дървото. Въобще въждали ли сте такова изпълнение и как ви се струва?

# 116
Аз боядисах рамката на леглото с розов латекс.Съвсем нежно стана,дървото си личи,но розовее.
На мен ми харесва.Казах,че ще снимам,но пусти мързел.

# 117
Аз боядисах рамката на леглото с розов латекс.Съвсем нежно стана,дървото си личи,но розовее.
На мен ми харесва.Казах,че ще снимам,но пусти мързел.
Пусни снимки, чакам. мн. ми е интересно да видя как е сталано.

моите снимки са общи не сме сигнали до детската стая.
http://joy4j.snimka.bg/family/detska-staya.310764.16621668

# 118
Обещавам,сега ще се приготвям за 1 интервю за работа,като се върна,ще снимам.

# 119
steluka, успех на интервюто за работа!

Аз също съм голям фен на масив обработен с някакъв полупрозрачен лак/боя.
Има едни чамови етажерки в Айко, които са боядисани в бяло, но така че да прозира леко шарката на дървото. Страшно са красиви.  Heart Eyes Мисля, че нещо такова ще направя в детската. Може би обаче ще бъде не чам, а липа.

Общи условия

Активация на акаунт