Покажете си детските стаи -10

• 113 600
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Мами някъде из тези теми за детските стаи бях видяла една уникална "жабешка" детска.Може ли линк към нея,че толкова я търсех,а нищо не намирам Confused

# 136
Мами някъде из тези теми за детските стаи бях видяла една уникална "жабешка" детска.Може ли линк към нея,че толкова я търсех,а нищо не намирам Confused
Ооо,спомням си я тази детска стая,тя беше на една мам дето чакаше близнаци,невероятна детска,ще я потърся и ще кача линкче.

# 137
  • София/Осло
Заповядай
http://umao.snimka.bg/other/kuhnya.33468.16012866
Стаята е на близначетата на Уна / Уна ,ако четеш сега, в Икеа, темата за жабчетата е завзела детския сектор  Laughing/

# 138
Заповядай
http://umao.snimka.bg/other/kuhnya.33468.16012866
Стаята е на близначетата на Уна / Уна ,ако четеш сега, в Икеа, темата за жабчетата е завзела детския сектор  Laughing/
Много благодаря  bouquet Аз не,че ще правя бебешка стая,но искам да се порадвам на тази.Уникална!

# 139
Здравейте отново, на нас със съпруга ми докато ни дойде идея и вече сме я изпълнили.
Скоро се включих, но вече поръчахме обзавеждането и стаята е боядисана.
Днес цял ден се притеснявам заради цветовете, но сега жабешката стая ме успокои много
и не се стърпях да благодаря. Скоро и снимки ще ви покажа.

# 140
Здравейте отново, на нас със съпруга ми докато ни дойде идея и вече сме я изпълнили.
Скоро се включих, но вече поръчахме обзавеждането и стаята е боядисана.
Днес цял ден се притеснявам заради цветовете, но сега жабешката стая ме успокои много
и не се стърпях да благодаря. Скоро и снимки ще ви покажа.
Ей това е  Peace, браво!
 А аз докато стигна до изпълнението идеята ми претърпя поне 15 промени и още не е готова, вече сериозно се притеснявам, че ще родя посредата на боядисването, стискайте ми палци да не се препъна на финалната права  Praynig

# 141
Roroana нашата дъщеря хареса цветовете и други предложения не искаше да приеме, та бързо решихме.
Стаята трябва и да се проветри от миризмата и избързахме, че пристигне ли обзавеждането няма да иска
да спи извън нея.

# 142
Ирка, много ми харесаха мебелите ви.

# 143
  • В Бургас,край морето!!!
Благодаря,Galena,всичко което направих,беше да избера цветовете,материяли,формата и подредбата,всичко друго го направи фирмата.Като чета другите теми и ми настръхва косата,какви проблеми има всеки с майстори,аз такова нещо не видях,щом не бях съгласна с нещо веднага се променяше-чувах само-Да добре,това ли е крайния модел и това беше.Кухнята,детската и портмантото ми го прави една фирма.За 20 дни бяха готови със всичко(само вратичките на кухнята се забавиха малко, с 5 дни).Ако ми се наложи да обзавеждам с каквото и да е,пак тях ще търся.Може някой да се учуди,но дойдоха веднъж да измерят и да им обясня това което искам и кое в какъв цвят,ще е.След това ми пратиха макетите на имейла(тези които съм качила в сайта).Срещнахме се още веднъж да потвърдя истинските цветове от каталозите,машинките за шкафовете,гардеробите и леглата и това беше .След 25 дена всичко беше монтирано.Много съм доволна.Пожелавам ви приятна вечер.
                                                       Поздрави Ирка  bouquet

# 144
Някой дали е рамкирал пъзел за детската стая?

# 145
Пепеник аз съм слагала пъзел в рамка, но не за в детската а за спалнята , какво те  интересува как става лепенето или...?
 Моя беше от 1000 части 50/70 см и го делих на четири части върху листа хартия формат А4, лепих с обикновено лепило , че не можах да си намеря такова за пъзели и трябваше да мажа от задната страна, доколкото знам това за пъзелите си го мажеш някак отгоре, но подробно не знам как става.

# 146
здравейте,

бихте ли споделили някой сайт с хубави стикери за стена (не български)? благодаря  Simple Smile

# 147
# 148
не съм я видяла;
много благодаря  Hug

# 149
Roroana да интересуваме как сте ги лепили. Аз съм лепила върху картон, но не съм ги поставяла в рамка.
Майсторът, който изработва рамките ми каза, че не иска да е върху картон. Можело с тиксо от широкото.
Е аз се чудя как да го обърна, всъщност имам идея, но нямам такава голяма плоскост, моя пъзел също е 1000
части.Но  ще мисля, дано някой сподели опит.

Общи условия

Активация на акаунт