Покажете си детските стаи -10

• 113 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • у дома с любимите си хора
Момичета страхотни стаи видях,включвам се в темата за да не изпускам красотите които показвате.

Имам,въпрос към Змейковица,но ако и някой друг знае къде да погледна тази мебел

Много ми хареса.

Да се включа-Мартинели предлагат подобен тип обзавеждане на италианската Moretti compact.Имат много нежни цветове.Но цените са  Shocked

# 182
Тази детска я бях проектирал преди месец за една много малка детска стая. Днес разбирам, че е поръчана и вероятно до месец ще й имам и изпълнението на снимка. Simple Smile

http://alomena.com/index2.php?option=com_datsogallery&func=wmark&oid=79

Максимално допустим размер за изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 600 пиксела
височина - до 600 пиксела

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 12:05 от Дивиана

# 183
  • София/Осло
А гардероб има ли ?
Явно става въпрос за тийнейджърска стая?

# 184
Ако въпросът е към мен - да, има гардероб. Не се ли вижда на снимката?
Всъщност детето е на 4 г., но идеята е стаята да се използва и след 10 години. Simple Smile

# 185
  • София/Осло
emanuel -да, сега вече има гардероб.
Интересно ми е да я видя готова, има нещо ..не мога да определя какво ,но нещо ми е студено в тази стая  Peace

# 186
Да, според мен защото няма дневна светлина
И ако погледът е от вратата, детето като е на бюрото е с гръб към вратата, а за мен това винаги е било изнервящо - все може да те изненада някой в гръб.  Joy
А и детето спи с крачетата напред към вратата - сигурно дизайнера много е сърдит на фън шуй...
Но аз не съм специалист, просто обикновена майка, така че моето мнение не е меродавно.

# 187
Здравейте майчета,наистина ще се наложи май по поръчка да направим мебелите.Останаха ми очите в стаята на Змеиковица smile3501
Само това намерих подобноhttp://www.mebeli-korekt.com/kids.html#

Вилиан наистина има интересни неща в мартинели,разгледах Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 13:34 от v.i.k.i

# 188
Момичета страхотни стаи видях,включвам се в темата за да не изпускам красотите които показвате.

Имам,въпрос към Змейковица,но ако и някой друг знае къде да погледна тази мебел

Много ми хареса.

Да се включа-Мартинели предлагат подобен тип обзавеждане на италианската Moretti compact.Имат много нежни цветове.Но цените са  Shocked

Това е невероятно, страшно красиво! Мартинели със сигурност са ударили тавана с цените, но си мисля, че ако се поръча на добър майстор ще излезе доста прилично като цена!!!
Между другото страхотна тема, имате невероятни стаички за дечицата   bouquet и ще се запиша за да я следя!

# 189
Ами студена ти е, защото това е проект само. Като се сложат възглавници, детско одеало, плюшени играчки, книги по рафтовете, ще има съвсе друго излъчване. А имай редвид, че и самата стая е като кутийка. Simple Smile

emanuel -да, сега вече има гардероб.
Интересно ми е да я видя готова, има нещо ..не мога да определя какво ,но нещо ми е студено в тази стая  Peace

# 190
  • София/Осло
Здравейте майчета,наистина ще се наложи май по поръчка да направим мебелите.Останаха ми очите в стаята на Змеиковица smile3501

Вилиан наистина има интересни неща в мартинели,разгледах Hug
Ето любимият ми сайт и частта с детските стаи, от където крада идейки  Peace
Със сигурност ще си намерите нещичко и вие
http://zainteriora.com/index.php?option=com_content&task=blo … =39&Itemid=94

# 191
  • у дома с любимите си хора
http://www.moretticompact.com/ ето я и страницата да разгледате идеи.

# 192
dineli,много хубава стая,но ще ми обясниш ли това върху матрачетата възглавници ли са,и на тях ли ще спят децата,и откъде и колко струват?

# 193
Благодаря Denito, да това са възглавници по - скоро са декоративни за украса , не са за спане ,въпреки че са много удобни и най-вероятно ще се полегва и на тях .Аз мисля да си поръчам на някоя шивачка да ми ушие еднакви шалтета и кълъфи за тях,но проблема е че трябва да са на Уинкс !? А за цена незнам свекърва ми ги е купувала и то отдавна . Иначе са хубави -сигурно със силиконова вата ,защото са меки и удобни ,имат цип за сваляне на кълъфа .

# 194
Благодаря Denito, да това са възглавници по - скоро са декоративни за украса , не са за спане ,въпреки че са много удобни и най-вероятно ще се полегва и на тях .Аз мисля да си поръчам на някоя шивачка да ми ушие еднакви шалтета и кълъфи за тях,но проблема е че трябва да са на Уинкс !? А за цена незнам свекърва ми ги е купувала и то отдавна . Иначе са хубави -сигурно със силиконова вата ,защото са меки и удобни ,имат цип за сваляне на кълъфа .

шалтета уинкс има на много места не би трябвало да те притеснява

Общи условия

Активация на акаунт