Използват ли мъжете ви "Виагра"?

• 67 232
  • 115
  •   2
Отговори
# 75
Е,той твоя не рaботи ли бре Joy Нямa 4овек,който дa не е уморен или обременен психи4ески....може дa съм в грешкa де

Е, аз затова се жалвам. Върне се скапан от работа /примерно понякга му се събират дневна, нощна и полудневна смяна едно след друго, без почивка/, викам си, тоя ще хапне и ще умре. Ама не - както е в оня виц, вика "Жена, забрави за вечерята, толкова съм уморен, че само е"а и лягам!". Като му е криво нещо, пак със секс се оправя. А, ако е спокоен и отпочинал, майко мила! Ще му ръся някакви билки в чая, няма как.

# 76
Е,той твоя не рaботи ли бре Joy Нямa 4овек,който дa не е уморен или обременен психи4ески....може дa съм в грешкa де

Е, аз затова се жалвам. Върне се скапан от работа /примерно понякга му се събират дневна, нощна и полудневна смяна едно след друго, без почивка/, викам си, тоя ще хапне и ще умре. Ама не - както е в оня виц, вика "Жена, забрави за вечерята, толкова съм уморен, че само е"а и лягам!". Като му е криво нещо, пак със секс се оправя. А, ако е спокоен и отпочинал, майко мила! Ще му ръся някакви билки в чая, няма как.
Овен?

# 77
Ми...в голяма грешка си  Laughing
Моя работи по 8 часа дневно, на спокойно място, нищо общо няма с физ.труд, нито с умствено натоварване. Вечер се прибира в страхотна кондиция. Хапваме, разходка, малко ТВ и ...нормалното продължение на вечерта  Wink

# 78
Мъжът ми използва медикамент на Phizer, чиято реклама гласи:
"Има два начина да впечатлиш една жена. Единият е с диамант". Излишно е да споменавам, че нямам нищо против да ме впечатлява само и единствено по първият начин. Peace

# 79
Е, а против втория начин - имаш ли? Сподели.

# 80
  • Най-сетне у дома
Ами, да! Човек, ако работи 8 - 10 часа дневно, не на строеж или друг тежък физически труд (макар, че какво пък), не виждам как ще се умори чак толкова, че да бъде смазано желанието му да... така да се каже... бъде  Grinning с любимата жена. Това, с "умората" при мъжете, ми е малко като с женското главоболие. Има ги, вярно, ама ако зачестят ... не е в тях проблемът  Wink

А, за протокола - не ползва медикаменти, но няма да откаже, ако - не дай Боже - се наложи, обсъждали сме.

# 81
Рано му е на моя да мисли за виагра. Stop Много добре си се справя и без нея. Whistling

# 82
Рано му е на моя да мисли за виагра. Stop Много добре си се справя и без нея. Whistling

И на моя му е рано Laughing

# 83
Понякога психи4еското натоварване и умора пре4ат пове4е от физи4еските Peace

# 84
Разбрахме, че твоя е изморен и не му се прави всяка вечер секс. ОК, ама при моя не е така  Laughing
Стига търси оправдания.

# 85
  • София
Не ползва. За 9 години заедно няма една засечка  smile3521 Ама си е още млад жребец, пу-пу да не му е уроки  Mr. Green

# 86
Нямам за какво да се оправдавам.Да не би аз да съм така....не съм

# 87
Виагра не, но по-лошо....Репарил гел и Диклак Cry

Палавница. Почупила си го човека Laughing

# 88
Виагра не, но по-лошо....Репарил гел и Диклак Cry

Палавница. Почупила си го човека Laughing
rotfImbo Това беше яко  Mr. Green

Нямам за какво да се оправдавам.Да не би аз да съм така....не съм
При мъжете умората не е причина да не им се прави секс (сексът разтоварва психически и физически).

# 89

Съгласна съм   Peace
Дали виаграта би помогнала в тоя случай, чудя се

Общи условия

Активация на акаунт