Покажете си детските стаи -10

• 113 622
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София/Осло
Страхотно е  Hug
Много нежна бебешка стая. Щастлива да расте госпожичката в нея   bouquet

# 166
Мамита страхотна е стаята.
За фототапета - има тема и видях много красиви неща.

# 167
  • Банкя
Някой дали е рамкирал пъзел за детската стая?
Аз съм слагала пъзел на стената в стаята на сина ми, но не го рамкирах, а го "фолирах". Wink

Ето така изглежда: http://images25.snimka.bg/005565570.jpg

Иначе относно лепенето... Използвах 2 дъски, може и просто по-твърди картони. Едината дъска я сложих отдолу и върху нея наредих пъзела. След като стана готов, го покрих с другата и притискайки двете една към друга, го обърнах обратно (естествено имаше съдействие от още няколко ръце). След това залепих гърба с двойно лепещо тиксо (предпочитам го пред лепилото за такива цели Peace) и след това за него и картона. След това обърнах готовия пъзел и отпред покрих в прозрачно фолио.
В момента пъзелът е залепен за стената със силикон и със сигурност ще има последствия за стената, когато някога го сваляме, но това не ме притеснява толкова. Аз просто исках, синът ми като започне да се изправя, да може да разглежда пъзела, да си показваме картинките, без да се притеснявам, че той може да падне от стената. Grinning Peace

# 168
  • Пловдив
Аз какво фолио си го обгърнала? С домакинско ли?
Аз имам една измислица за картинките за детската и пробвах върху картон с домакинско фолио, но не ми се получи добре. Няма как равномерно да опъна и се поличават едни диагонални набръчквания...

# 169
  • Банкя
Не, с фолио като тези мебелните, но прозрачно. Купих го от фирма за печат на рекламни материали. Предполагам, че може да се намери и на други места (не и в строителни магазини), но аз тогава бях в Пазарджик и случайно попаднах на това магазинче и продавачът беше така любезен, да ми продаде едно парче (по принцип не продаваха фолиата, а само правеха рекламни лепенки). Peace

# 170
  • Пловдив
 Mr. Green къде бил ключа за бараката  Joy
Аз точно с такова фолио бях планирала да облепам, но докато дойде момента на реализация... и не съм и търсила да си закупя още... и реших да вида какво ще стане с домакинско  Mr. Green

Напълно прозрачно ли е? Че моите картинки са основно едноцветен фон и ми е важно да не си променя цвета Simple Smile

# 171
  • Банкя
Напълно прозрачно ли е?
Да, напълно прозрачно. Има само отблясък при осветяване от лампата, но то и при рамкиране би имало някакъв отблясък, но цветовете определено не се променят. Peace Wink

# 172
аз правих пъзел в рамка,залепих пъзела на дебел картон и го занесох да ми го сложат в рамка,имам и един гоблен подарък от майка ми,който също е в рамка и е в детската,по късно ще снимам и покажа

# 173
Момичета страхотни стаи видях,включвам се в темата за да не изпускам красотите които показвате.

Имам,въпрос към Змейковица,но ако и някой друг знае къде да погледна тази мебел

Много ми хареса.

# 174
аз правих пъзел в рамка,залепих пъзела на дебел картон и го занесох да ми го сложат в рамка,имам и един гоблен подарък от майка ми,който също е в рамка и е в детската,по късно ще снимам и покажа
ето обещаните снимки
пъзела

стъклото отпред е някакво матирано

и гоблена

и двете се намират в детската на срешуположни стени

# 175
  • Някъде на път....
v.i.k.i, това може да се направи по поръчка също.  Peace

# 176
  • Шумен
v.i.k.i, това съм го виждала само на картинки из чужди сайтове май. Готово Змайката го реализира.  Laughing
Да се похваля и аз - днес ми пристигнаха дръжките от Кент Импекс. Костенурки и октоподи. Много са готини.  Mr. Green Обзавеждането не е готово още. Тръпна и вяхна как ще стане това бяло дето си го наумих. От сега се чудя как ще го чистя.  ooooh!

# 177
Момичета страхотни стаи видях,включвам се в темата за да не изпускам красотите които показвате.

Много ми хареса.

О, изглежда страхотно!Чудесни цветове... Simple Smile

# 178
  • Пловдив

Имам,въпрос към Змейковица,но ако и някой друг знае къде да погледна тази мебел

Много ми хареса.

Не съм го виждала на живо и не мисля, че го има някъде в Бг
Аз промених малко модела и го начертах на майстора, за да ни го изпълни  Peace

# 179
  • Бургас
Момичета, спряли сме се на чам за мебели за детската стая. Много бих искала да видя реализирани детски стаи от дърво. Договорихме се с фирмата ние да си направим дизайна на мебелите, иска ми се нещо изчистено, но още умуваме. Моля ви, помагайте. Hug

Общи условия

Активация на акаунт