Покажете си детските стаи -10

• 113 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Мерси. И на мен усещането за вратичките ми беше като не на ПДЧ, но не бях сигурна точно МДФ ли е? Защото такова чисто бяло май не съм срещала из мострите на ПДЧтата. Много по-скъпо ли излиза така? На мен много ми харесва МДФа, обаче сме с ограничен бюджет и още се колебая. Не съм почнала да събирам оферти още. Вие къде поръчахте детската?
И още едно въпросче. На една от снимките се виждат много сладурски чаршафи. Горните на цветя, долните на някакви точки май бяха. Те откъде са? Тук каквото и да гледам все са пухове, принцеси, уинксове и прочие герои и няма такива просто някакъв принт шарен. Тъкмо си харесах тези http://www.next.co.uk/shopping/homeware/childrensbedroom/62/1 и се разочаровах от състава им.
Не знам поради каква причина англичаните много си падат по полуизкуствени материи. Много им е важно да не се мачка и да се пере добре  Shocked, а че малко ще се попотяват хич не ги тревожи  Mr. Green

# 571
  • Пловдив
Не мисля, че е скъпо - при частен майстор поръчвахме и цялото това нещо /а то е 3 метра дълго и високо до тавана/ излезе около 1300 лв  Peace Ако се поръча на фирма предполагам ще е по-скъпо. Ние този майстор си ползвахме за целия апартамент и сме доволни - най-важното уйдисва ми на идейките  Mr. Green

Чаршафките са от ЛаРедут - чист памук са - просто прекрасни  Peace Всички чаршафи са ни оттам, сега съм взела и едни в тъмно розово, както и плътни пердета в съшия цвят за лятото, че стаята е западна и доста напича  Sunglasses

# 572
  • Хасково
Цитат
Бисквитка така напира, че ще е по-скоро отоколкото трябва, дано всичко е наред само  Praynig Praynig Praynig

Измерих току-що височината на леглото - 70 санта точно от пода. За Кали не е никакъв проблем качването - издърпва си леко долното легло и става като стълбичка

змейковица Благодаря за ценната  информация!
Ние смятаме да няма второ легло а 1 ред чекмеджета и да се вдига матрака - да се ползва празното пространство м\у матрака и чекмеджетата. Но за качването ще измислим нещо подвижно като столче-стълбичка!
Преди малко говорих с фирма Дофи и ми казаха, че разликата м\у  изработено с МДФ и ПДЧ е 20%.
То всъщност само челата\ вратичките са МДФ.
Змейке, имам въпрос лоста за закачване на дрехите каква е причината да бъде разположен така в гардероба?Срам не срам питам - по-ефективно ли е или е някакъв специален механизъм?
И колко ти е висока цялата конструкция аз съм се ориентирала гардероба да е около 2.40.

Дано всичко е наред с теб и бисквитката и да не бърза да се ражда рано!

# 573
Записвам се да следя темичката, че скоро ще дойде време да правим и нашата детска стая. Имам вече някои идейки. Особено много ми харесва стил Икеа за детска стая. Тук може и да си харесам някоя и друга идейка  Hug Харесала съм си за бебешката стая онова бялото обзавеждане на Икеа. Ако намеря снимки ще поместя.

# 574
Змейковица,всичко мноого ми хареса  Embarassed,удобно ли е да ми дадеш кординати на вашия майстор,предстои ни обзавеждане на  ново жилище и направо съм се шашнала .А гърба в кухнята какъв е-м/у работния плот и горните шкафове?  bouquet

# 575
  • Пловдив
змейковица Благодаря за ценната  информация!
Ние смятаме да няма второ легло а 1 ред чекмеджета и да се вдига матрака - да се ползва празното пространство м\у матрака и чекмеджетата. Но за качването ще измислим нещо подвижно като столче-стълбичка!
Преди малко говорих с фирма Дофи и ми казаха, че разликата м\у  изработено с МДФ и ПДЧ е 20%.
То всъщност само челата\ вратичките са МДФ.
Змейке, имам въпрос лоста за закачване на дрехите каква е причината да бъде разположен така в гардероба?Срам не срам питам - по-ефективно ли е или е някакъв специален механизъм?
И колко ти е висока цялата конструкция аз съм се ориентирала гардероба да е около 2.40.

Дано всичко е наред с теб и бисквитката и да не бърза да се ражда рано!

Наде, лостът за дрехите е от тези издърпващите се, защото гардеробите не са много дълбоки - 45 см мисля бяха и след време нормална закачалка трудно щеше да се побере  Peace
Височината е 250 см, но така като е леглото отдолу е много лесно за достигане дори и най-горното ниво  Laughing

mama na batko i bebe
, ще ти пиша на ЛС за тел. на майстора. Гърбът на кухнята е от боядисано стъкло  Peace

Kölsches Mädel , честита ти лентичка  Hug Аз се сещам за кое икейско обзавеждане говориш - много го харесвам и аз  Peace

# 576
Змейковица, мерси  Hug

Серията се казва HENSVIK

Ще ги погледна дали не мога да ги намеря в английския Ибей  Wink .
Представям си го с няколко екстра големи стикери по стените от този тип http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1704409 … ame=STRK:MEWAX:IT или такива http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2205835 … ame=STRK:MEWAX:IT, а може и да ги комбинирам.
Стените мисля да ги направя като поле с небе, до средата зелени, а нагоре сини.
Има едни много сладки контакти в Бриколажа във формата на цветя ( слънчогледи ) . Пердета: бели или бели на цветя, ако намеря подоходящи.
Не знаем още пола на бебчо, но и момче да е , пак ми се струва подходящо. Все пак е само бебе, пък като поотрасне ,ще се прави стаята наново. Heart Eyes

Това ми е първоначалната идея и ако не ми хрумне нещо по-интересно, ще действам!  Peace

# 577
Kölsches Mädel,сега виждам лентичката ти!Честито и от мен!Лека и безпроблемна! Hug
Ние взехме точно такива ключ за лампата и контакт,като цветя!Много са сладки и аз много им се радвам.Взехме и боя,от тази на Бриколаж.Поръчахме щори.Сега в понеделник ще дойде човек да изцикли дюшамето и се развихрям аз.Остава да намеря полилей,килим,дръжки за секцията,матрак и май това е!  Crazy

# 578
Pebs, мерси много мила  Hug Малко спам, но не съм те виждала скоро в ибейската темичка, както и Змейковица  Heart Eyes !

Ще чакаме и от теб снимки скоро  Peace

# 579
Ох,дано се получи и да пусна наистина скоро снимки,които стават за гледане!  Laughing Че мъжа ми силно се съмнява... Whistling
В ибейската тема не влизам вече,че питах няколко пъти разни неща и никой не ме отрази и се отказах. Rolling Eyes Вече влизам само тук и в Готварския! Crazy
 Hug

# 580
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
В търсене съм на полилей и килим за детската стая на принцесите.
А за килим нямам никаква идея от къде да купя.Ще съм благодарна на съвети!  bouquet
Виж тук: http://www.biokarpet.bg/bg/products.php

# 581
  • Бургас
Здравейте! Hug
Вече и аз мога да ви покажа новата ни детска стая: http://bissera.snimka.bg/children/detska-staya.493147.18297905 Снимала съм и по време на монтажа на мебелите, и след това.
Видяхме реализирани идеите си и ни хареса.  Simple Smile Разбира се, не всичко протече по план,  но по-важен е резултатът.

pepenik, много хубава и свежа детска стая. Hug

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 01:17 от bissera

# 582
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Bissera, мебелите са страхотни! От естествено дърво ли са?

# 583
Благодаря на всички за мнението, имаме някой дребни нещица за довършване, но и това ще стане.
bissera стаята е страхотна, много нежна и уютна.

# 584
  • Бургас
Благодаря ви за хубавите думи. Hug
Мебелите са от чам, байван в бяло. Аз честно казано си ги представях по-бели отколкото станаха, но като нанесохме лака да се получи лек бежов оттенък. Не сме довършили само детското портманто, което е пред стаята - остава да сложим огледалото.

Общи условия

Активация на акаунт