Покажете си детските стаи -10

• 113 592
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
bissera , поздравления!!! Стаята е уникално сладка!
Би ли споделила, колко ви излезе като цена?

# 586
  • Майничка
Bissera, чудесна стая!

# 587
  • София/Осло
bissera - стаята е много сладка. Цветът, желан или не, е станал изключително приятен и различен .
Kölsches Mädel  - и моята детска ще  е тип икейска , но мебелите ще ги правим по поръчка  Laughing. Вече някои детайли са си купени от Икеа- люлката, възглавнички, малко платове, килимите, стикери Laughing
pebs - ей тук има много линкове за килими , дано нещо да ти хване окото http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490124.0

# 588
  • Пловдив
bissera, чудесно се е получило!
Видях и комбинацията на тъмен под със светли мебели и се успокоих  Mr. Green Че много трудно си представях как ще изглежда, а и нас ни чака този вариант.
Чама е байцван с бяло и отгоре лака какъв цвят е, че е дал бежов отенък? Аз точно така искам да се получи при нас - да прозира структурата на дървото и да не е чисто бяло, а някак по-естествено да седи...  Rolling Eyes

# 589
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Нашата детска стая съвсем скоро ще е готова, може би до 10 дни ще я монтират.

Пускам снимка на проекта на стената с етажерките с молба за съвети.
На тази стена ще има 3 кубчета, един двоен куб и 4 Г-образни етажерки, но не ми харесва подредбата им по този начин на стената. За монтажа трябва да съм наясно, но честно казано, вече се изтощих с тази стая, абсолютен блокаж от моя страна. Предложете ми  някакъв вариант, моля Praynig

Кубчетата са без гръб, всички етажерки са в бледо оранжево, стената е в бяло. На снимката са доста различни цветовете от това, което ще бъде в действителност, но като стане, ще го видите!  bouquet

# 590
pepi111,Госпожичка Клавèл,благодаря ви!Снощи я видях темата за килимите и харесах 2-3.Ще посетим магазините да ги видим на живо и да изберем! Hug
bissera ,наистина много хубава стая! PeaceПоздравления!  bouquet

Да се похваля,че получих ТОВА и ТОВА от Ибей!Много са сладки! Flutter

# 591
bissera страхотна стая.Поздравления!
А идеята за специално детско портманто е похвална.

# 592
  • София/Осло
bisserina - наистина са доста хаотични тези етажерки. Можеш от двете страни да сложиш кубове, а по средата тези г -образни. Или обратното. Ама нещо пак ми боде очите. Не може ли да са по еднотипни  Thinking

# 593
  • Бургас
Благодаря ви още веднъж за милите думи. Hug

3ори, цената на мебелите излезе 2300 лв.. без матраците и  без байцването, лакирането, та дори и хубавото шкурене. Отделно дадохме около 400 лв. за байц и лак. На майсторите не им се занимаше Mr. Green, защото се оказа, че е доста труд и време, и не можахме да се споразумеем. Наложи се да се изшкурят добре, да се байцват 3 ръце и пак толкова да се лакират. Спарявихме се със собствени усилия, с помощта основно на свекъра ми. Всъщност ни излезе общо с матраците 3000, но ако трябваше да изсикваме това качество на завършеност на мебелите, не знам колко би ни излязло. Simple Smile

Nasty Girl, стаята е малка и решихме да използваме дългия коридор за нещо полезно. Simple Smile Така хем имат тоалетка, само огледалото още не сме сложили, хем шкафове за обувки, повече закачалки, място за шапки и т.н., за които предвиждам да са в кутии, отгоре на рафта и голям шкаф за неща, които са само под наш контрол, нависоко.

bisserina, на мен ми изглеждат и доста нависоко поставени, но може и да е от визуализацията. А какви са размерите на етажерките и р-ра на стената и ниската мебел?

pebs, наистина красиви аксесоари, ако мога така да се изразя. Втората снимка някакво пано ли представлява?

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 13:30 от bissera

# 594
  • Пловдив
 newsm78 Хванах молива да пробвам варианти на тези етажерки, но все симетрично ми идва да ги подредя Rolling Eyes Като ги гледам колко са разбородне, едва ли това е целта, но...
най ми пасна това: симетрично над скринче ли е не знам - 2 _I I_ едно до друго, над тях симетрично правоъгълника, от двете му страни по един квадрат (може да са и малко над нивото на правоъгълника) и най-горе един квадрат, а от двете му страни I_ * _I.
И все такива подобни ми идват  Mr. Green

# 595
bissera ,това са три малки картини,които се закачват една до друга. Peace Много ги харесах още преди и сега им се радвам много. Blush

Ето и реална снимка: ЦЪК

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 15:28 от pebs

# 596
  • Пловдив
Всички са 30х30 см, двойната е 60х30. Долу шкафа е на височина 40 см и е дълъг 2 метра, височината на етажерките ще я решаваме при монтажа.

Идеята ми беше за нещо подобно:

но не така компантно, тъй като стената е доста голяма 3,5м.

# 597
  • Пловдив
newsm78 Хванах молива да пробвам варианти на тези етажерки, но все симетрично ми идва да ги подредя Rolling Eyes Като ги гледам колко са разбородне, едва ли това е целта, но...
най ми пасна това: симетрично над скринче ли е не знам - 2 _I I_ едно до друго, над тях симетрично правоъгълника, от двете му страни по един квадрат (може да са и малко над нивото на правоъгълника) и най-горе един квадрат, а от двете му страни I_ * _I.
И все такива подобни ми идват  Mr. Green

Добре си ме усетила, че искам да избегна симетрията... Wink

# 598
  • София
bissera, и аз се присъединявам към аплодисментите за стаята.  smile3501 Много е уютна. Харесва ми неутралния цвят на мебелите. След време само с подмяна на текстила и аксесоарите можете да направите съвсем нова стая.

bisserina, дали няма да е по-интересно, ако L-образните елементи ги монтирате като V?

# 599
  • Банкя
bisserina И аз мислех да ти предложа, да монтирате L като V, но Спунк ме е изпреварила. Wink

Иначе единственото, което измислих и не е симетрично, е това - http://media.snimka.bg/6026/018306734.jpg (2 от линиите нещо не са излезли - под вертикалната стена на правоъгълника е вертикалната страна на L-a и съответно едната преграда долу Grinning)

Дано съм помогнала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт